Pawouk Vloženo 19. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2017 OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2017 Tak, teď čtu SM a hned se musím naštvat - eurofašisti v europarlamentu chtějí zavést povinně pro všechna nová auta systém udržování auta v pruhu, automatické brzdění, systém pro přizpůsobení rychlosti (asi adaptivní tempomat???) atd... A to všechno prý v blíže nespecifikované blízké době. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2017 Nj svoboda řízení začíná jít do prdele..Musíme si držet naše auta co to půjde :-D 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 20. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2017 Aspoň bude co vypínat, vítejme v degenerativní době. Jste v autě zbyteční. 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2017 Clinte, ne jen svoboda řízení, bohužel. Ten Klaus, ač jsem ho nemusel, měl tehdá s tou posranou EU pravdu, bohužel až teď dochází na jeho slova. PROMIŇ VÁCLAVE, ŽE JSEM TI KŘIVDIL. 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 20. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2017 Před hodinou, Pawouk napsal: eurofašisti v europarlamentu chtějí zavést povinně pro všechna nová auta systém udržování auta v pruhu, Pawouku naprosto s tebou souhlasim. Jsem rád že nejsem jediný s tímto názorem. "Budiž nám naše motoristická víra útěchou Bratři." 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2017 Před hodinou, Pawouk napsal: ....eurofašisti v europarlamentu chtějí zavést povinně pro všechna nová auta systém udržování auta v pruhu... heh a co teprv až nám ve stáří nařídí povinné udržení moči.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2017 Jen blbni, oni jsou všeho schopní - na ně neměl ani ten bolševik z RVHP. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 20. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2017 Jednou budu vzpomínat jak bylo krásné řídit bolševickou ŠKODU 120. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2017 Dokud to jde tak si uzivam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2017 Proč jenom ten Petrrr nesnáší škodovky ? skoro jako bych to napsal já... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 20. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2017 Plně souhlasím. Můžu se pod to taky podepsat 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2017 Plně souhlasím, ne ale s článkem ale s většinu komentů pod ním. To, jaký mám nyní vztah ke Škodovkám, za to nemůže Bůh, že by mě tak stvořil, ale může za to sama Škodovka a ano v neposlední řadě i vy všichni zde, ať známí, či neznámí a Vaše zkušenosti se Škodou, které v řadě případů potvrzují jen ty moje zkušenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2017 Moje zkušenosti raději vynech, protože moje další auto bude jisto jistě opět Škodovka 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 20. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2017 No moje taky! 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2017 (editace) z diskuze článku: problém právě bude ve fanatismu milovníků škodovek, kteří tvrdí jak jsou to jediná dokonalá auta že co koliv z Francie, Itálie, Japonska nebo i Německa (Ford, Opel..) sou naprosté vraky a to pak i někdo nezaujatý, kdo škodovku uznává jako naprosto srovnatelného výrobce dobrých aut, přivede k tomu že začne mít ke škodovce odpor... Editováno: 20. Listopad 2017, autor: kokta7 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2017 Přesně tak to tady chodí... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 20. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2017 Poslední moje Škodovka byla Octavia 1,8 T SLX a měl jsem velké štěstí že jsem nepokračoval s O2 LK 1,8 TSI , kterou jsem skoro objednal. Jenže kvalita motoru byla již tragická jak ukázala budoucnost. Takže štěstí že jsem včas opustil Koncern a dodnes nelituju ani po devíti letech. Nyní Škoda pro mě nemá vhodný motor, jednak končí u dvou litrů a nemá šestiválec. Taky kvalita a vyřizování reklamací je na bídné úrovni a jinde jsem poznal daleko lepší zkušenost. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 20. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2017 No a já už mám 5. Škodovku a žádné větší problémy jsem nikdy neměl. Tak proč si stěžovat? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 20. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2017 Prostě si přešel k jiné značce.... Osobně vlastním třetí škodovku v pořadí a další bude zase Škoda. I manželčino Toledo je pro mě škodovka. Konec konců ho Škoda vyrábí a má i čistě český motor z Česany. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2017 před 12 minutami, beuticek napsal: No a já už mám 5. Škodovku a žádné větší problémy jsem nikdy neměl. Tak proč si stěžovat? No vidíš, kromě Felicie (a snad současné OII FL) je to u mě naprosto opačně. Další škodovky (doma i v práci) a jedna větší šmejd než druhá. Tož tak. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 20. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2017 Má minulá atuta: OII 1,6 TDI - najeto 160 000 km. měnil jsem jen filtry a olej - v servisu nebyla ani jednou před tím: Fabia I 1,2 HTP najeto 193 000 km na LPG - nebyl nejmenší problém. ´Totéž můžu napsat o mámině fábce a felcce, otcově OI 1,8 16V, superbu 2,8 V6.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2017 Musim snad ja psat a odpovidat Stanovi zda-li bude moje pristi auto za mnoho let Skoda? [emoji23][emoji23][emoji23] To driv koupim osla a budu jezdit na nem. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2017 Wolfe co mas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2017 Pawouku co v tom SM píšou o testu aditiv do benálu? (Tak nějak) Má smysl ho kupovat, nebo je to bla, bla, bla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky