Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
před 5 minutami, Clint napsal:

Končím s obchodováním s Plačkou hoši, normálně mě chtěl podvést a utrpěla moje dobrá pověst ;) 

Co to ? Zatajil Ti dvě prázdný flašky co našel za bufáčem na nádraží ?

Vloženo

To ne, Škodovka má všechno kvalitní díly ze Švédska, Finska, Německa a Dánska a vše vyráběno při úplňku měsíce přesně o půlnoci.  

Vloženo

Vidíš, někteří mají TDI O3 čský sen a pak kupují pneu zn. BARUM. :D  Něco na tom článku bude, ovšem to by člověk nemohl pořídit nic a bydlel by ve srubu. 

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)
před 7 hodinami, XJOHNNYX napsal:

Tak tady je případně jedna hvězda na prodej, kdyby chtěl někdo auto nad poměry :rock::kol-48:

elektrickej kufr ještě funguje? :D:D:D to se mě na tom autě líbilo nejvíce a žlutá je pěkná. Je špatný že ji zrušili.....

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo
elektrickej kufr ještě funguje? [emoji3][emoji3][emoji3] to se mě na tom autě líbilo nejvíce a žlutá je pěkná. Je špatný že ji zrušili.....
Ta cena to je normální na trhu? Jinak souhlas, ta žlutá je pěkná, ale musí být naleštěná, jinak kam se hrabe na starý Leon Cupra, nebo na nové Clio RS, kde ta žlutá je opravdu kanárková...
Vloženo
před 6 hodinami, stanmar napsal:

Jo to je Tvoje bejvalka že ?

ano ano, je to ex ;)

před 5 hodinami, kokta7 napsal:

elektrickej kufr ještě funguje? :D:D:D to se mě na tom autě líbilo nejvíce a žlutá je pěkná. Je špatný že ji zrušili.....

hele, ten funguje naprosto bez problému lol i navzdory tvému testování :w00t1:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...