Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Klumpy nelakuji, já lakuji jen tady vás. :D

Nedělej si iluze kamaráde, takhle se montuje komplet produktová řada Škoda Auto. To pak ledascos vysvětluje.

No v servisu je to stejný, možná u Toyoty jsou na tom o chloupek líp :D

• Autor

Končím s obchodováním s Plačkou hoši, normálně mě chtěl podvést a utrpěla moje dobrá pověst ;) 

Když vidím to video, jak tam řádíš na tom motoru, tak nevím o jaké dobré pověsti vlastně mluvíš.

před 5 minutami, Clint napsal:

Končím s obchodováním s Plačkou hoši, normálně mě chtěl podvést a utrpěla moje dobrá pověst ;) 

Co to ? Zatajil Ti dvě prázdný flašky co našel za bufáčem na nádraží ?

Clintovi uz nikdo neverte. Je to obycejny podvodnik. Hlavne si od nej nic nekupujte. Veci z Ciny vydava za originaly..[emoji23]

To tvrdí i Škodovka, BMW atd...

To ne, Škodovka má všechno kvalitní díly ze Švédska, Finska, Německa a Dánska a vše vyráběno při úplňku měsíce přesně o půlnoci.  

Kucí taky máte auto, na který vlastně nemáte ?

Auto nad poměry

Tak tady je případně jedna hvězda na prodej, kdyby chtěl někdo auto nad poměry :rock::kol-48:

Vidíš, někteří mají TDI O3 čský sen a pak kupují pneu zn. BARUM. :D  Něco na tom článku bude, ovšem to by člověk nemohl pořídit nic a bydlel by ve srubu. 

Já si taky žiju nad poměry, ale na banány zatím furt mám. A nepláču! :D

před 6 hodinami, XJOHNNYX napsal:

Tak tady je případně jedna hvězda na prodej, kdyby chtěl někdo auto nad poměry :rock::kol-48:

Jo to je Tvoje bejvalka že ?

před 7 hodinami, XJOHNNYX napsal:

elektrickej kufr ještě funguje? :D:D:D to se mě na tom autě líbilo nejvíce a žlutá je pěkná. Je špatný že ji zrušili.....

Upraveno od kokta7

Kurňa chrochták v 3 litru a kouřivost 0. K tomu 2 listy kontrolních veličin. To se pozná kvalita ......

elektrickej kufr ještě funguje? [emoji3][emoji3][emoji3] to se mě na tom autě líbilo nejvíce a žlutá je pěkná. Je špatný že ji zrušili.....
Ta cena to je normální na trhu? Jinak souhlas, ta žlutá je pěkná, ale musí být naleštěná, jinak kam se hrabe na starý Leon Cupra, nebo na nové Clio RS, kde ta žlutá je opravdu kanárková...
před 6 hodinami, stanmar napsal:

Jo to je Tvoje bejvalka že ?

ano ano, je to ex ;)

před 5 hodinami, kokta7 napsal:

elektrickej kufr ještě funguje? :D:D:D to se mě na tom autě líbilo nejvíce a žlutá je pěkná. Je špatný že ji zrušili.....

hele, ten funguje naprosto bez problému lol i navzdory tvému testování :w00t1:

Snad jo, dopředu to neodhadnu. 

Tak konečně jsem si v pátek vyzvednul na salonu ten balíček z Mexika.....(SQ5) Tak snad to pár roků vydrží.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.