Clint Vloženo 16. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 Před hodinou, Sabiza napsal: Zdar. Tak já jsem v pohodě, auto relativně taky. V pondělí budu vědět víc - je to v Autovars, tak jsem zvědavý, s čím přijdou. Drtivou většinu nárazu vzaly výstuhy, pak nárazník, dveře, elektronika (nefunguje elektronické zavírání) a pak další maličkosti. Insa v porovnání s VW dopadla víceméně dost dobře. Odhad škody je zatím 60 tisíc, ale možná to ještě trochu naroste. 60tis odhad? tvl....šedesát stojí jen nárazník a ty dveře 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 před 3 minutami, motosman napsal: Teď hlavně zabojovat s pojišťovnou. A dát se dokupy. Věřím, že tě bolí celý člověk. Byla to určitě fingovačka, Sabiza do něj prudce nacouval, aby měl hrazenou škodu, pač to má už neprodejný Chce totiž zase koncern 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 Tak to mu Petrrr dosvědčí i úraz hlavy. :-) 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 Spy fotka. Petrrr vyfocen se svým americkým snem. Asi vyhrál vánoční loterii. :-) 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 Jj, VW je snem americkym, hlavne pro Americany. Tam po disegate lidi uplne sili aby si mohli evropske "kvalitni" auto koupit. [emoji2][emoji23][emoji2][emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 Nech být. Takovýho Routana bych vzal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 (editace) Trochu jsem upravil členskou základnu, jednoho člověka jsem vyhodil úplně (dotyčný pozná) a třem lidem jsem dal tři vykřičníky. To znamená, že pokud se v lednu nedostaví na sraz, tak je vyškrtnu úplně a nebudu už považovat za členy. Nemají totiž poslední dobou žádnou účast a výmluvy, že to nevyšlo jdou uznat dvakrát, třikrát, ale ne každý měsíc. [emoji6] (Kokta si minule napravil reputaci [emoji6] ) Zdar a sílu! Editováno: 16. Prosinec 2017, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 16. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 A sakra, Sabizovo auto chytilo koktózu.... No hlavně že jsi OK Ty. Kdo by nás tady pak prudil, plačka na to sám nestačí a kokta je beznadějnej případ sám o sobě. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 Teda strejdo ty jsi prisnej. Jinak ty vykricniky nejsou cervene, ale vsichni vime jak jsi barvoslepy. No Sabiza ma auto na kasi a ty si takhle zahravas s jeho osudem. Na Grillovacce v lete byl nahodou. Navic kdo jiny nam bude otvirat nase srdce aby jsme do nich mohli pustit porozumeni a soucit s muslimskymi uprchliky. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 Od té doby mohl Sabiza pětkrát přijet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 Tak mohl, ale stavel barak narodil se mu potomek. A cestovat pres cast republiky ty neznas. Mas to vzdy 10 min a to kolikrat prijedes stejne pozde. [emoji23]Jo a navic se do neho furt navazis kdyz ma Opela wir leben autos. [emoji23]Ja ho tady potrebuji. Sice mam radu jinych spojencu, ale jsou jeste ustraseni a nechteji se tolik projevovat neb by treba prisli o moderatorstvi fora apod.Ze ty jsi si uz precetl predcasne darek od manzelky k Jezisku a to knihu Ja Putin - diktator. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2017 (editace) před 5 hodinami, stanmar napsal: A sakra, Sabizovo auto chytilo koktózu.... No hlavně že jsi OK Ty. Kdo by nás tady pak prudil, plačka na to sám nestačí a kokta je beznadějnej případ sám o sobě. rozhodně lepší případ než ty Editováno: 17. Prosinec 2017, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 17. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2017 Jako ono to neni tak easy... ja bych se taky rad stavil, ale vazne to vychazi pokazde tak blbe, ze nemam cas prijet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2017 Motosi, tady je ten článek o Shell V-Power Diesel. http://www.auto.cz/ucinky-paliva-shell-v-power-diesel-ford-mondeo-funguje-to-111899 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 17. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2017 Od Plzně je stringo, ale ten sem moc často nezavítá - měl nějaké starosti s turbem a pak i ty jaderný kotelny.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 17. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2017 před 10 hodinami, kokta7 napsal: rozhodně lepší případ než ty Až dospěješ (jestli vůbec) tak nás třeba pochopíš... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2017 (editace) až přestaneš řídit ikarus tak uvidíš taky Editováno: 17. Prosinec 2017, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 17. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2017 Kdybys jezdil pravidelně na srazy tak bys věděl že už dávno není toto moje obživa...navíc Ikarusy jezdí nejblíž v Budapešti. Raději si místo tvejch keců jeď zajezdit na okruh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2017 (editace) tak se nenavážej do mě a nebudu mít na tebe taky blbý keci s ikarusem na sraze sem byl, ale tebe sem tam neviděl Editováno: 17. Prosinec 2017, autor: kokta7 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 17. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2017 Bodejť bys mě viděl, zatímco já z deseti srazů jedenkrát nepřijedu, tak ty za stejného počtu přijedeš jednou. A zrovna se toto posledně takto stalo. A už se nečerti, máš život před sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2017 Plačka: Hele že vy si s Oplbizou čadíte rákosku [emoji23][emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2017 Štafetu zatím osobně neznáme, takže není zařazen mezi štamgasty, což je podmínka [emoji6] Doufám, že se Štaflík přijede s novou oktou podívat, bude vítán [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2017 Oplbiza je na fotce podezřele vysmátej, je to jasná fingovačka a je spokojený, že mu vyšla. Teď to bude ještě hrát na soud na otřes mozku a bolest hlavy, aby z toho chudáka vysál poslední groš [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2017 Clinte, to vis. Chces okrouhat opozici jako Putin co. By se Ti hodilo vyskrtnout Sabizu co. Johnyho klidne vyskrtni, ten je tady moc chytrej a kazi mi plany. Skoda ze sem nechodi Sid, abychom spojili sve sily. Pro bratra ze Slovenska. Nezbyva nez Ti poprat mnoho najetych km bez nehod a problemu. No a zaroven Ti preji, aby ses nemusel pridat na mou stranu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2017 Koukám na TV hovna a zjistil jsem, jaký jsem pirát. Prý dnes sněžilo, náledí, katastrofa atd...Že prej na letních se nedá. A přitom to bylo tak super...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky