Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Před hodinou, Sabiza napsal:

Zdar. Tak já jsem v pohodě, auto relativně taky. V pondělí budu vědět víc - je to v Autovars, tak jsem zvědavý, s čím přijdou. Drtivou většinu nárazu vzaly výstuhy, pak nárazník, dveře, elektronika (nefunguje elektronické zavírání) a pak další maličkosti. Insa v porovnání s VW dopadla víceméně dost dobře. Odhad škody je zatím 60 tisíc, ale možná to ještě trochu naroste. IMG-20171216-WA0006.jpgIMG-20171215-WA0012.jpgIMG-20171216-WA0005.jpgIMG-20171216-WA0004.jpgIMG-20171215-WA0015.jpg

60tis odhad? tvl....šedesát stojí jen nárazník a ty dveře :D

• Pozitivní 1
Vloženo
před 3 minutami, motosman napsal:

Teď hlavně zabojovat s pojišťovnou. A dát se dokupy. Věřím, že tě bolí celý člověk.

Byla to určitě fingovačka, Sabiza do něj prudce nacouval, aby měl hrazenou škodu, pač to má už neprodejný :D  Chce totiž zase koncern :D

• Pozitivní 3
Vloženo

Jj, VW je snem americkym, hlavne pro Americany. Tam po disegate lidi uplne sili aby si mohli evropske "kvalitni" auto koupit. [emoji2][emoji23][emoji2][emoji23]

Vloženo (editace)

Trochu jsem upravil členskou základnu, jednoho člověka jsem vyhodil úplně (dotyčný pozná) a třem lidem jsem dal tři vykřičníky. To znamená, že pokud se v lednu nedostaví na sraz, tak je vyškrtnu úplně a nebudu už považovat za členy. Nemají totiž poslední dobou žádnou účast a výmluvy, že to nevyšlo jdou uznat dvakrát, třikrát, ale ne každý měsíc. [emoji6] (Kokta si minule napravil reputaci [emoji6] )

Zdar a sílu!

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

A sakra, Sabizovo auto chytilo koktózu....:kol-26:

No hlavně že jsi OK Ty. Kdo by nás tady pak prudil, plačka na to sám nestačí a kokta je beznadějnej případ sám o sobě.:D

• Pozitivní 3
Vloženo

Teda strejdo ty jsi prisnej. Jinak ty vykricniky nejsou cervene, ale vsichni vime jak jsi barvoslepy.
No Sabiza ma auto na kasi a ty si takhle zahravas s jeho osudem. Na Grillovacce v lete byl nahodou. Navic kdo jiny nam bude otvirat nase srdce aby jsme do nich mohli pustit porozumeni a soucit s muslimskymi uprchliky. [emoji23]

Vloženo

Tak mohl, ale stavel barak narodil se mu potomek. A cestovat pres cast republiky ty neznas. Mas to vzdy 10 min a to kolikrat prijedes stejne pozde. [emoji23]
Jo a navic se do neho furt navazis kdyz ma Opela wir leben autos. [emoji23]
Ja ho tady potrebuji. Sice mam radu jinych spojencu, ale jsou jeste ustraseni a nechteji se tolik projevovat neb by treba prisli o moderatorstvi fora apod.
Ze ty jsi si uz precetl predcasne darek od manzelky k Jezisku a to knihu Ja Putin - diktator. [emoji23]

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)
před 5 hodinami, stanmar napsal:

A sakra, Sabizovo auto chytilo koktózu....:kol-26:

No hlavně že jsi OK Ty. Kdo by nás tady pak prudil, plačka na to sám nestačí a kokta je beznadějnej případ sám o sobě.:D

rozhodně lepší případ než ty :D 

Editováno: , autor: kokta7
  • Negativní 1
Vloženo

Kdybys jezdil pravidelně na srazy tak bys věděl že už dávno není toto moje obživa...navíc Ikarusy jezdí nejblíž v Budapešti.

Raději si místo tvejch keců jeď zajezdit na okruh.

Vloženo (editace)

tak se nenavážej do mě a nebudu mít na tebe taky blbý keci s ikarusem ;)  

na sraze sem byl, ale tebe sem tam neviděl  :D 

Editováno: , autor: kokta7
  • Pozitivní 3
Vloženo

Bodejť bys mě viděl, zatímco já z deseti srazů jedenkrát nepřijedu, tak ty za stejného počtu přijedeš jednou. A zrovna se toto posledně takto stalo.:t

A už se nečerti, máš život před sebou :w00t1:

Vloženo

Štafetu zatím osobně neznáme, takže není zařazen mezi štamgasty, což je podmínka [emoji6] Doufám, že se Štaflík přijede s novou oktou podívat, bude vítán [emoji6]

Vloženo

Oplbiza je na fotce podezřele vysmátej, je to jasná fingovačka a je spokojený, že mu vyšla. Teď to bude ještě hrát na soud na otřes mozku a bolest hlavy, aby z toho chudáka vysál poslední groš [emoji23]

6d89d4fc10df5d622ff8b9eda4e8e476.jpg

• Pozitivní 1
Vloženo

Clinte, to vis. Chces okrouhat opozici jako Putin co. By se Ti hodilo vyskrtnout Sabizu co.
Johnyho klidne vyskrtni, ten je tady moc chytrej a kazi mi plany. Skoda ze sem nechodi Sid, abychom spojili sve sily.
Pro bratra ze Slovenska. Nezbyva nez Ti poprat mnoho najetych km bez nehod a problemu. No a zaroven Ti preji, aby ses nemusel pridat na mou stranu.

Vloženo

Koukám na TV hovna a zjistil jsem, jaký jsem pirát. Prý dnes sněžilo, náledí, katastrofa atd...
Že prej na letních se nedá. A přitom to bylo tak super......

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...