Petrrr Vloženo 9. leden 2018 Sdílet Vloženo 9. leden 2018 pro fandy hnůjdajů https://www.youtube.com/watch?time_continue=48&v=SdSP5zwzCIQ Pockej az to budou srovnavat s RSesem, tak je vitez jasnej. Do kufru RS se totiz vejde cela vana a do Hnujdaje ne. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2018 Tak už jen dva tisíce km a pokořím prvních sto tisíc km s O3, to bude Plačky špatnej den bez nálady. Ale v plánu mám alespoň 300 tis :-D 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. leden 2018 Sdílet Vloženo 11. leden 2018 Všechny plány zhatí, naši Škodovkáří boubelatí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 11. leden 2018 Sdílet Vloženo 11. leden 2018 před 2 hodinami, Clint napsal: ........Ale v plánu mám alespoň 300 tis :-D Teď jde jen o to, aby s těma kilometrama počítala taky Tvoje Octavie 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. leden 2018 Sdílet Vloženo 11. leden 2018 (editace) Už sem chytil nemoc Klintovu mám takovou disco palubovku Editováno: 11. leden 2018, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. leden 2018 Sdílet Vloženo 11. leden 2018 No fuj... http://www.autoforum.cz/zajimavosti/dalsi-zeme-eu-chce-snizit-nejvyssi-povolene-rychlosti-kdy-to-napadne-nekoho-v-cr/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 11. leden 2018 Sdílet Vloženo 11. leden 2018 před 4 hodinami, Clint napsal: Tak už jen dva tisíce km a pokořím prvních sto tisíc km s O3, to bude Plačky špatnej den bez nálady. Ale v plánu mám alespoň 300 tis :-D No gratuluju! Jen ať dál pěkně slouží! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. leden 2018 Sdílet Vloženo 11. leden 2018 Pawouku a to jsou tací, co ještě chrochtaj blahem a zdá se jim to málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. leden 2018 Sdílet Vloženo 11. leden 2018 (editace) před 36 minutami, Pawouk napsal: No fuj... http://www.autoforum.cz/zajimavosti/dalsi-zeme-eu-chce-snizit-nejvyssi-povolene-rychlosti-kdy-to-napadne-nekoho-v-cr/ to už se děje teď, lidé mimo město jezdí 70km/h, hlavně vylízanci v SUV 4X4 alias kokodáq atd. Editováno: 11. leden 2018, autor: kokta7 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. leden 2018 Sdílet Vloženo 11. leden 2018 To chce klid. Dneska jsem vyplňoval dotazník, jak by se mělo zachovat autonomní auto, když půjde proti němu 10 lidí. Samozřejmě jsem dal, pobít všechny do jednoho a to v každém příkladu. Nakonec jsem zjistil, že tak hlasovala naprostá většina. :-) 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. leden 2018 Sdílet Vloženo 11. leden 2018 před 40 minutami, kokta7 napsal: to už se děje teď, lidé mimo město jezdí 70km/h, hlavně vylízanci v SUV 4X4 alias kokodáq atd. Aby také ne, když totiž jedou rychleji, tak to moc žere, že... Však některé příspěvky na tomto foru v příslušných SUV sekcích jsou toho důkazem. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 11. leden 2018 Sdílet Vloženo 11. leden 2018 Jj, módu SUV taky nechápu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 11. leden 2018 Sdílet Vloženo 11. leden 2018 před 37 minutami, motosman napsal: To chce klid. Dneska jsem vyplňoval dotazník, jak by se mělo zachovat autonomní auto, když půjde proti němu 10 lidí. Samozřejmě jsem dal, pobít všechny do jednoho a to v každém příkladu. Nakonec jsem zjistil, že tak hlasovala naprostá většina. :-) Hlasoval bych úplně stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. leden 2018 Sdílet Vloženo 11. leden 2018 Ti nevím. Když tak o tom přemýšlím, tak zase, kdyby to auto zahlušilo řidiče, tak by ho nikdo nechtěl... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. leden 2018 Sdílet Vloženo 11. leden 2018 https://technet.idnes.cz/autonomni-samoridici-auta-vyzkum-dl9-/veda.aspx?c=A171113_220616_veda_pka Můžete taky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 11. leden 2018 Sdílet Vloženo 11. leden 2018 před 9 minutami, motosman napsal: Ti nevím. Když tak o tom přemýšlím, tak zase, kdyby to auto zahlušilo řidiče, tak by ho nikdo nechtěl... ;-) Normální řidič ti dobrovolně nepoleze před auto, a to ani jako chodec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. leden 2018 Sdílet Vloženo 11. leden 2018 Koukni na to. Auto do zdi, nebo 10 lidí? Když si představim, jak u Krušárny skáčem do silnice a ty dementní auta se budou šrotovat ve škarpě....... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. leden 2018 Sdílet Vloženo 11. leden 2018 To je skvělá myšlenka - budou se šrotovat ve škarpě. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2018 Já myslím, že na okreskach by se mělo jezdit padesát a ve městě rychlostí chůze. Na dálnici bych nechal šedesát [emoji23][emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. leden 2018 Sdílet Vloženo 11. leden 2018 Ti ta bionafta už leze na mozek... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 12. leden 2018 Sdílet Vloženo 12. leden 2018 My už ji s Clintem i chlastáme 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 12. leden 2018 Sdílet Vloženo 12. leden 2018 před 12 hodinami, beuticek napsal: Jj, módu SUV taky nechápu. A co na ní nechápeš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2018 Každé ráno si s Beutičkem dáváme panáka Vervy místo slivovice. Krásně to promastí žaludek, zlepší spalování a při prdění se nám kouří od prdele [emoji23] Navíc to blahodárně působí na vstřiky, což oceňují manželky [emoji6] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 12. leden 2018 Sdílet Vloženo 12. leden 2018 před 18 hodinami, kokta7 napsal: Už sem chytil nemoc Klintovu mám takovou disco palubovku Netrap to a dolej tomu olej, nebo jezdíš s podminimem proto, aby se to rychlejc ohřálo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. leden 2018 Sdílet Vloženo 12. leden 2018 (editace) sraz slepic v HK Editováno: 12. leden 2018, autor: kokta7 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky