Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak už jen dva tisíce km a pokořím prvních sto tisíc km s O3, to bude Plačky špatnej den bez nálady. Ale v plánu mám alespoň 300 tis :-D

• Pozitivní 2
Vloženo
před 2 hodinami, Clint napsal:

........Ale v plánu mám alespoň 300 tis :-D

Teď jde jen o to, aby s těma kilometrama počítala taky Tvoje Octavie :D

• Pozitivní 2
Vloženo
před 4 hodinami, Clint napsal:

Tak už jen dva tisíce km a pokořím prvních sto tisíc km s O3, to bude Plačky špatnej den bez nálady. Ale v plánu mám alespoň 300 tis :-D

No gratuluju! Jen ať dál pěkně slouží! B)

• Pozitivní 1
Vloženo

To chce klid. Dneska jsem vyplňoval dotazník, jak by se mělo zachovat autonomní auto, když půjde proti němu 10 lidí. Samozřejmě jsem dal, pobít všechny do jednoho a to v každém příkladu.
Nakonec jsem zjistil, že tak hlasovala naprostá většina. :-)

• Pozitivní 2
  • Negativní 1
Vloženo
před 40 minutami, kokta7 napsal:

to už se děje teď, lidé mimo město jezdí 70km/h, hlavně vylízanci v SUV 4X4 alias kokodáq atd.

Aby také ne, když totiž jedou rychleji, tak to moc žere, že... Však některé příspěvky na tomto foru v příslušných SUV sekcích jsou toho důkazem.

• Pozitivní 1
Vloženo
před 37 minutami, motosman napsal:

To chce klid. Dneska jsem vyplňoval dotazník, jak by se mělo zachovat autonomní auto, když půjde proti němu 10 lidí. Samozřejmě jsem dal, pobít všechny do jednoho a to v každém příkladu.
Nakonec jsem zjistil, že tak hlasovala naprostá většina. :-)

Hlasoval bych úplně stejně :D

Vloženo
před 9 minutami, motosman napsal:

Ti nevím. Když tak o tom přemýšlím, tak zase, kdyby to auto zahlušilo řidiče, tak by ho nikdo nechtěl... ;-)

Normální řidič ti dobrovolně nepoleze před auto, a to ani jako chodec :mellow:

Vloženo

Koukni na to. Auto do zdi, nebo 10 lidí?

Když si představim, jak u Krušárny skáčem do silnice a ty dementní auta se budou šrotovat ve škarpě.......

• Pozitivní 2
Vloženo

Já myslím, že na okreskach by se mělo jezdit padesát a ve městě rychlostí chůze. Na dálnici bych nechal šedesát [emoji23][emoji23]

• Pozitivní 1
Vloženo

Každé ráno si s Beutičkem dáváme panáka Vervy místo slivovice. Krásně to promastí žaludek, zlepší spalování a při prdění se nám kouří od prdele [emoji23] Navíc to blahodárně působí na vstřiky, což oceňují manželky [emoji6]

• Pozitivní 1
Vloženo
před 18 hodinami, kokta7 napsal:

Už sem chytil nemoc Klintovu :D  mám takovou disco palubovku :D

IMG_0053.JPG

Netrap to a dolej tomu olej, nebo jezdíš s podminimem proto, aby se to rychlejc ohřálo :t

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...