kokta7 Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 Tak to mam jiné zkušenosti...dělníci tam kouřili 2 roky a uz ti není cejtit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 Hele ono zalezi, jsou cigarety, ktere fakt pachnou a pak ty lepsi a ty tak nejak vysmrdi. Znam oboji pripady, kdy lidi v autech kouri a je to znat i pres zavreny dvere a pak auta, v kterych se bezne kouri a po nasednuti to nepoznam. A to nekourim ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 Záleží na cigaretach, na tom, jestli dotyčný opravdu větrá a jestli používá osvěžovač, ale je pravda, že ve služebních autech co máme je kouření zakázané, ale když sednu do nějakého, kde někdo kouřil, tak to prostě poznám.Osobně bych v autě taky nikdy nekouřil, podle mě když si člověk chce dát cigáro, tak se nic nestane zastavit na 4 minuty a zakouřit si. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 mno taky jak už bylo řečeno, když člověk v autě kouří, tak to poměrně dost odvádí pozornost... Pak už jen zírám na borce, co za jízdy kouří i telefonují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 Asi už se mi nikdy nepodaří zahlédnou (doufám že nezahlédnu), ženskou v autě na křižovatce, jak má cigáro v ruce společně s řasenkou a maluje se a při tom ještě kváká do telefonu (ten byl sice v držáku na skle, ale i tak). Tohle jsem nějak nedokázal pochopit, proč to dělá. Stačí na parkovišti zastavit a za minutu je namalovaná a nikoho tím neohrozí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 Kouření bych nechal povolené jenom pod volantem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 (editace) Pod volantem to je ovšem eco kouření a to se dokonce musí . V rodině máme kuřáky a nebo bývalé a nikdy nikdo v autě nekouřil, je to největší prasárna, hlavně pro spolucestující i s otevřeným oknem. Taky kuřák v uzeným autě to cítit nemusí, zatím co nekuřák s citlivým nosánkem cítí všechno.. Já jako nekuřák cítím cigáro na 100m. Editováno: 11. Březen 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 tak jsem dneska zkouknul to Auto Moto Revue a je to teda fakt strasna ubohost... skoda stareho aspon trochu seriozniho poradu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 Já tě varoval. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 jasny, ja na to koukal na porade, ale jako fakt des, ani ta porada to nezachranila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 je to ted takova lehka tragedie... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 ja bych rekl, ze je t otezka tragedie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 Mám dojem, ale že občas sleduji nějakej konkurenční pořad a ten mi přijde lepší.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 ja nevim proc z toho delaji takovou komedii... nejde se tomu ani zasmat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 no jako evidentne tedko vsichni chteji jet styl top gear, ale na to proste nemaji, to je jina liga... takze za me uz aktualne jen top gear... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 mno ruku na srdce, Top Gear uz taky neni co byval... furt zrejme nejlepsi, ale jejich ukazovani toho, kolik do toho muzou nasypat mi proste nehovi... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 Topgear nandal moc vysokou latku z testu i anglického humoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 mno ruku na srdce, Top Gear uz taky neni co byval... furt zrejme nejlepsi, ale jejich ukazovani toho, kolik do toho muzou nasypat mi proste nehovi... vystihl jsi jednou větou to, co já se snažil vyjádřit někde dříve odstavcem na celou stránku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 jop, tak beru, uz to neni to co to bylo, podle me nejlepsi nekdy do 19.-20. serie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 na top gear jsem se prestal divat, kdyz zacli urazet fabie a octavie... ac nejsem hrdy cech, tak nektery kachny co vychvalujou a za me pekny auta shazuji.... + presne jak nakupuji auta, aby je nasledne odrovnali (myslim hlavne nova)... to ze koupej 20 let stary superauta a pak testuji co zvladnou, to mi prijde gut, aspon clovek vidi, co driv auto vydrzelo (no asi jako dnesni mladez.. viz treba Arnold a Bieber ) co se tyce spotreby, tak zakon zachovani energie plati, ale take plati, ze pri pomalem (rozumne pomalem) rozjezdu je spotreba nizsi, nez pri rychlem a to z nekolika duvodu pri ryhlem: 1) protoceni gum neco sezere 2) vic se ohreje motor 3) auto ma vetsi odpor ke zmene pohybu - pozor na to - i zde plati zakon - druhy Newtonuv a auto chce zustat v klidu a na prudkou zmenu je potreba vic paliva (vetsi silu) 4) motor nepracuje v efektivnich otackach pozvolny a klidny rozjezd je efektivnejsi a mam to overene - pokud pojedu plynulou jizdou plnou normalnich rozjezdu tak mam spotrebu vzdy nizsi, nez kdyz pojedu uplne stejne, jen se rozjedu o 1s driv, tim ze turbu dam nazrat... muzete si to overit snadno v praxi, staci najit rovinku, vytycit si treba 50m a pak si rici, jednou se rozjedu na rychlost 50km/h na 5m a dojedu to nebo se na tu rychlost rozjedu na 10m a dojedu to - vysledek rozhodne nebude stejna spotreba (ty metry a rychlosti strilim od boku, nemam takhle predstavu) nicmene souhlasim i s Honzou, ze je obcas pro nizsi spotrebu potreba autu nalozit. Protoze ucpany DPF a i benzin muze mit ucpany trubky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 Prave poslední díl s golfem byl Ozi hodně dobréj dil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 Tak sup po servisu 60 000km. Cena 14.500,- po slevě. Navíc jen čištění klimatizace. Alpina po 90 000km, cena 17.800,- . Navíc jen klima a přední destičky. Ptal jsem se na napínák a prý nedávno dělali supa 1.8 r.v 2009, 145 000km na kulanci - nový motor. Mám se na to zatím vykašlat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 (editace) Ty vole, tak ze Sup je v podstate drazsi nez Alpina. To jsou veci. Ha motor na kulanci. Kolik to tak muze stat byt 1,2 TSI stoji 95 tis. Kolik by tak asi dali. Motor zacvakat a praci zdarma. Editováno: 11. Březen 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 1.2 TSI shortmotor stojí 115 tKč.1.8 TSI shortmotor stojí 220 tKč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 Říkal něco o +-15.000,- spoluúčasti. Jinak u supa je v 60 i olej v dsg a haldexu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky