Sabiza Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 Taky ten sraz musíme udělat někde v civilizaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 mysliś o Polsku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 To uz jsem nekde slysel, kde to je? Pry tam delaji tak dobrou posypovou sul, ze se da i jist. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 (editace) U Vas delaji nebo snad delaji alkohol z zimniho smesu z hypermarketu . Kdyz se teho napijes to zemres Sul neni spatna Editováno: 22. Únor 2018, autor: TOMUS 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2018 Sabiza má pravdu, reklamoval jsem kdysi zadní víko na S1 v úrovni lampicek SPZ, slabé místo, špatné těsnění lampicek a voda se solí způsobila korozi. Musel jsem doložit všechny prohlídky v autorizáku, jedna chyběla, ale přimhouřili jedno oko [emoji6] Navic to zkoumal expert, prijel reklamační technik přes kastli a zjišťoval, zda je to prorezlé zevnitř, čili turchung. No uznali, vyměnili zadní dveře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2018 Kurva zase od čtyř nespím. Ten moribundus je silnější, než jsem čekal. Pátý den s horečkou na paralenu a kašel, že mi to trhá plíce. Asi černý kašel, inkubace 2 týdny. Kdo seděl v mé blízkosti a podal mi ruku na srazu? [emoji23][emoji23] Kokta, Tramvaják a Stanmar jsou zachráněni. Ti jediní mají stoprocentně jistotu, že přežijí [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 23. Únor 2018 Sdílet Vloženo 23. Únor 2018 Clinte, to budeš chrchlat ještě minimálně tejden. Mě už se to drží 3. týden, i když už to není tak hrozný. Upřímnou soustrast . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2018 Přišlo to odněkud z Varů, tam je to běžná infekce, ale tady u nás v kraji to má devastující charakter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Únor 2018 Sdílet Vloženo 23. Únor 2018 Já to léčím slivkou. Chrchlám pořád, ale už mi to nevadí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2018 Loni jsem měl kašel půl roku, prolítnul sem mraky rentgenů a vyšetření krve apod. Nakonec to přešlo samo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2018 Holt na západě máme asi víc zocelené soukmenovce. Oni si vystačí s teplákovkou, novinama a chrápou klidně v mrazu na lavičce. To tady neznáme 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 23. Únor 2018 Sdílet Vloženo 23. Únor 2018 Takže všichni umřeme, protože Jirka chytil SARS. To má z toho, že krade pera v letadlech. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Únor 2018 Sdílet Vloženo 23. Únor 2018 Já ne, sars u nás používáme místo cukru do kávy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Únor 2018 Sdílet Vloženo 23. Únor 2018 před 2 hodinami, Clint napsal: Loni jsem měl kašel půl roku, prolítnul sem mraky rentgenů a vyšetření krve apod. Nakonec to přešlo samo to bude alergického původu, asi na práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 23. Únor 2018 Sdílet Vloženo 23. Únor 2018 Před hodinou, Sabiza napsal: Takže všichni umřeme, protože Jirka chytil SARS. To má z toho, že krade pera v letadlech. Já už na to málem zapomněl, že Clint naučil krást pera i Klause . 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2018 Beru ho jen na noc [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2018 Nojo SARS by to být mohl. To je pravda [emoji3] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 23. Únor 2018 Sdílet Vloženo 23. Únor 2018 V tom případě jsi světovej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 23. Únor 2018 Sdílet Vloženo 23. Únor 2018 No to to u vás na silnicích musí vypadat . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. Únor 2018 Sdílet Vloženo 23. Únor 2018 Tak se těším na neděli - na souboj západ vs. východ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2018 Rusko to dá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Únor 2018 Sdílet Vloženo 23. Únor 2018 Rusko tam nehraje.... uz vas rusej pomalu 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 23. Únor 2018 Sdílet Vloženo 23. Únor 2018 Fandím Helmutům! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 23. Únor 2018 Sdílet Vloženo 23. Únor 2018 před 3 hodinami, stafa napsal: Málo berieš... Aspoň 2x denne... Na noc si to na východe dávame do čaju miesto cukru... A deťom miesto sunaru .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. Únor 2018 Sdílet Vloženo 23. Únor 2018 před 3 hodinami, Clint napsal: Rusko to dá To jsi až takovej vlezdoprdelka, že fandíš týmu jenž naše hráče porazil ? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky