Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

U Vas delaji nebo snad delaji alkohol z zimniho smesu z hypermarketu :D . Kdyz se teho napijes to zemres :D

Sul neni spatna :D

Editováno: , autor: TOMUS
  • Pozitivní 2
Vloženo

Sabiza má pravdu, reklamoval jsem kdysi zadní víko na S1 v úrovni lampicek SPZ, slabé místo, špatné těsnění lampicek a voda se solí způsobila korozi. Musel jsem doložit všechny prohlídky v autorizáku, jedna chyběla, ale přimhouřili jedno oko [emoji6] Navic to zkoumal expert, prijel reklamační technik přes kastli a zjišťoval, zda je to prorezlé zevnitř, čili turchung. No uznali, vyměnili zadní dveře.

Vloženo

Kurva zase od čtyř nespím. Ten moribundus je silnější, než jsem čekal. Pátý den s horečkou na paralenu a kašel, že mi to trhá plíce.

Asi černý kašel, inkubace 2 týdny. Kdo seděl v mé blízkosti a podal mi ruku na srazu? [emoji23][emoji23]

Kokta, Tramvaják a Stanmar jsou zachráněni. Ti jediní mají stoprocentně jistotu, že přežijí [emoji3]

Vloženo

Clinte, to budeš chrchlat ještě minimálně tejden. Mě už se to drží 3. týden, i když už to není tak hrozný. Upřímnou soustrast :t

• Pozitivní 1
Vloženo

Holt na západě máme asi víc zocelené soukmenovce. Oni si vystačí s teplákovkou, novinama a chrápou klidně v mrazu na lavičce. To tady neznáme ;)

• Pozitivní 1
Vloženo
před 2 hodinami, Clint napsal:

Loni jsem měl kašel půl roku, prolítnul sem mraky rentgenů a vyšetření krve apod. Nakonec to přešlo samo :D 

to bude alergického původu, asi na práci :D

Vloženo
Před hodinou, Sabiza napsal:

Takže všichni umřeme, protože Jirka chytil SARS. :D To má z toho, že krade pera v letadlech.

Já už na to málem zapomněl, že Clint naučil krást pera i Klause :D

• Pozitivní 2
Vloženo
před 3 hodinami, stafa napsal:

Málo berieš... Aspoň 2x denne... Na noc si to na východe dávame do čaju miesto cukru...

A deťom miesto sunaru ....

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...