Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Kdo mi bude přikazovat, komu mám fandit? To je moje věc
Naši je neporazili a finále nehrajou. Takže si můžu snad vybrat koho chci. A Rusové špatně nehrajou

Vloženo

Jen ze ty nevis co vi Clint, ze to bylo vsechno zmanipulovany schvalne proti Rusku. Rusaci sportovci jsou vsichni cisti jak padly snih. [emoji23]
V hokeji nas ovsem rozdrtili a to je fakt. Byli lepsi.

• Pozitivní 3
Vloženo
před 26 minutami, Petrrr napsal:

Rusaci sportovci jsou vsichni cisti jak padly snih.

To, že všichni jedou na kokainu z nich ještě sněhové andílky nedělá.

• Pozitivní 3
Vloženo
před 10 hodinami, Clint napsal:

Kdo mi bude přikazovat, komu mám fandit? To je moje věc
Naši je neporazili a finále nehrajou. Takže si můžu snad vybrat koho chci. A Rusové špatně nehrajou

Tak fandit můžeš komu chceš....

...a že mě to po tom co tu nedávno proběhlo vůbec překvapuje :doh

• Pozitivní 1
Vloženo
před 2 hodinami, Sabiza napsal:

To, že všichni jedou na kokainu z nich ještě sněhové andílky nedělá.

tak všichni něco asi berou, ale většinou povolené látky?

Vloženo

První otázka přijímacího technika v AAA byla, když jsem nabízel OII a nestačil otevřít kapotu: Motor se měnil kdy? [emoji23]

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Nic se stáčet nebude, poctivě najeté km doložitelné pravidelným servisem v AS.

A taková olejnička co měl Clint to rozhodně není.

Navíc pokud dojde k prodeji - tak nejspíš výkupem nebo protiúčtem.

A vůbec, každé auto si svého kupce najde, krom rapida, toho nechtějí ani ve sběrných surovinách - plast totiž neprojde přes magnet. :D

Editováno: , autor: stanmar
  • Pozitivní 6
Vloženo

Vykup nebo protiucet je nejmene vyhodny. To co nabidli mne v Auto Jarov za 01 v podstate v luxusnim stavu bylo k smichu. To sem ho pak radeji prodal za tu samou cenu do rodiny.
A to jestli pravidelny servis v AS nebo ne ti ve vykupni cene udela prd. Ano pro ne pak v prodejni cene ano. Tebe vzdy chteji oskubat tak jako tak. A to AAA jsou proti nim kolikrat zlaty.

• Pozitivní 1
Vloženo

Tak to já vím, že protiúčet, nebo výkup je o tom, že tě natáhnou, jenže pokud nechceš mít starosti s prodejem, nebo nemůžeš čekat až bude mít někdo vážný zájem, tak to jinak neuděláš. navíc třeba 1,8 Tsi není zrovna moc žádané zboží.

Vloženo

No mozna by ses divil. Jak muj znamej prodal nedavno rychle F2 HTP a za dobry prachy a do AAA. Ono kolikrat u nas staci, ze je to Skoda. Navic dnes uz se situace obraci a kazdej uz TDI nechce. S Tvou servisni historii a prvni majitel. By Ti utrhali ruce. Na Tvem miste bych to zkusil minimalne prodat jinde. Pac za ty prachy co ti nabidnou oni to prodas vzdycky.

Vloženo
před 23 minutami, Petrrr napsal:

No mozna by ses divil. Jak muj znamej prodal nedavno rychle F2 HTP a za dobry prachy a do AAA. Ono kolikrat u nas staci, ze je to Skoda. Navic dnes uz se situace obraci a kazdej uz TDI nechce. S Tvou servisni historii a prvni majitel. By Ti utrhali ruce. Na Tvem miste bych to zkusil minimalne prodat jinde. Pac za ty prachy co ti nabidnou oni to prodas vzdycky.

takže mě taky každej utrhne ruce za oktávku? :D 

Vloženo

Jasně, jenom musíš napsat že je garážovaná, v zimě nejetá a koupená po dědkovi co vyjížděl jen o dušičkách a to jen když svítilo slunce :D

• Pozitivní 2
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...