Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Japonec az nakonec. Jak pdal pan Janda palubni pocitac jak z Japonske kalkulacky. :D Ale vnejsi design good. Navic porad se snazi udrzet atmosfery.

Kdyz Japonec tak z lidovejsich Nissan 370 Z Popr. GTR z mene lidovych.

Upraveno od Petrrr

Tak to nejsou běžná auta. Navíc, na takový sporťáky se škodovka jen tak nezmůže.

Zmohla by se, ale nemůže :D :D :D

Jj tak tak, dockame se max snowmena . Dnes jsem zaparkoval u Globace vedle Nercedesu GL 450 a kdyz jsem vylezl a odchazel od auta musel jsem se smat. Ten Rapid vypadal vedle neho jako anglicak. :D

GL500 má strýc...jede se v tom jak v náklaďáku, žádný svícení protijedoucích aut do ksichtu... no prostě je to kočár

A jak je na tom se spolehlivostí Mercedesu.

Tak to nevím, ale vzhledem k tomu, že je to jiná liga, tak předpokládám, že to bude cajk.

ani moc ne kluci ;)

sedacky v bile kuzi jim dodava stejna firma jako koktovi do octavky a taky se parou - mysleno vazne, vim o trech reklamacich :)

GLkum se sypou motory ty silne nafty - co ma znama tak ted davala po dvou letech pryc a dvakrat novej motor

a to urcite nebude vsechno ;)

Njn, neco kolem roku 2000 si Mercedes uvedomil, ze vyrabi auta moc kvalitni a ze na nich nevydela tolik jako ostatni. Kvalita vyroby sla dolu, ale bohuzel o vic nez bylo zdravo a cetl jsem i pripady, kdyz prislo auto z vyroby rezave (jednalo se spise o dodavkove modely). Uz hezkych par let se Mercedes snazi dostat trvanlivost na svoji puvodni miru, ale cesta je to trnita a stale to neni uplne ono...

Upraveno od XJOHNNYX

Nevím jak ho má dlouho...cca 2 roky, má černou kůži a motor to bude nějaký ten silnější. Jezdí s ním 3x ročně do alp a zatím se mu nic nevysralo, co měl před tím Audi A8, tak ta se mu srala několikrát. Podle mě je to kus od kusu jako všude, ale je to mazec velké auto...

• Autor

Mě se líbí to nové C-čko ;)

Me se líbí vše vykone :)

Mě se líbí to nové C-čko ;)

I když je to sedan, tak má šmrnc. Fakt pěkný auto.

Kokta, vsechno je to foukany, vsechno muzes chipnout :-D

Právě, taky jsem slyšel že mercedesy jsou za posledních x let co se spolehlivosti týče docela v prdelce.

Ohledně spolehlivosti a servisu fakt nevim, vidím ho 3x do roka a většinou se bavíme o jiných věcech, takže jsem se ani neptal nikdy jestli se mu něco sere nebo nesere, ale co je fakt, tak sedačky má po 2 letech OK  :kol-47:

Výbava L&K obsahuje mimo jiné plaketku s logem L&K na předních blatnících, ozdobné prahové lišty vpředu a vzadu, vpředu s logem L&K, hlavici řadicí páky s logem L&K a vkládané 

tkané koberce s logem L&K.

:D :D :D :D

No jo,.to jsou samé potřebné věci......

už jen schází vepředu a vzadu svítící nápis L&K a také předvoj ve formě dvou policistů na motorkách s vlaječkami L&K...

Dnes jsem dal do servisu auto na to reklamované přelakování spoileru.

Samozřejmě se jim nechce (ani vlastně nemusí) předělávat to odchlipování,tak jsem se na to vykašlal.

Představa,že bych si taky mohl spoiler kupovat znovu mě odradila.

Můžu být rád,že to aspoň nalakují znovu.

Aby mi to nebylo líto,že budu bez auta,mám na víkend půjčený takový šicí stroj :  Rapid 1,2 TSI 63kW ...

Kokta7:sakra, jak to tak čtu, hned bych si to auto koupil.

Ještě bych si nechal nad zadeček vytetovat L&K

:-)

nejsem si jistej, jestli teplotu oleje na okruhu jsme resili tady...

sosnova dneska cca 12 stupnu venku a olej max 112 a dlouhodobe 108 ;)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.