Petrrr Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Japonec az nakonec. Jak pdal pan Janda palubni pocitac jak z Japonske kalkulacky. Ale vnejsi design good. Navic porad se snazi udrzet atmosfery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 (editace) Kdyz Japonec tak z lidovejsich Nissan 370 Z Popr. GTR z mene lidovych. Editováno: 17. Duben 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Tak to nejsou běžná auta. Navíc, na takový sporťáky se škodovka jen tak nezmůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Zmohla by se, ale nemůže :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Jj tak tak, dockame se max snowmena . Dnes jsem zaparkoval u Globace vedle Nercedesu GL 450 a kdyz jsem vylezl a odchazel od auta musel jsem se smat. Ten Rapid vypadal vedle neho jako anglicak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 (editace) GL500 to je teprve kára http://www.e-pneumatiky.cz/goodyear-efficientgrip-performance-225-45-r17-94-w-letni.html doporučuji, krásně tichy, na mokru hodně v normě. popřípadě do 16" rozměru doporučuji michelin eco energy. (hlavně info pro klinta) Editováno: 17. Duben 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 GL500 má strýc...jede se v tom jak v náklaďáku, žádný svícení protijedoucích aut do ksichtu... no prostě je to kočár 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 A jak je na tom se spolehlivostí Mercedesu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 Tak to nevím, ale vzhledem k tomu, že je to jiná liga, tak předpokládám, že to bude cajk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 ani moc ne kluci sedacky v bile kuzi jim dodava stejna firma jako koktovi do octavky a taky se parou - mysleno vazne, vim o trech reklamacich GLkum se sypou motory ty silne nafty - co ma znama tak ted davala po dvou letech pryc a dvakrat novej motor a to urcite nebude vsechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 (editace) Njn, neco kolem roku 2000 si Mercedes uvedomil, ze vyrabi auta moc kvalitni a ze na nich nevydela tolik jako ostatni. Kvalita vyroby sla dolu, ale bohuzel o vic nez bylo zdravo a cetl jsem i pripady, kdyz prislo auto z vyroby rezave (jednalo se spise o dodavkove modely). Uz hezkych par let se Mercedes snazi dostat trvanlivost na svoji puvodni miru, ale cesta je to trnita a stale to neni uplne ono... Editováno: 18. Duben 2014, autor: XJOHNNYX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 Nevím jak ho má dlouho...cca 2 roky, má černou kůži a motor to bude nějaký ten silnější. Jezdí s ním 3x ročně do alp a zatím se mu nic nevysralo, co měl před tím Audi A8, tak ta se mu srala několikrát. Podle mě je to kus od kusu jako všude, ale je to mazec velké auto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 Mě se líbí to nové C-čko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 Me se líbí vše vykone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 Mě se líbí to nové C-čko I když je to sedan, tak má šmrnc. Fakt pěkný auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 Kokta, vsechno je to foukany, vsechno muzes chipnout :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 Právě, taky jsem slyšel že mercedesy jsou za posledních x let co se spolehlivosti týče docela v prdelce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 Ohledně spolehlivosti a servisu fakt nevim, vidím ho 3x do roka a většinou se bavíme o jiných věcech, takže jsem se ani neptal nikdy jestli se mu něco sere nebo nesere, ale co je fakt, tak sedačky má po 2 letech OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 Výbava L&K obsahuje mimo jiné plaketku s logem L&K na předních blatnících, ozdobné prahové lišty vpředu a vzadu, vpředu s logem L&K, hlavici řadicí páky s logem L&K a vkládané tkané koberce s logem L&K. :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 No jo,.to jsou samé potřebné věci...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 už jen schází vepředu a vzadu svítící nápis L&K a také předvoj ve formě dvou policistů na motorkách s vlaječkami L&K... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 Dnes jsem dal do servisu auto na to reklamované přelakování spoileru. Samozřejmě se jim nechce (ani vlastně nemusí) předělávat to odchlipování,tak jsem se na to vykašlal. Představa,že bych si taky mohl spoiler kupovat znovu mě odradila. Můžu být rád,že to aspoň nalakují znovu. Aby mi to nebylo líto,že budu bez auta,mám na víkend půjčený takový šicí stroj : Rapid 1,2 TSI 63kW ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 Kokta7:sakra, jak to tak čtu, hned bych si to auto koupil. Ještě bych si nechal nad zadeček vytetovat L&K :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 nejsem si jistej, jestli teplotu oleje na okruhu jsme resili tady... sosnova dneska cca 12 stupnu venku a olej max 112 a dlouhodobe 108 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 RSo přežilo? Gumy asi ne, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky