Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

No já bych hlavně ani nebyl schopnej, byl jsem totiž koledovat s mlaďasem po sousedech. :kol-35: (vyšukával sem sousedky)

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Tak furt lepsi nez abys vysukaval sousedy. Ty vejce si hold tvuj klucina musi zaslouzit. Podle toho jak je tata sikovnej tak tolik dostane synator vajec. Jestli jste jich donesli domu jen 5 pak to o necem svedci :D

• Pozitivní 1
Vloženo

Rychnovsko - Praha: Do Hradce tri hlidky, ale dalo se predjizdet, pohoda. Dalnice Hradec Praha do pulky celkem pohoda, od Podebrad sileny, v podstate souvisla dvoukolona jedouci soumerne cca 80km/h az do Prahy. Po stary bych tu byl rychlejc  :kol-34:

Vloženo (editace)

jojo klasika. jednou sem skončil v odstavným pruhu a všechny podjel, protože idioti jeli 30km/h za nějakým nákladem.

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Jedem všichni sborem za tím prvním v***m  :kol-46: ...jí taky ty odstavné pruhy beru jako "svátost" a nejezdím v nich, ale nijak mě nerozčiluje, když tam projíždí někdo jiný, to mě spíš sere víc, že je značka "sloučení pruhů" kde se mají lidé začít zipovat a všichni se serou ještě kilometr dál za značku až na ty kužele, pak se to akorát kumuluje a stojím v koloně jak kretén, přitom kdyby se další zipovali už u té značky pomalu, tak to jede souvisle...grrrrrrr.

Tak ani já nevyjel o Velikonocích, makal jsem na baráku... Kokto, nezapomněl jsi na mě s tou příručkou o montáži koncovek na výfuk?

Vloženo (editace)

Správně máš při příjezdu k té značce (pokud tam není , že je to za 1000m, 500m, 200m) zpomalit, dát blinkr a zařadit se plynulým zabočením do pruhu kam se pruhy sbíhají, na to tam ten prostor mezi značkou a kužely je a ne přihulákat ke kuželům a začít se tam cpát.

Nebavím se o zmíněných značkách , které oznamují vzdálenost o sloučení pruhů, ty jsou informativní, bavím se o té poslední, která je zpravidla 100-150m před vlastním sloučením pruhů.

Kokto, přesně takhle to má být, ale je to ve městě, tam jsou jiné vzdálenosti, myslel jsem na dálnici. A nejvíc jsou ti, kteří vůbec nechápou pojem ZIP a nevědí co mají dělat, druhá skupina jsou právě zmínění "tlačiči", kteří nemohou 2 minuty počkat a chtějí se narvat těch dalších 10 aut...

Editováno: , autor: Stringo
Vloženo

Motosmen: Mluvím o tom, že když přijedu k té značce, tak upravím rychlost vůči vedlejšímu pruhu, dám blinkr a během toho úseku se zařadím (zpravidla je to cca polovina toho úseku mezi značkou a kuželama, než mě někdo pustí se zařadit a za mnou jsou prostě nadrženci, kteří vypálí a přiletí ke kuželům, kde stejně zastaví a čekají až je někdo pustí, kde už potom se to akorát brzdí.

Kokta: díky :kol-47:

Vloženo

Já Ti rozumím.Ono je to také o momentálním provozu, rychlosti, počtu vozidel atd. Jeden čas instalovali na takový úsek zákaz předjíždění a tím dosahovali stav, který popisuješ.

Vloženo (editace)

Ja jsem si to myslel, chci vse původní ale uz CR. Nevíte někdo od jakého měsíce se CR dával? Skodovka nenabizela současně PD 125kW a CR 125kW ne?

Editováno: , autor: Badd
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...