kokta7 Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 Jojo jsou. Minulej rok sem jel cestu skoro 4 hodiny protože stali všude pitomci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 (editace) No já bych hlavně ani nebyl schopnej, byl jsem totiž koledovat s mlaďasem po sousedech. (vyšukával sem sousedky) Editováno: 21. Duben 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 Tak furt lepsi nez abys vysukaval sousedy. Ty vejce si hold tvuj klucina musi zaslouzit. Podle toho jak je tata sikovnej tak tolik dostane synator vajec. Jestli jste jich donesli domu jen 5 pak to o necem svedci 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 Tak po všech dopoledních hláškách o PČR jsem právě dorazil domů. Hlídka ani jedna a provoz téměř žádný. Cholín - Praha 6. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 potkal sem je akorát v hrušové kde sou furt, ale cesta hrozná... s idiotama 70km/h po okresce, žádný rozestupy, neskutečný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 Rychnovsko - Praha: Do Hradce tri hlidky, ale dalo se predjizdet, pohoda. Dalnice Hradec Praha do pulky celkem pohoda, od Podebrad sileny, v podstate souvisla dvoukolona jedouci soumerne cca 80km/h az do Prahy. Po stary bych tu byl rychlejc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 (editace) jojo klasika. jednou sem skončil v odstavným pruhu a všechny podjel, protože idioti jeli 30km/h za nějakým nákladem. Editováno: 21. Duben 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 Já dnes radši vůbec nevyjel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 (editace) Ja na ty odstavnaky nejak nemam koule. Jsem pro jakoukoli spatnost, ale odstavnaku se bojim... Editováno: 21. Duben 2014, autor: XJOHNNYX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 to souhlasím, ale pak za mnou jeli i další ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 Klasika :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Jedem všichni sborem za tím prvním v***m ...jí taky ty odstavné pruhy beru jako "svátost" a nejezdím v nich, ale nijak mě nerozčiluje, když tam projíždí někdo jiný, to mě spíš sere víc, že je značka "sloučení pruhů" kde se mají lidé začít zipovat a všichni se serou ještě kilometr dál za značku až na ty kužele, pak se to akorát kumuluje a stojím v koloně jak kretén, přitom kdyby se další zipovali už u té značky pomalu, tak to jede souvisle...grrrrrrr. Tak ani já nevyjel o Velikonocích, makal jsem na baráku... Kokto, nezapomněl jsi na mě s tou příručkou o montáži koncovek na výfuk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 jasně že zapomněl, ok vezmu z ji z auta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Stringo ti co jedou až na doraz, jedou správně. Ti co se řadí předčasně brzdí ostatní. Já je ze zásady nepouštím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 ukázkovy zipák. http://goo.gl/iSbXNY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 (editace) Správně máš při příjezdu k té značce (pokud tam není , že je to za 1000m, 500m, 200m) zpomalit, dát blinkr a zařadit se plynulým zabočením do pruhu kam se pruhy sbíhají, na to tam ten prostor mezi značkou a kužely je a ne přihulákat ke kuželům a začít se tam cpát. Nebavím se o zmíněných značkách , které oznamují vzdálenost o sloučení pruhů, ty jsou informativní, bavím se o té poslední, která je zpravidla 100-150m před vlastním sloučením pruhů. Kokto, přesně takhle to má být, ale je to ve městě, tam jsou jiné vzdálenosti, myslel jsem na dálnici. A nejvíc jsou ti, kteří vůbec nechápou pojem ZIP a nevědí co mají dělat, druhá skupina jsou právě zmínění "tlačiči", kteří nemohou 2 minuty počkat a chtějí se narvat těch dalších 10 aut... Editováno: 22. Duben 2014, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Ta značka je pouze informativní. Ne příkazová. Opět zde platí pravidlo zipu + další ustanovení pro jízdu po dálnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 tady to máš stringo, je to k přečtění Photos.zip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Motosmen: Mluvím o tom, že když přijedu k té značce, tak upravím rychlost vůči vedlejšímu pruhu, dám blinkr a během toho úseku se zařadím (zpravidla je to cca polovina toho úseku mezi značkou a kuželama, než mě někdo pustí se zařadit a za mnou jsou prostě nadrženci, kteří vypálí a přiletí ke kuželům, kde stejně zastaví a čekají až je někdo pustí, kde už potom se to akorát brzdí. Kokta: díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Já Ti rozumím.Ono je to také o momentálním provozu, rychlosti, počtu vozidel atd. Jeden čas instalovali na takový úsek zákaz předjíždění a tím dosahovali stav, který popisuješ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badd Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 http://auto.bazos.cz/inzerat/34563471/Prodam-skoda-octavia-RS.php Kluci co je tohle za výbavu? Facelift, vč.klimy ale staré budiky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Budíky jsou jediné co se nedá vyměnit na přefaceliftu ne? :-)) Jinak si myslím kompletní předělávka na FL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badd Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 (editace) Ja jsem si to myslel, chci vse původní ale uz CR. Nevíte někdo od jakého měsíce se CR dával? Skodovka nenabizela současně PD 125kW a CR 125kW ne? Editováno: 22. Duben 2014, autor: Badd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 teoreticky s ohledem na rok to muze bejt ten mezistupen kdy to melo FL intros ale predFL venek, ale exterier je urcitw komplwt prestavba. z VINu se to da najit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 V Etce je to takto:TDI PD 125 kW - BMN 04/2006 - 05/2008TDI CR 125 kW - CEGA 05/2008 - 02/2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky