kokta7 Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 Myslis jako pawouk v alpach =hybani,? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 To by ste asi cumeli kdyby vas tohle natrelo. Neco pro koktu http://www.autoforum.cz/predstaveni/skoda-fabia-combi-tdi-s-260-konmi-dokonale-skryta-hrozba/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 to už sem četl, jj tohle já mám rád žádny kraviny ale jedeto 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 a vovovovo tom to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 Mno tohle si udělá jen někdo, kdo tomu rozumí a má možnost být v dílně... Když by to chtěl někdo nechat udělat, tak se nedoplatí a bude ta úprava stát víc, jak nové auto.... Je to pěkný, takhle mě nadrtiloa Suzuki Swift... dlouho jsem to rozdejchával.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 To byl asi motosman - ten má sviště. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 (editace) mě to moc zas nerajcuje, včera těžko rozdejchával 740D - Xdrive že sem si ho dovolil na dálnici vzít a lehce sem ho vyblikal, tak mě musel ovšem předjed a pak se zařadil a jel 130... rozhodně nemá cenu závodit.... Editováno: 22. Červenec 2014, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 (editace) tak v pátek jdu na kontrolu té chladící kapaliny, nerad bych, aby mizela do bloku Editováno: 23. Červenec 2014, autor: Hurikan88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 Jasně, možná ti přidají taky přídavný nádrže do dveří jako u Rapida. Pak dej vědět. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 (editace) Tak sem tady prďánci a vy nikde Zrovna jsem chytil kousek signálu. Jak psal Spider, tak voda mi tedy nemizí, za 93tis km jsem nedolil ani deci Takže TSI to nebude Dneska jsme lítali na stezkách v korunách stromů. Lidi tu jezděj nějak připosraně, asi neznaj strejdu piráta Předjíždím sto procent aut A policajty v těhle končinách nepotkáte.... Teď si sedím venku na terase, koukám na vodu a chystám se vychlastat kafe Jak přes noc pršelo, tak jsem ráno po otevření auta z každých dveří vylil asi litr vody Někde mají soudruzi chybu.... Editováno: 23. Červenec 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 Kde na Šumavě seš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 No u moře přece (Lipno) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 Tos chytil Rapiďácký virus, když ti teče voda ze dveří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 (editace) Jojo přesně, jak jsem Pettrra vezl minule do těch Kotěhůlek, tak nakazil moje auto Editováno: 23. Červenec 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 Asi se budeme muset víc separovat od nemocných modelů typu Rapid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 Tak to je v pohodě... Táta dělí poliše na Klatovsku Jinak jak jsi jel? Zajeď cestou zpět kolem Temelína a navštiv Zámeček s informačním centrem, je to hezky udělané, tam jsem byl teď o víkendu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 Jel jsem přes Benešov - směr Budějice, byla tam solidní cesta.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 (editace) Už jste to viděli http://www.youtube.com/watch?v=zjgde_A0QtA#t=155 Editováno: 23. Červenec 2014, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 Jojo před rokem a půl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 Musí se nechat, že slepičákům ty reklamní videa opravdu jdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 Docela ujde, ale viděl jsem ho až dneska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 (editace) však již několik let po sobě vždy dostávají za klipy ocenění všude možně, nejen v Anglii, kde jsou na to experti a zatížení.... tam taky většina videí vzniká.... už onen známý a kritizovaný klip na Felicii s x vylepšeními, nebo ten se zvedáním za otevřené dveře.... Editováno: 23. Červenec 2014, autor: Hravec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 (editace) To video v Alles gute ovšem stále vede Editováno: 24. Červenec 2014, autor: MichalRr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 24. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 Hošani,moc tady nepište ať toho nemusím po dovolené tolik číst !!! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 To můžu zařídit - zamknu to tady. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky