Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No jestli se na caji planuje nejaka akce dejte vedet, beru vrcajk, Clint by jinak byl v presile a pak to bude zle. V Krusovickem potoce nepotece voda, ba ani pivo ale benzin z rozstrilenych aut a krev z deravych telesnych schranek :D

• Pozitivní 1
Vloženo

No nevím, Pawouk už má našlápnuto, možná mě na srazu zmlátí ;)

Výměna názorů ručně a stručně je hodná primitivů. :kol-28:  Inteligenti si to vyříkají písemně. :kol-47:

Vloženo

Ano Svicarsko vzorem, souhlasim. Nejdriv se ovsem musi tady zmenit mentalita lidi, ktera byla za tech 40 let pod vladou Komunistu vcele SSSR dosti posramocena. Naprava bude trvat roky a kazdy muze zacit nejdriv od sebe, hned by bylo lepe. Tim bych ukoncil politicke okenko jako odpocinkove tema od aut. :D

Vloženo

No jestli se na caji planuje nejaka akce dejte vedet, beru vrcajk, Clint by jinak byl v presile a pak to bude zle. V Krusovickem potoce nepotece voda, ba ani pivo ale benzin z rozstrilenych aut a krev z deravych telesnych schranek :D

Ovšem taková atrakce v Krušovicích asi ještě nebyla. :kol-48:

Vloženo

Výměna názorů ručně a stručně je hodná primitivů. :kol-28: Inteligenti si to vyříkají písemně. :kol-47:

Uz moje mamka rikala lepsi jeden pohlavek nez 10 vet. Nekdy je potreba delnicka udernicka sila aby se procistil vzduch. :D

• Pozitivní 1
Vloženo

Ano Svicarsko vzorem, souhlasim. Nejdriv se ovsem musi tady zmenit mentalita lidi, ktera byla za tech 40 let pod vladou Komunistu vcele SSSR dosti posramocena. Naprava bude trvat roky a kazdy muze zacit nejdriv od sebe, hned by bylo lepe. Tim bych ukoncil politicke okenko jako odpocinkove tema od aut. :D

Mentalita lidí v této zemi se nikdy ani nepřiblížila mentalitě Švýcarů a nikdy se ani trošku nepřiblíží. To bys to tady musel vystřílet a nechat obsadit Švýcary.

Vloženo (editace)

Taky už tam nikoho nechtějí :D a pokud se ti dovede požádat o občanství, tak abys uměl jejich dějepis ;)

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo (editace)

Jo s tim Švýcarskem s Pawoukem souhlasím. Na to nemají ani Němci.

Jo a ukončuji politickou debatu, kdo žvástne o politice,

platí všem na srazu rundu kofoly ;)

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Clinte:uber páru, já se do politiky vůbec nepustil.Jen jsem se defakto spíše lehce zastal tvého oblíbeného východu a zatlačil jsem slzičku nad národem českým.

Neb máš rudo před očima,zaútočil jsi zjevně na toho nepravého.

Až jsem šokován:-)

Vloženo

Zajímavé na tom je, že ty kantony stovky let mezi sebou různě válčily, až se v 19. století umoudřily a podívejme, kam je to dovedlo.

Vloženo

Ono uz i Anglanum se prestava libit ta verbes z vychodu co se jim tam Sackuje. Mam tam znameho mostniho inzenyra co tam je s rodinou uz 10 let. Ma plat co ma anglan, prestizni zamestnani. Presto, on vypada vzdalene na Spanela, a kdyz se ho Anglan nebo skot pta od kud je, jestli Spanel a on odpovi ze Cech hned veskera komunikace i v hospode ochladne pac on je ten socka z vychodu z toho Ruska. V praci je to jine, tam je mezinarodni tym a tam to nikdo neresi, ale kamkoliv jinam prijde. Jde z dcerou do bazenu, kde jsou i ty jine angl. maminy s detmi a kdyz mluvi cesky na dceru zacnou na nej koukat jak kdyby mel lupenku. Dela si z toho prdel a o to vic nahlas a dele mluvi cesky na dceru. :D Tedy i Anglani umi byt pekne pohrdavi.

Vloženo

Clinte:uber páru, já se do politiky vůbec nepustil.Jen jsem se defakto spíše lehce zastal tvého oblíbeného východu a zatlačil jsem slzičku nad národem českým.

Neb máš rudo před očima,zaútočil jsi zjevně na toho nepravého.

Až jsem šokován:-)

Sanku, vyjimecne se Te musim zastat, taky mi tam ta reakce Clinta nestimovala, ale asi to byl preklep chtel napsat Petrrr. :D Uz je vecer a jak psal sam, uz mel jit spat a on furt ne, aby jsme ho mohli pomlouvat. :D
Vloženo

To víš, tady je to drsný. :kol-22:  Ale vždy jen v mezích přátelství, jestli se to tak dá říct. :kol-35:  No a v Krušárně si pak dáme do držky (žrádlo). :kol-15::kol-28:

• Pozitivní 1
Vloženo

Tak někde jinde, no. :kol-28: 

Teď budu sprostej jak ten hradní ožrala, zítra píšeme písemku z ekonomiky, ku.va, vůbec mi to nejde do hlavy. Takový kraviny. :kol-29:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...