Clint Vloženo 21. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Já se sám bojím toho, že vezmu do ruky benzínovou pistoli nebyl by to první případ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Tak si natankuj benzín do kanystru, aby jsi si vzpoměl co je to vůně benzínu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Zašpiněná je hnusná i stříbrná, Petře... 2014-12-29 15.23.04.jpg A Clintovi se tímto omluvuju, že mu zasírám téma. Tady ne. Tady jsme přece v klubu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Koukali jste vcera Cerny ovce? Porovnani servisu vyreseni nasymulovany 2 zavady u Yeti s 300tis km. Spatny konektor na EGR ventilu a kabelovy svazek ve dverich. No a soucasti testu byly 2 AS a dalsi jako Auto kelly apod. A hadejte jak to dopadlo. Škoda je nejlepší..... (jsem to čet v MF) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 (editace) když řešíme barvy https://lh3.googleusercontent.com/-q_MzF7Q-ngE/UvJ7sgXpNYI/AAAAAAAANxI/vXPOtPY6qGE/w1108-h831-no/IMG_20140205_185759.jpg https://lh6.googleusercontent.com/-_KQ8Shzfr4Q/UPQTiLiqTtI/AAAAAAAAGc8/InZyY60P8Wo/w1108-h831-no/IMG_20130114_151642.jpg tady pro klinta simply clever vyhřívané sklo https://lh3.googleusercontent.com/-wU-nEfThwuU/UQUNhPbO6VI/AAAAAAAAHBs/ccWerrqRYWg/w1108-h831-no/IMG_20130127_122001.jpg Editováno: 21. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Tady ne. Tady jsme přece v klubu. Jo, byl jsem trošku zmaten řeším tu ještě pračku do nového bydlení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Jo tak to musíš někam do prádelny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Bodejť bys nebyl, já se v tom taky motám, protože se to tady točí kolem Clintovy Octy ve dvou vláknech najednou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 I když teď máme v prádle Clinta za barvu a motorizaci jeho nového vozu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Za barvu? Vždyť ji máš taky a Stan má modrou? Bílé se bojím, ale vybírat jsem moc nemohl. Ale lepší jak černá. Nejlepší je stříbrná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Jo stříbrná je asi nejlepší. Jenom mě štve, že bílou má dnes kdekdo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Clinte, vytahovat stare prispevky budeme jeste dlouho, nas to proste bavi... Stanmar, bila je moc pekna, ale za priplatek jak to chteji treba prave u fordu. Sef kdyz resil starsi mondeo (4 roky zpet) tak mel stejny doplatek za capuccino metlu a za bilou koktaku ty si proste spindira no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Jak píše Ozi, poučení plyne z historie ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Však bílá Candy je u oktávky také za příplatek (v eleganci +4tis) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2015 (editace) Clinte, vytahovat stare prispevky budeme jeste dlouho, nas to proste bavi... Tak si s nima vytři třeba prdel Ona závist je hrozná vlastnost....to já vím. Holt musíš víc vydělávat, abys konečně mohl ten svůj mysliveckej vrak hodit ze Šárky Editováno: 21. leden 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Jo, byl jsem trošku zmaten řeším tu ještě pračku do nového bydlení... Jako pracku na prachy jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Ne na koberečky[emoji2] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Člověk a příspěvky se mění Já před pár lety preferoval laminátová mega křídla a radlice na sníh a plazení u země Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Se radši zeptej manželky co se dává do pračky. Myslím že prachy leda omylem v kapse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Prachy vydrží X vyprání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Člověk a příspěvky se mění Já před pár lety preferoval laminátová mega křídla a radlice na sníh a plazení u země No to je u Tebe taky dobrej veletoč A kdo by to byl před týdnem řekl, že bude Clint jezdit v bílé a naftové.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Ono se tu těžko vysvětluje, pár nemocných lidí to nemůže pochopit (Ozi), že mě TSI zklamaly a proto (a také díky dálničním přesunům) jsem šel do TDI. Nicméně stále tvrdím, že TSI jsou na jízdu příjemnější, tišší a dynamičtější. Až je potká to co mě, tak budou mluvit jinak.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Clinte budu uprimny, me to vubec nebavi te v tom nechat koupat, rad bych ti zasadil posledni ranu ze soucitu, ale koupej se. Vzdy ses hadal do krve bez moznosti rezervy, ze by ses mohl mylit. Ted ses sam octnul ba druhem dehtovem brehu jako byli tenkrat jini proti kterym si brojil. Nemuzes se nyni divit ze si kazdej chce ohrat polivcicku a kopnout si do mrtvoly. Preci jen jsme pirati, drsnaci co neznaji soucit. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Já taky nemám moc TDI rád. Ale na ježdění do práce bych ho chtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2015 (editace) Možná si Ozák myslí, že má super káru se spolehlivým motorem, ale to se tedy hodně plete, není o moc spolehlivější, než ty 1,8 TSI.... Petrrr: ale já proti TSI nebrojím, naopak TDI stále nemám moc v oblibě, na tom se nic nezměnilo. Koupil jsem rozumem, prostě TSI už nechci, stálo mě to spoustu starostí a mohlo i peněz. Já si zrovna tak teď z tvých slov mohu myslet, že je to jen závist... Stanmar: barva byla jaká byla, raději bych stříbrnou. Ondrero: ano, já auto denně využívám do práce a celá cesta je po dálnici. Je to těžké pochopit, že jsem šel do dieslu? Holt i za cenu, že si nemohu zablbnout. (což mi chybí, raději bych RS v benzínu) Editováno: 21. leden 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky