Radius Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 A zase dalsi potvrzeni, co mi tu nikdo neveril, TSi lemta benzin a leje ho do vejfuku, aby se chladil katalizator. Dela to i 1.4 v O2. http://www.auto.cz/test-vw-golf-1-2-tsi-epizoda-vii-71831 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 To vis az ted? To je stara věc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Chladit se má dusíkem a jezdit na benál :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Takhle se parkuje v práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 byl si pro tu plachtu nakonec vcera, nebo az dneska? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 No ještě včera. Ale spal sem doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Pancho, Vim to dlouho, ale vsichni mi tu zase rikali, ze jsem mimo misu nebo co to zas placam. Co ty zpravy, cetls? At vim na cem jsem, at necekam na roky na godota. Neco pro Pawouka... s poctivosti nejdal dojdes - aneb, nemas nic http://www.zive.cz/bleskovky/uspesny-dj-avicii-sve-dilo-mixoval-na-kradenem-softwaru/sc-4-a-177305/default.aspx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 No ještě včera. Ale spal sem doma. tak to jo, ja si rikal, ze se vracet je nesmysl... hele muzes mi prosim poslat cislo na Pavla? ze bych mu cinknul. a potom prosim jestli vic co je s cernou RS tak mi to pisni, klidne i s nejakym rozpoctem. Segry felda je totalka, tak resi neco noveho rychleji nez bylo v planu... diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Ale ja se vracel. Jen sem zůstal doma do rána. Místo v práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Pancho, Vim to dlouho, ale vsichni mi tu zase rikali, ze jsem mimo misu nebo co to zas placam. Co ty zpravy, cetls? At vim na cem jsem, at necekam na roky na godota. Nevím, co ti kdo kde říkal, ale takto to funguje už od prvních HTP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Žádnou zprávu na face nemam. Aspoň včera. Dnes nevím. Nebyl ten tam. Nejsem tam každý den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 pancho, ja vim, ja to prave myslel puvodne, ze se tam jako otocis vnoci - tam i zpatky... jinak hosi tak dle pojistovny felicie v combiku ma hodnotu 18tisic a za totalni skodu to vypada, ze dostanu jen 12 za to nevimenim ani naraznik... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 To sem chtěl. Ale tak aspoň občas se musím vyspat doma. Jinak Pavel už napsal myslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Jsou to zloději OZI... potažmo cokoli u nás se mi zdá, že je zlodějina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Motosmane, neplánuješ šoférovat toto? Je to nádhera, kam se hrabou ty Lincolny apod... 15mega bez pancéřování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Ta plachta je gut, tedy jen pro Pančáka, co má stále čisté auto. Jinak pro normální lidi k hovnu Zaprvé je málokterá prodyšná a tím pádem se nemůže dávat na mokré auto, za druhé žádná není do větru (o tom se přesvědčil můj soused s Merglem - má už třetí a dokonce konce pod cihlama a vítr to stejně sundá) a za třetí, pokud je auto zaprášené či špinavé, tak vlivem větru se krásně škrábe lak 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Musíš mit právě čiště auto. Sem to před tímto umýt. A tahle je prodyšný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 A kdyby měl foukat vítr tak ji stejné sundávam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Stringo: nechci. Je to hezké, ale nepoužitelné. Bych se s tim nevytočil v garáži. Takhle mám problém s prodlouženým Lexíkem. :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 A kdyz bude foukat vitr a prset ha? Jak to udelas? Sundas plachtu? To pak ztraci smysl ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Moje plachta drží i ve větru a na kapotě i střeše má molitan. [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Plachta je na to aby se na auto neprašílo a nepadal bordel. Ter a podobny sračky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Ta plachta je dobrá někam do garáže na auto, s kterým se přes zimu nejezdí, aby se na něj neprášilo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 (editace) Aha. Tak tomu ja nerozumim. Lak auta je ochranou karoserie. Kdyz je neco ochrana tak proc to jeste chranit (tedy timto zpusobem). Jako kdyz tvohe stara bere prasky a ty si jeste vemes gumu a ona pesar. Je to jen auto, navic jen Skoda s aktualni cenou par desitek tisic. Budes kolem toho furt skakat, pak prijede nejakej borec s favoritem a udela ti z toho vec o hodnote o malo vetsi nez je ta plachta. Nebo ti skoci rozvody a muzes to nalestene strcit ze skaly. Netreba to prehanet i pres veskerou lasku. Porad je to jen vec. Editováno: 26. Únor 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky