Clint Vloženo 1. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 Noju, to normální jedinci pracují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Březen 2015 Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 bych mel mit v sobotu volno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 (editace) V sobotu bych mohl asi také, ale tak na desátou tam....Odpoledne od čtyř slaví brácha čtyřicet let od výskytu, tak jsem obsazen. Editováno: 1. Březen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 1. Březen 2015 Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 Každej rok jezdíme do Lipska na moto, tady to bude zase chudý..proto jdu v neděli na MS atletika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Březen 2015 Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 muzu i v nedeli tak spis asi vnedeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 1. Březen 2015 Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 Noju, to normální jedinci pracují ja pracuju, když vy "čajujete" v Krušovicích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Březen 2015 Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 Jestli to b jen trochu půjde chci jít v neděli ;-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 Tak na 11:00 na parkovišti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Březen 2015 Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 amáteři, ženeva!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 Tak daleko my nejezdíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Březen 2015 Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 Clinte si se probudil. Už jsem dával upoutávku začátkem února.[emoji2] Plánoval jsem s rodinkou sobotu brzo ráno a odpoledne ještě prolítnout Holešky. Protože cestou stojej naháněči a dávaj slevu na vlezný. Upozorňuji, že v sobotu tak kolem 11tý stojí fronta už v metru. Kouknu jaký program je v neděli a kdyžtak půjdu v sobotu do Holešek a v neděli s váma. Jen bych rád upozornil, že motorky jezdí na benzín a ta jedna na naftu se už asi nedělá. Royal Enfield.[emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Březen 2015 Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 Kluci potrebuji stribrnej ramecek kolem columbuse,nemate nekdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 Mě benzín nevadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paradox.f Vloženo 1. Březen 2015 Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 Kokta: a teď mi řekni, kolik lidí jede na dálnici 130 a kolik pojede těch 80. V reálu se pojede s bídou 70 a ještě se bude zpomalovat kvůli idiotům, co neumí přejíždět z pruhu do pruhu. nejak zasadne, kdyz staveli, jsem nepocitoval zpomaleni neznamena, kdyz je nekde 80, ze musis jet 80. znacky s cervenym koleckem pouze doporucuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Březen 2015 Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 Doporučená je v modrém kolečku, tahle je maximální povolená.[emoji6] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Březen 2015 Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 Pro někoho jsou všechny značky jen doporučující. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Březen 2015 Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 Motosi co tento LEXUS?) https://www.stream.cz/drajf/10005084-lexus-rc-f-driftujici-samuraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Březen 2015 Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 Ááách. Nádhera. Málem jsme měli LFA. Ale nakonec to neprošlo. Prostě Lexus je top... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Březen 2015 Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 Jinak dnes jsem se projel po D1. Tempomat 130. 3x krizovka. Raději budu jezdit co to dá. Je to bezpečnější. I tak jsem byl kromě asi 5ti aut nejrychlejší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Březen 2015 Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 Jo, D1, to je bomba. A počkej, až na to tam za pár dní/týdnů vlítnou stavaři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Březen 2015 Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 Jo ten lexus je super Musis jeste pomaleji jezdit teda:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Březen 2015 Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 Když bych chtěl jezdit 90kou, tak pojedu po okresce a zadarmo. Jinak ode dneška mají opět rozkopat Nuselský most. Ale mají zachovat 2+2 pruhy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Březen 2015 Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 90? To snad jezdíš s kamionem? Copak Nuselák, ale u Čerňáku rozkopají na 14 měsíců R1 (Pražský okruh), sice tam prý budou dva pruhy v každém směru, ale... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Březen 2015 Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 Jj Prazak a jeho dopravni starosti. Jedna oprava v Praze a je hned ucpana pulka mesta. Misto zaslibene k ziti. Jeste ze ziju tady na zapade na venkove a ten vzduch. CHKO Slavkovsky les, co vic si prat. Sen kazdeho Prazaka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky