Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mno, tak mně osobně je to celkem jedno, protože k dopravě používám MHD. Svým vozem jezdím po Praze výjimečně. Ale jinak je to problém nedostavěných silnic - jak vnějšího, tak vnitřního okruhu a příslušných radiál. :kol-32:

• Pozitivní 1
Vloženo

Tak na supu pokořeno 100.000km. K oslavě se připojila PČR silniční kontrolou s alkotestem. A to jen proto, že mám Učko a jel jsem podle předpisů. [emoji106]

• Pozitivní 1
Vloženo

No vidis ja mam na jednom aute CKD (zastavuji me vsude), ale to bude asi proto, ze je to Felda. Nadruhem Ccko a to nikde a pak obcas i s Tckem na pezotu, ale to je spis vyjimka... :)

Vloženo (editace)

Ozi ne v každým kraji, ale všechny kraje nadávají na A a A nadávají na ostatní. Já když tady vidím A napíná se mi úderník bicího ústrojí u Glock 9mm. Páč co si tady kolikrát dovolí  Pražák, to si jiní nedovolí. Nejlépe Pražák s Audi, BMW atd. Pak dojedou do míst kde to neznají, popř. nejsou semafory a jsou ještě menší než soused z Boleslavy, ale v Praze když se lehce zdržíš na semaforu nebo před křižovatkou zpomalíš, páč nevíš kudy máš jed třeba tak ho máš hned za prdelí a troubí.

Editováno: , autor: Petrrr
  • Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Na tech uckach asi neco bude, kdyz jedu na severu lehce nad predpisovou rychlost, tak jsem nejpomlajesi a predjizdeji mne i nakladaky a felicie. Dalnicni rychlost se zda byt v norme, pak se jim i pomalinku ujizdi. Pirati to tedy jsou, ale slusni :D, nejhorsi jsou Ska, letej z Prahy co to da a necumej... 2x vlastni zkusenost.

Dneska jsem misto TDi Fabci v Eleganci vyfasnul 1.2 TSi zavodak, budu rad za palubak. Takhle dopadaji slusni ridici, kdybych jel svym, sel bych do boje a rozlitnul bych se tam, ale se sluzebakem si rikam, kdyby me narval, tak mi to za ten pruser nestoji... a ejhle, narvou me i tak.

Ozi:

Co ten zlomenej zamek na felde? Budes menit? Ten poskozenej bych si kdyztak vzal, mozna by se mi z nej neco hodilo. Pokud bys mim ho bezuplatne daroval tedy, slibuji, ze bude ekologicky zlikvidovan.

Trochu jsem sondoval a 1.2TSi neplni normy, cili se s nima u F3 nepocita (snad min 1 kousek vezmou na zkousku a kdyztak ho budu dostavat ja), nafte s 3jkou (l / 100km) na zacatku neveri nikdo střízlivý, vypada to tedy na litrovky MPi ;), to potes koste, snad mne to do toho kopce vyveze :D, HTP se musela kroutit do ruda.

Editováno: , autor: Radius
Vloženo

jj, proto presne jezdim s Ackem rad k nasim a k pritulce, vsichni nadavaj pak na prazaky a ja muzu jet jako prase, pac me z toho stejne obvinej...  :kol-46:

Radius, pokud na to nespechas tak pak zamek urcite k dispozici bude. Menit ho nehodlam, takze to vidim na leto az to budu rozebirat, ze bych dvere zavaril ;)

Motosman: pojedu k Vittoriovi si neco vyzvednout tento tyden. Nechces nablizit ty tve veci?

Vloženo

Škoda, to na mašinách budou hezčí roštěnky spoře oděné. někde v Ženevě se chudinky potí v těch šatech a róbach až na zem. Každopádně si to užij, já třeba pojedu do prdelky. Ale třeba Tě uvidím v TV. 

Vloženo

no cestu mam zadarmo,jedu tam se sefem  do milana  pro auto  tak se stavime  v zeneve  a jeste  pojedem rssem tak to bude lepsi nez cesta dodavkou

• Pozitivní 1
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...