Ozi Toretto Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 tak konecne mi na miste parkuje novej sluzebak 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Tak hadr a jedem......[emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Pawouku a to ses domluvil jo? Ještě aby ne, jsem na Slovensku chodil do školy až do pololetí šesté třídy. Fuj bsr.... Nascanuj pawouku toho superba s 700000km dík To nemám. Ale na foru jsem to viděl v superbácké sekci. Před chvílí jsem trošku opláchnul káru, po včerejší cestě tam byly nějaké krvavé cákance. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 (editace) jj kokto, tady uz je to naskenovany komplet http://forum.skodahome.cz/topic/131913-superb-ii-po-700-000-km/?p=2026848 Editováno: 23. Březen 2015, autor: Ozi Toretto 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 (editace) Hoši, s těma datumama jste na štíru 9 - Stanmar, Pancho, Pawouk, Clint, Motos 17- Stanmar, Petrrr, Ozi?, Pawouk, Clint, Motos 21- Petrrr, Ozi, Pancho, Clint, Motos Editováno: 25. Březen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 no ja nevim kdo tak blbe terminy navrhnul 10. porad muzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Ted jsem na Vysocansky radiale potkal Supa3, byl to levak, mel halogenovy svetla a byl snad mam dojem bez mlhovek... Mno teda jakoze trojkovej Sup se mi libi, tak tohle je velmi zvlastni, kombinace bez mlhovek a s halogenama se tvari z dalky jak nafouknuta levna Fabie 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 (editace) Sluzebaci ve kvasinach takový socky nejsou co sem testoval. Ale vypadá to hnusně i na tom německým konfiguratoru Editováno: 23. Březen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 To byla asi ta levná verze za 750tis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 potkal jsem tri kousky, dva slusne vybaveny a hezky, mno a vedl je tenhle socka vuz nicmene i v zakladu to ma vzadu LED, teda na obrysovky urcite. I kdyz otazka, pro jaky trh bylo tohle auto planovane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Na OIII taky už mohli dát LEDky i zadní blinkry, když koncové jsou LED Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Ještě Motosman se nevyjádřil k termínu srazu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Sup3 ma led taky jen brzdu a obrysovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 má i zpátečku myslím ne? blinkr co jsem tak sledoval když jsem ho náhodou potkal měl podle svitu asi opravdu žárovkový... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 jo sup 3 tam má na blinkru žárovku, za to bych mlátil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Já se podřídím termínu. Na mě je to daleko. Buď budu v Praze a nebo přijedu později. [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Tady je to i videt, dokonce si i myslim, ze zpatecka bude taky zarovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Clinte díky za pozvání mezi piráty :-) ale stejně přiznej barvu chceš mě tu aby jsi tu nebyl sám na ty benály.:-) 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 A nemá to taky 2 varianty světel? Levnější a dražší? Jsem si jistej, že jsem viděl svítit opravdu LED, když vyjížděl z parkoviště, ale možná to budou mít vymyšlené nějak speciálně že to šajnuje víc, ale to světlo bylo bílé určitě skoro bych řekl že to bylo stejné jako u SII FL jak jsem se na to ptal nedávno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Clinte díky za pozvání mezi piráty :-) ale stejně přiznej barvu chceš mě tu aby jsi tu nebyl sám na ty benály.:-) Utopíme vás v benzínu. Hlavně přijeď na sraz. Tam se budou diesely podpalovat. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Vytrhneme DPF a udusíme vás :-D ale na srazu máte asi převahu tak vemu manželky bezína;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Ale prdlajs, vem ropáka, ať se tam Clint necítí osamoceně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 A zkus dojet se spotřebou 3,5 na průměrnou rychlost 120km/h. [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Heh, komu se toto podaří, tak má u mě Kofolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Ale prdlajs, vem ropáka, ať se tam Clint necítí osamoceně. No dobrá tedy. Když nebudu na lodi tak ho přijedu podpořit.;-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky