Přejít na obsah

Palubní svítilna


vlakras

Doporučené příspěvky

Ahoj Lidi. Dneska kdyz sem jel do prace sem si vsiml ze mi porad sviti lampicka. Je v poloze na rozsviceni po otevreni dveri, ale i kdyz jsou vsechny dvere zavreny tak porad sviti. Po zamceni auta zhasne. Nevite nekdo co s tim? Zatim se mi nechce do servisu.

Editováno: , autor: vlakras
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to vubec hloupa otazka nejni. Hloupej sem ja. Po nejakym ranim skratu a potom co mi syn v aute poprepinal vsechno co se dalo, byl ten ovladac posunutej uplne doprava a ten symbol auta byl teda prekrytej. No a ja myslel ze kdyz to je takhle tak je to zaply jenom na dvere. Odpoledne uz mi pak doslo ze to je blbost:-) Tak lidi sotry...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

No neco podobneho jsem prozil ja :-) Kdysi jsem měl lagunu r.v.1994. Vlevo pid volantem bylo kolečko kterym se nastavoval jas podsvětlení budíků. To jsem ale nevěděl. Jak jsem do auta nastupoval...měřim skoro 2 metry tak jsem musel nohou zavadit o ten hajzlik a zhasly mi budíky. Spekuloval jsem co se mohlo stat a nevymyslel jsem nic. Tak se jelo do servisu....zbytek si domyslete sami :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...