Voice Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Ale rozhledna je to hezká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 Dnes jsem konečně zahájil sezonu = návštěva čtyř rozhleden v okolí Plzně. Radost u DobříčeNa Vrších u Břas Krkavec Sylván - velmi pěkný výhled na Plzeň 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 Taky jednu přidám Zaječí na Moravě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 Copak, byl jsi ve sklípku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 Jojo. Vínečko, cimbál, pečená kolínka, hérečky... vinarstviukaplicky.cz 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 Heh, no žes se pak vydrápal až na tu rozhledničku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 Byla za barákem asi 30metrů. [emoji1][emoji1] Tak jsem si řekl, že Ti udělám radost. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 Byla za barákem asi 30metrů. [emoji1][emoji1] Tak jsem si řekl, že Ti udělám radost. A viděl jsi z ní vůbec něco, nebo jsi měl kalný zrak? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 Udělal jsem pár fotek. Už se stmívalo... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 Wilhelm Swarowski Beobachtungswarte v pohoří Vysoké Taury (východní rakouské Alpy) cca 2380 m.n.m. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarisek Vloženo 14. Červen 2014 Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 Přesně moje krevní skupina.To sou Tvoje fotky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 Ano, úplně čerstvé, z úterý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 14. Červen 2014 Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 Tam jsem taky byl. Krása převeliká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarisek Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 ...se někdo má... Já včera jenom Březinka. Schody jsem pečlivě počítal, zajímavý je , že nahoru je to 186 schodů, dolů 176. Zřejmě nějaká nová směrnice z Bruslelu ...Roztřesený Vídeo je tuna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarisek Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 add ...se někdo má... Něco se proslejchá. Příští neděli konečně taky razím na tejden do Zell am See. Nahoře se mi v loni povedlo zaparkovat takhle- 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 JJ když tam vyjde počasí...... Já tam byl teď s bráchou a sám před 2 lety na dovolené. A určitě to nebylo naposled. Jednak mám rád rozhledny a rozhledy a druhak hory... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 Pawouku, máš ve sbírce? kamarád natočil skoro pro Tebe.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 Pěkný pěkný chlapče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 jak je to natočené? na nějaký RC vrtulník je to hodně kvalitní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 Pawouku, máš ve sbírce? kamarád natočil skoro pro Tebe.... Pěkný. Vím o ní, ale to je úplná funglovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 je to natočeno tímto: DJI - F305 Phantom 2 s H3-2D gimbalem s GoPro Hero 3 Black Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 (editace) Pawouku, toto vlákno mi nějak uniklo, tak sem když tak přesun to video co jsem dal do Tvého vlákna, co tam pak z toho vnikl létající plevel.... Editováno: 13. Červenec 2014, autor: Pawouk Přesunul jsem to. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 rozhľadna to síce nie je,ale výhľad na všetky svetové strany nádherný https://www.google.sk/search?q=bradlo+mohyla&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=H5bFU5qREsXZ4QSEn4HgDA&ved=0CCkQsAQ&biw=1366&bih=641 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.