Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Seat je pro me "nemecky ulet". Nejak te znacce nemuzu prijit na chut. Uz jen to, ze Seat delal Exeo, prevlecenou starou A4 se skoro stejnou cenovkou, nicmene v dobe prodeje designem s 5-10 let dozadu, charakterizuje presne i to, jak Seat vypada uvnitr. Je videt pokrok, ale porad je to spartansky interier hodny francouzskym "eleganum". Nevim, asi jsem divnej.

Vloženo

ta auta jsou +/- všechna stejná, za přibližně stejné peníze. Pravda, takové bavorsko je jiná píseň, ale taky docela jiné prachy... takže argumentem pro mne zůstává stále asi tak šesté auto z jednoho salúnu škodovky a sleva nějakých 10%, která je mi nabízena. Zatím jiný argument pro nemám. Nuda nuda, šeď šeď...počkám na scouta a rozhodnu se definitivně

Vloženo (editace)

vcelku není důvod proč by měly být motory a tedy jen motory jiné, tipl bych že je to jen o sw

Leon Cupra 2,0 TDI

Octavia RS 2,0 TDI

podobně bude určitě i TSI

Editováno: , autor: Hravec
Vloženo (editace)

tak Cupra VS RS TSI vypadá že spojka je stejná 350Nm oba a ted už jen to turbo když bude stejné tak je 280koní pro RS bezpečné...

Děkuji Hravec!

p.s. jsem myslel že je Cupra jen TSI.... :kol-31:

Editováno: , autor: Hurikan88
Vloženo

tak zkus pohledat zde je odkaz na online etku - po zobrazení se klikne na CarProg2 a je 50 pokusů vyhledávání – pak je potřeba to spustit znovu - je to aktuální, už je tam i modelový rok 2015 

Vloženo

že by se ustrkánkovi v koncernu začalo konečně dařit? aby jim to vydrželo, popravdě jim to přeji i když plánovaný Snowman bude mít i bratra s eSkem v logu vyráběném v Kvasinách ... tak nevím kam to u nich spěje, vlastní model jenom a pouze Leon?

• o 1 měsíc později...
Vloženo

O obřím kombíku mám tedy jiné předsdavy, ale mrkněte na "konkurenci" pro OIII:

http://auto.idnes.cz/test-peugeot-308-kombi-0r5-/auto_testy.aspx?c=A140506_155011_auto_testy_fdv

Vzhled dle mě celkem dobrý (na rozdíl od předchozí generace), zbytek posuďte sami. Silnější motory tam ale nehledejte... max. je disel 2.0 ze 150k a benzín 1.6 ze 115k. Je to holt auto pro francouskou jízdu...  :kol-50:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...