Don Magneton Vloženo 23. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2013 (editace) Křupla mi řadička na mé oktuli. Mám první model - palubka s vlnou. Koupil jsem si v Kelly novou, ale je na novější palubku. Můžete mi poradit e-shop, kde seženu tu správnou? Nesmí mít kód 1U0711141. Ideálně Liberecko, nebo Praha. Díky EDIT: Pokud pasuje třeba řadička z Fabie nebo O2 - tak si jí tam klidně dám ;-) Editováno: 23. Červenec 2013, autor: Don Magneton Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnyy Vloženo 29. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2013 Já mám v Octavii řadičku ze superbu II. Musí se jen vymenit spodní rámeček co ji drží ve středovém tunelu.Jinak koukni na OB autodíly, tam si vybereš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suitce Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 Já jí mam odsud : http://www.autodilyjimo.cz/radici-paka-s-manzetou-rukojet-skoda-octavia-i-1u-14-16-19sdi-p1441 Koukal jsem také po "hezčí" ale nikde nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danno1771 Vloženo 30. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2013 Ja som to vyriešil tak, ze som zvätšil vnutorný priemer tej radičky a obrusil tu plastovu vec na pake kam sa zasuva radička. Spojil to lepidlom a pasuje to a funkčne je to tak isto perfektne. A ešte som ten novy ramček vybral a na tu koženku prichytil ten svoj starý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lk52000 Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 Zdravim,vie niekto poradit ako sa na jednotkovej octavii stahuje ten kryt rucnej brzdy ? potrebujem vymenit cely ten gombik aj stou pruzinou a nejak mi nejde dolu. mam ten v bezovej koži . poradi niekto ? Ďakuem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lk52000 Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 nikto nevie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 chyť to oboma rukami a poriadne potiahni smerom dopredu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lk52000 Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 to som uz skusal a nejde. uz som celu tu kozu ponicil. uz si neviem rady . ja uz som v takom stadiu ze tu kozu rozrezem a kupim novu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octadoom Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 zatáhni ručku aby se dostala do vyšší polohy, vyndej čudlík a celej ten plastovej kryt vytáhni směrem před sebe, já na ten plast dával obšít koženku a musím říct že ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.