Sniper_2003 Vloženo 11. Červen 2016 Sdílet Vloženo 11. Červen 2016 Ty vypadají dobře, kdyby někdo objednával tak bych se také svezl s pár kousky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 11. Červen 2016 Sdílet Vloženo 11. Červen 2016 Tak si to proste objednejte, ne? Vzdyt postovne se neplati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvorcidlo0 Vloženo 11. Červen 2016 Sdílet Vloženo 11. Červen 2016 Nemám toho viac - objednával som to štýlom pokus - omyl a len po 2 ks ale došlo mi to za 14 dní - takže ani neaké velké čakanie to nebolo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalK94 Vloženo 18. Červen 2016 Sdílet Vloženo 18. Červen 2016 Ahoj, Nehodili by jste jsem prosím odkaz na ledky do zpátečky z Aliexpressu nebo DX. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 19. Červen 2016 Sdílet Vloženo 19. Červen 2016 A pak utřít zadek. Je tady toho dost na fóru tak ti to bude někdo jinej hledat? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2016 Koukni na odpověď č. 415 (pár stránek zpátky) dával jsem tam odkaz co jsem na Ali koupil já a jsem spokojenej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 19. Červen 2016 Sdílet Vloženo 19. Červen 2016 Už to ve zpátečce někdo otestoval v OII FL a co na to STK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 19. Červen 2016 Sdílet Vloženo 19. Červen 2016 Na STK nic neřeknou. Mám tam již 4 rokem ty cree led a ani se nad tim nepozastavili. Ale možná je to tím že mám kompletní LED-ková světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 19. Červen 2016 Sdílet Vloženo 19. Červen 2016 Pokud tam dáš něco nehomologovanýho tak řeknou Já byl nedávno a to mi ještě blikali po otočení klíčkem jak stroboskop, což už sem deaktivoval Když ale jezdíš tam kde jsou technici přemýšlející lidi tak to bude OK a nebudeš je muset měnit, jen povídal s úsměvem, a máme problém, bliká to tu jak na diskótéce Z druhý strany je jejich výměna před a po STK podle mě brnkačka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 19. Červen 2016 Sdílet Vloženo 19. Červen 2016 Máš pravdu v tom že je to o lidech. Nicméně pochybuji, že by technik vyndal žárovky a kontroloval jejich homologaci. Kór když jim přibyla práce a musí dělat rychleji. Samozřejmě pokud si tam nějaký jelítko nedá stroboskop nebo halogen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 19. Červen 2016 Sdílet Vloženo 19. Červen 2016 Ono tam ani nemusis davat stroboskop. Auto to kontrolou zarovek zvladne rozblikat samo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2016 (editace) Tak tak, samo-kontrola je nechá probliknout a tím že fakt svítí dost, je to i vidět, každopádně pokud máš strach, výměna trvá cca 5 minut a máš klid. K homologaci asi tolik, není problém to poznat okamžitě, jakákoliv LEDžárovka není homologovaná takže ani nemusí nic vydávat, ale já s tím problém neměl, jenom mi řekl, že musím večer pěkně vidět a jestli tedy vím, že za to můžu dostat pokutu, což jsme o tom ještě pokecali a bylo, jak to není v hlavních světlech nebo mlhovkách, tak to u nás neřeší...což jinde klidně můžou... Editováno: 20. Červen 2016, autor: Stringo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 20. Červen 2016 Sdílet Vloženo 20. Červen 2016 Přesně tak, nic vyndavat nemusí aby poznal že sou to LEDky a tím pádem nehomologovaný. Taky sem o tom s technikem kecal páč koukal že je mám i v interiéru a celkově tam k tomu přistupujou stejně jak popisuje Stringo. Zato na jiný stanici kde sem byl dřív jen jednou páč tam sou ti "chytřejší" tě s tímhle okamžitě vyrazí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohdal Vloženo 18. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2016 Ahoj, má někdo pls tip na někoho kdo mi odkóduje kontrolu žárovek? Nejlíp Východní Čechy, případně Severní Morava. O Ferdovi samo vím, ale mám to k němu 300km ... Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2016 Nespamuj po foru s duplicitními příspěvky. Zkus kontaktovat uživatele kokta7, je z hradecka. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohdal Vloženo 19. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2016 Díky za kontakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasonB29 Vloženo 25. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2016 Zdravím chci se zeptat používá v interiéru ve čtecích lampičkách někdo něco jiného než je toto http://www.aliexpress.com/item/Best-Price-T10-Canbus-Error-Free-194-168-W5W-8-LED-5730-SMD-White-Car-Auto/32524354109.html?spm=2114.13010608.0.91.2GLSmj a nebo toto http://www.aliexpress.com/item/2pcs-lot-Wholesale-Canbus-T10-5smd-5050-LED-car-led-Light-Canbus-W5W-194-5050-SMD/32631744050.html?spm=2114.13010608.0.109.2GLSmj ?? Jde mi o to že mi jen tyto čtecí lampičky lehce přisvidcují a už nevím co s tím podniknout A ještě se zeptám dávat LED do obrysovích světel je asi blbost že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 25. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2016 (editace) Ja tam daval neco takoveho. Mely na sobe paralelne zapojene odpory, diky kterym neprosvicovaly. Jelikoz mam senzor svetla, tak mi neprosvecuji ani bez nej, takze jsem odpory utrhl. Proc by mely LEDky zbytecne zahrivat... EDIT: Do obrysovek bych ja osobne LEDky urcite nedaval. Editováno: 25. Srpen 2016, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2016 Co má společného senzor světla s prosvítáním LEDek ve stropní lampičce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 25. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2016 Mnohe. Uz se to tady nekde resilo. Pokud vypnu automaticke zatmavovani zpetneho zrcatka, LEDky zacnou lehce svitit. Vic to neresim. Automaticke zatmavovani mam porad zaple a LEDky nesviti i kdyz nemaji zadny "CAN bus error free" odpor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasonB29 Vloženo 25. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2016 A když nemám samozatmavovací zrcátko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 25. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2016 Vzdyt jsem psal, ze neprosvicuji. Jen tam proste musis nechat ty odpory. Druha vec je, jestli je za tu dobu nejak neupravili. Kupoval jsem je 24. 9. 2013. Takze nevim, jak budou fungovat ted. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2016 Jasone a nekupuješ nějaké ty opravdu levné sračky z Číny? Oni píšou ze ti má odpor (Can Bus), ale ve skutečnosti tam mají ten nejslabší a pak to nefunguje. Ale je to divné, já už vyměnil tolik LEDek a žádné neprosvěcovaly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 25. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2016 Ty co jsem ti na ne posilal odkaz mam overene jak v mem aute (i s vypnutym automatickym zatmavovanim zpetneho zrcatka), tak i v otcove aute Golf Plus, ktery automaticke zatmavovani zpetneho zrcatka nema. Takze by vazne nemel byt problem. Zarucit ti to samozrejme nemuzu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyrese Vloženo 22. Září 2016 Sdílet Vloženo 22. Září 2016 Zdravim, Má nekdo zkusenosti s LEDkama z tohoto eshopu? http://www.ledinterier.cz/ nebo z tohoto http://milvatech.cz/g55.Sada+18+LED.html Diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.