Přejít na obsah

Motor nechce naskočit

Jirka RCK

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

několikrát se mi stalo, že mi nechtěl naskočit motor. Startér točil, ale motor nechytil, ve VAGu se neuložila žádná chyba. Udělalo mi to 2x asi měsíc od sebe a nedával jsem tomu větší důraz. Teď mi to ale udělalo hned dva dny po sobě a na rozdíl od předešlých případů za studena. Podle toho, jak motor točí a co jsem poslouchal mám pocit, že nevalí palivové čerpadlo. Zaručeně mi pomohlo vypnout zapalování, vytáhnout klíč, znovu ho tam dát a nastartovat. Pouze otočení klíčku tam a zpět na problém nemá vliv. Je ho třeba vytáhnout a zas zastrčit. Jaké máte zkušenosti s odcházející spínačkou? Mohla by se právě takhle projevovat? Imobilizér to nejspíš nezpůsobuje. Jednak proto, že nesvítí jeho kontrolka a neuloží se žádná chyba a navíc když jsem jednou zkoušel startovat s nenakódovaným klíčem, auto chytilo a pak zdechlo. Mě to ale nechytá vůbec, točí úplně na sucho, jak kdyby tam nešla směs...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...