Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Čaute, stává se mi poslední dobou, že mi fabia jakoby cukne když plyn i lehce pustím nebo jej sešlápnu, i lehce,vždy musím  chvili čekat než zabere, a když zabere tak lehce cukne... 

a při řazení slyším lehce kovy o sebe ťukat, jako by převodovka nebo spojka...?

ČÍm to? :-) díky

asi mas to same co ja myslim si,ze jedine spojka nic jineho. nekdy mam pocit,ze mam dvouhmotu rozjedz velice podobny minulemu autu,kde byla. silentbloky si kontroloval? ja vcera zkousel zaprit racnou ten zadni reakcni a drzel dobre .

• Autor

jako myslis ze to cukani bude spojkou nebo silent bloky?

tak za kontrolu silentbloku nic nedas,ale za spojku jo. maloobchodni cena je necelych 9 tis. pokud mas znameho mechosa nebo ses sikovnej da se sehnat za 4200.

• Autor

mno tak to bude palka, ale pouzita spojka se da za 1500,- 

to nemuzes myslet vazne kolik musi mit ta spojka najety kdyz stoji 1500? ja prodal za 2 tis spojku co mela najeto 7 tis km.

nevím proč by to měla byt hned spojka.. můžou to dělat vůle v převodovce, klouby... dělá mi to taky..  to by ty pružiny z lamely musely pomalu vyskakat aby to tak kopalo..

vazne? a videl si nekdy zvlnenou lamelu? a unaveny pritlacnak?

no to jsem viděl ale nemyslím si že by to mělo mlátit.. pokud se bavime o jednohmotě.. z toho popisu nejsem uplně moudrý.. muže to dělat hafo věci.. to klepani taky mužou dělat klouby nebo reakční vzpěra..  ale klidně muže byt problem i ve spojce..

• 3 týdny později...

Ahoj já mám stejný problém, pořád řeším čím by to mohlo být. Známý mi říkal že na Oktávkách s tímto motorem byl podobný problém, na svolávačku se měnil olej v převodovce a někdy i celé převodovky, prý to způsoboval diferák.

Neslyšel jste někdo o tom?

Má FI stejnou převodovku?

• 3 týdny později...

Měl sem ten samý problém, při přidání nebo ubrání plynu byla cítit vůle. Reakční vzpěra vyměněná a beze změny. Pak mi známý říkal, že to může dělat lamela spojky. Spojku sem koupil novou a je pokoj... :kol-47:  Nová jednohmota od Sachs se dá koupit za 3500,- 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.