hrnek Vloženo 25. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2013 Jak se pozná stáří pneu. Vím, že je nějaké číslo na pneu a poslední čísla značí měsíc a rok výroby nebo je to jináč, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2013 http://cs.autolexicon.net/articles/dot-department-of-transportation/http://wiki.chci-pneumatiky.cz/datum_vyroby_pneumatiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2013 já bych dal plecháče... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Tak a plecháče s barumkama a poklicema Dakara jsou v garáži. Radost veliká a teď šetřit, šetřit a šetřit na řetězy. To pořád zjišťuju, co je ještě potřeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 NOKIANy jsou doma. Na moje ježdění v nížině budou určitě dobrý. IMG_20130819_173237.jpg Dobre si koupil. Ja je mam taky, konkretne v rozmeru 195/55 R15 a co se tyce chovani na snehu, tak jsem na lepsich kolech nikdy nejel. vynikajici. na druhou stranu se priprav, ze jsou docela hlucny, ale to se da pretrpet. to svezeni je bomba, takze na huceni za chvili zapomenes, nebo si das vic nahlas radio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 a jeste mne napada jedna vec. nevite, jestli se daji koupit samostane alu Carme? na eshopu vidim akorat 16" a vyssi, ale ty 15" Carme tam nejsou. zvazuju jestli to dam na zimu na plechy nebo bych si koupil 15" origo alu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xaradas Vloženo 26. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Koupit se daji.... muj prodejce mi je nabidl za 2500Kč / ks ....po slevě... jinak prej 2800Kc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 (editace) aha, tak to se taky poptam v autorizaku. dik. Editováno: 26. Srpen 2013, autor: pusher... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xaradas Vloženo 26. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 no hlavne za 2500 Kc sezenes mnohem krasnejsi kola nez Carme .... ja koupil kola za 1800 ... cekam za kazdym dnem mi dorazi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stastikp Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Taky uvažuju co koupit, bydlím na jihu a 2x za sezónu na hory, takže by ty Nokiany mohly stačit určo na plecháčích. I když letos to tu 3x pěkně klouzalo sem se zastail až o obrubník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrnek Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Pawouk děkuji za odkazy. Na Fabii jsem mněl Sava a spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 no hlavne za 2500 Kc sezenes mnohem krasnejsi kola nez Carme .... ja koupil kola za 1800 ... cekam za kazdym dnem mi dorazi... "krasnejsi" je vec subjektivniho nazoru. mne se treba ty tvoje nelibi a osobne bych na auto jiny nez origo alu nedal. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xaradas Vloženo 27. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 "krasnejsi" je vec subjektivniho nazoru. mne se treba ty tvoje nelibi a osobne bych na auto jiny nez origo alu nedal. S tím souhlasím . Každého věc. Docela by mě zajímalo od koho Škodovka ty kola bere. Nějak se mi nechce věřit, že si je děla sama :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas79 Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 já jsem dneska objednal ty Savy 1043 za kus, doprava zdarma tj. 4172. ale spíš než o cenu mi šlo o to, že vím do čeho jdu. nerad bych pak litoval, že mám značkový gumy a musím parkovat pod kopcem. Tak už SAVY dorazily? Jak vypadají na první pohled ? Jaký je DOT? A dodání z e-shopu v pohodě? Rozhoduju se mezi Barum a Sava + plecháče (jízdní parametry uvádějí podobné, Sava je lepší na spotřebu a hluk - jestli ty parametry mají tedy se skutečností něco společného). Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 5. Září 2013 Sdílet Vloženo 5. Září 2013 už jsou u kamoša v pneuservisu, ani jsem je neviděl, nechal jsem je poslat rovnou k němu. nepředpokládám, že by s nima byl problém, gumy jsem v obchodě kupoval snad jednou v životě jinak eshopy a problém nebyl. než jsem je objednával, tak jsem se ujistil, že jsou vyrobený letos, tak uvidim. jinak se vyrábí v polsku jestli ti to pomůže v rozhodování. měl jsem slovinský i polský a rozdíl jsem nepoznal. ten DOT zkusím schválně zjistit ještě dnes :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 ja u objednavky pneumatik v e-schopech uvadim ze chci gumy vyrobene od xxxx a zatim to fungovalo. ve vetsine e-shopu maji u objednavek volne pole "poznamky k objednavce" nebo tak neco. Pri prevzeti si to prohlidnu hned pri placeni, nijak je nebali. takze tohle se da pomerne lehko poresit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrnek Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 Vormen kde je ten DOT. Jsou zřejmně z Pneunet.Teď jsem psal dotaz na DOT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas79 Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 (editace) Z PneuNet.cz mi odpověděli (dotaz na SAVA S3+ (výroba Turecko) & Barum POLARIS 3 (Portugalsko) 185/60 R15): "...pneumatiky jsou vyrobeny v letošním roce. Pokud si budete pneumatiky objednávat, vypište si do poznámky prosím, že chcete rok 2013, aby při balení nedošlo k záměně, jelikož se skladové zásoby neustále obměňují."... *DOT mi neřekli. Editováno: 11. Září 2013, autor: Lukas79 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 12. Září 2013 Sdílet Vloženo 12. Září 2013 ten DOT nevim, psal jsem tomu kamosovi a rikal, ze jsou z roku 2013 a tyden uz si nepamatuje a ma ty gumy asi zaskladany. do dvou tydnu si pro ne ale pojedu a pak budu vedet. mne napsali pred objednanim z pneunet toto : Dobrý den, pneumatiky Sava Eskimo S3+ 185/60 R 15 84 T jsou stále vyrobeny ve 21. týdnu roku 2013. Pokud si pneu objednáte, prosím, napište si ověřený DOT do poznámky k objednávce, aby nedošlo k záměně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrnek Vloženo 12. Září 2013 Sdílet Vloženo 12. Září 2013 Večer jsem psal dotaz a ráno jsem mněl odpověď. Do poznámky mám napsat že preferují rok 2013. Tak jak jste psali. Tak že si objednávám 4x pneu 185/60 R15 84T a disk 6Jx15 ET38 kod 7760 jako komlet.Obuté, vyvážené za cenu disku a pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas79 Vloženo 17. Září 2013 Sdílet Vloženo 17. Září 2013 (editace) SAVA Eskimo S3+ & plecháče dorazily z PneuNet - DOT 2213 Editováno: 17. Září 2013, autor: Lukas79 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 17. Září 2013 Sdílet Vloženo 17. Září 2013 (editace) ja Vredestein snowtrac 3 185 / 60 R15, taky od PneuNet, prezouvam stavajici ALU. Editováno: 17. Září 2013, autor: runner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 17. Září 2013 Sdílet Vloženo 17. Září 2013 vredestein jsem vahal, jevi se velice dobre pro moje potreby, ale nakonec jsem zustal u toho, co mam rokama provereny, tak jsem zvedavej, jak poreferujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 (editace) ja jsem na ne zvyklej z predesleho auta. stridal jsem barumy, sava, a ty vredesteiny jsou asi nejlepsi. Lepsi me prisly u pujceneho auta jen Continental winter contact ale tam uz mi vadi ta cena. Barumy pak nejhorsi - od novoty to jeste nejak slo ale po ojeti katastrofa. Kazdy rozjezd na snehu jsem hrabal. Editováno: 18. Září 2013, autor: runner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanzcolumbo Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 K rychlostnímu indexu: na služebních autech (pčr) používáme zcela bez problémů zimní gumy s nižším indexem rychlosti. Tento fakt je vyznačen v knize jizd. Chci se zeptat jestli ma někdo další zkušenosti s těmi vredesteinami, taky o nich uvažuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.