Clint Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 (editace) Stříbrná je na O3 moc pěkná. Pokud by to nebylo RS, tak bych volil taky modrou race, nebo stříbrnou. (ještě je tam poměrně praktické to kapučíno, ale je jich jak máku a podle mě stříbrná je hezčí, taková světlejší, působí čistším dojmem). Jinak tam není moc z čeho vybírat...(šedá je nevýrazná myš a modrá láva je moc tmavá, máme ji na všech služebákách - nic moc na vzhled) Editováno: 24. Říjen 2013, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 24. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 RS jedině zelenou. Nechci se Tě nějak dotknout, ale těch modrých v MB je tolik, že je to už trapný. Dnes na prodejně 12 nových aut a z toho 8 modrých...Třeba to je problém jen Boleslavi. Připadá mi, že lidi s tím blázni jen proto, že budou mít trošku RS auto:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 (editace) Jo, já s tím souhlasím. Bude jich moc, už to začíná sjíždět z linek. RSo se v modré tak ztratí v tuctu dalších oktávek a fábií v modré race...je tom moc a moc škoda, že to takhle vymňoukli. Říkal mi prodejce, že vesměs se objednává v téhle modré race. Tím ovšem neříkám, že je stříbrných málo Jak říkám, já bych kvůli tomu zase nespal....tenkrát jsem objížděl salony jen kvůli tomu, abych viděl barvy. Největší sranda byla tehdy, když jsem objednával ještě O1, ukazovali mi malej vzorník, já kejvnul na barvu a když auto přišlo a ukázali mi ho, myslel sem, že se spletli, přišlo v jiné barvě, než jsem chtěl Resp. přišlo v té, co jsem objednal (šedá graphite) a já vůl objednal jinou To se jen tak nevidí...Ale tak tenkrát byla docela moderní Editováno: 24. Říjen 2013, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 24. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 Mě už tohle nerozhodí:-) Předěláváme celý byt, tak nevím, co řešit dřív, navíc teď mám odpolední, tak toho člověk moc nestihne. Teď čekám na plynaře - už hodinu:-) Já tohle beru na operativní leasing, tak to mám na rok a pak nazdar, i tak autama žiju od mala. Je mi 30 a tohle už bude 17 auto, z toho 15 bylo mojich. Většinou vydrželo max rok a už jsem chtěl jiné:-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 Jestli to není tajné, kolik platíš operák? Kdyžtak SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 24. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 Pošlu SZ, nechci provokovat:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigbopp Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 S modrou je to svatá pravda, ale koupil jsem si jí protože se mi líbí (i na jiných autech), ne proto, abych se odlišoval. To bych si nekoupil Octavii . Zatím jsem jich tolik jezdit neviděl, přijde mi, že barvy jsou zatím rovnoměrně rozložené. To se časem změní. každému se prostě líbí/vyhovuje něco jiného a můžeme být za to rádi, jinak by to na silnici bylo fádní. U té zelené bych se akorát bál, že teď vypadá super a je in, ale za nějakých pár let to může být úplně out. To ukáže čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 24. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 Ta modrá je opravdu hezká;-) Osobně se mo moc líbí na kombíku, přijde mi takový šmrncovnější, kdežto kraťas je spíš elegán a tam mi přijde moc živá;-) Jinak jak říkám, tady v MB jich jezdí už stovky:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 vosy lítaj ponejvíc kolem vlastního hnízda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 Jsem zvědavej na tu novou bílou metlu, co začali nabízet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 31. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 Myslím, že bude vypadat dobře;-) Myslím, že do měsíce už bude někde vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 (editace) dnes se mi podařilo vyfotit tu růžovou O III o které se tu už psalo, resp je to jakoby bílá s růžovým perleťovým efektem, Mary Kay - slečna řidička se na mě pěkně usmívala když viděla že jsem ji fotil auto, asi jsem nebyl první :-) popravdě nejen slečna řidička, ale auto velmi pěkné a hlavně efektní + vzadu a na dveřích stříbrné 3D popisy Mary Kay - bohužel fotka to nedovede tolik zobrazit.... Editováno: 7. Listopad 2013, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Takhle na fotce to vypadá tak jako špinavější bílá..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 7. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 osobně si myslím, že to ta bílá metla není, spíš jestli to není folie. před dvěma týdny to byla novinka, zrovna jsem objednával O3 a sami mi řekli, že pokud si tuhle barvu zvolím, tak mám malou pravděpodobnost, že to auto do února bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Také si myslím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 (editace) ale tady není žádná řeč o té nové bílé metalíze moon, je to Zvláštní lakování Růžová Baby - 19 200,- Kč - tedy ani fólie.... je to velká firma, mají minimálně 15 nových O III - kamoška tam kdysi pracovala... Editováno: 7. Listopad 2013, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 7. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Tak to je jiná;-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 To jo, to jo....říkal jsem si, kde by se hned ta bílá metla vzala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 (editace) co sem viděl vzorek u prodejce té nové metly bílá moon tak je oproti bílé jakoby víc do stříbrné, hodně jasná bílá... Editováno: 7. Listopad 2013, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Věřím, že by mohla na autech vypadat pěkně. Zatím jsem neviděl ani vzorek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 7. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 podle mě ještě na žádném autě asi ani není, ve Škodovce jsem neviděl ještě ani jeden kus. I když Škodovka dělá mraky barev, ale né každý chce kvůli barvě čekat o nějaký ten měsíc dýl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 ani být dost dobře vyrobená moon být nemůže, když se na ni berou objednávky tuším teprve druhý týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 8. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 Určitě už několik kusů vyrobených bylo, ale to budou auta, co jezdí max po fabrice. Kolikrát se divím, co vidím za barvu a ve finále to je barva, co už je půl roku v konfigurátoru, ale než se objeví třeba deset objednávek, tak do té doby to nevyrobí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 Dneska jsem viděl OIII ve stříbrné barvě a po generaci kulatých modelů, kde byla nijaká, zase stříbrná sluší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 jak jsem tu už psal, u nás na ulici stojí stříbrná s černýma světlama a je moc moc pěkná.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.