Přejít na obsah

Tlačítko Tiptronicu


TomASS!

Doporučené příspěvky

Zdravím, nikde jsem tu o tom nenašel zmínku, tak zakládám toto téma, chci se zeptat zda s tím měl někdo už problém? Levé tláčitko na tiptronicu je uvolněné jakoby vevnitř něco prasklo, stále ale funguje. Nevíte někdo zda, případně jak se to dá vyměnit? Nemáte někdo zkušenost? Nevím ani jak se dostat dovnitř... Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obávám se, že samotné tlačítko vyměnit nepůjde, ale budeš muset vyměnit celou hlavici páky.

 

Já jsem měnil nedávnou celou páku ve Fabii, sundat by to mělo jít stejně nebo hodně podobně, návod jsem dával TADY.. Zkoušel jsem tu starou rozebrat celou, ale dal než k oddělení samotné hlavy od zbytku jsem se nedostal  :kol-32:  je to do sebe pak nějak zalisované, protože ani silou to rozdělat nešlo..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 11 měsíců později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...

Ahojte. Mal som rovnaký problém. Zlomil som vodiace kolíčky na tlačítku. Rozoberá sa to tak, že sa opatrne vyberie prilepená opačná časť páky (také isté tlačítko, ale nehýbe sa). Je tam len prilepené, a dlhým tenkým šrobovákom alebo drôtom sa zatlačí na tlačítko z vnútornej strany a povytlačí sa vom a zároveň sa celá páka ťahá hore. Teraz tá smutná správa. Samotné tlačítko sa nedá kúpiť. Dá sa kúpiť len celá hlava a v mojom prípade ma stála cca 150 € Elegance drevo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

inak ak to niekomu pomoze, ja som svoje ulomene tlacitko nalepil na obycajny silikon  :kol-28:  :kol-31:  boli klasicky ulomene len tie packy, vnutri mechanizmus fungoval, tak som to len trochu naplnil silikonom tu hlavicu v mieste kde je tlacitko, aby to bolo pruzne pri stlacani a funguje to v poho a nic nevypadava  :kol-47: sice nesedi presne na milimeter ale lepsie ako po vyskoceni ho hladat po podlahe...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...