Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

nemáš nějaké foto, jak ty stříbrné vypadají na OIII? Rád bych se podíval, jak to bude vypadat? Nechám to přezout až tak za 14 dní. Proč si volil 7J? origo je 6,5, ne?

tak jsem dnes konečně přezul, no není to úplně in, ale špatný taky ne....

Vloženo

je zvláštní jak je mezi kolem a blatníkem velká mezera u 16" oproti 17" - to mně úplně překvapilo, přitom kola musí mít stejný obvod... dokonce mi ani kontrola tlaku pneu nic nenahlásila, tedy musí být stejná i obvodová rychlost...

Vloženo

Ne ne je to v práci, po ujetí 15 km.... neberu to pocifove dle fotky, když jsem byl na srazu, měřili jsme mezery, já na výšku dlaně... RS dlaň bez malíčku a nyní dlaň a ještě jeden pdst mezera....

Vloženo (editace)

Detekuje to hned pokud je to opravdu defekt pokud je to za jízdy, trochu jinak je to, pokud prijdes k autu s defektem a rozjedes se tak to může opravdu trvat, protože jsou tam nějaké algoritmy jak to začne vyhodnocovat po rozjeti - nastartování..

Editováno: , autor: Hravec
Vloženo (editace)

Já tedy pořídil na zimu 16" plecháče,doplnil je o pěkné poklice a není to vůbec tragické, ba dokonce je to velmi líbivé...

Posuďte sami

post-81314-0-81721700-1384139917_thumb.j

Editováno: , autor: Sanek81
Vloženo

Pridávam aj ja foto po prezutí. Sú to 16" hliníkové disky, pneumatiky Dunlop SP Wintersport 4D. Zatiaľ spokojnosť. Čo ma prekvapilo, že nie je až taký veľký rozdiel v prechode z 18" na 16". Čakal som od toho podstatne viac. Som myslel že to bude oveľa mäkkšie.

post-84383-0-24068500-1384266637_thumb.j

post-84383-0-86377800-1384266791_thumb.j

Vloženo (editace)

přelakovaný Terony 17". Až bude potřeba, přidám zástěrky. Sice už to nebude tak pěkný, ale koho to zajímá v tom blátě :)

post-82858-0-50912100-1385289810_thumb.j

Editováno: , autor: Lucasse
Vloženo

můžou viz výše....

...

např. 15" mají být dle TP ET 43, jelikož jich je nedostatek, začala škodovka místo nich posílat ET 47 (což je větší rozdíl - 15" z O II) s přípisem, že kola vyhovují pro O III...

Vloženo

Kontrolka pneu se mi po prezuti rozsvitila az druhy den po ujeti tak 30km. Doufam, ze by to takto dlouho nedetekovalo i v pripade opravdoveho defektu.

Po namontování zimních kol se kontrolka rozsvítila  po 17km

Vloženo (editace)

Systém kontroly tlaku v pneu opravdu funguje.... pokud píchneš kolo např. na zadní nápravě, což si skoro nevšimneš (pokud ho samořejmě někde rovnou neprorazíš), systém na to upozorní...je to ověřeno v praxi... za těch pár korun příplatku, to rozhodně stojí...

Editováno: , autor: Napalm

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...