Hravec Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 nemáš nějaké foto, jak ty stříbrné vypadají na OIII? Rád bych se podíval, jak to bude vypadat? Nechám to přezout až tak za 14 dní. Proč si volil 7J? origo je 6,5, ne? tak jsem dnes konečně přezul, no není to úplně in, ale špatný taky ne.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigbopp Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 rozhodně lepší než na plechách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 tak to každopádně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 je zvláštní jak je mezi kolem a blatníkem velká mezera u 16" oproti 17" - to mně úplně překvapilo, přitom kola musí mít stejný obvod... dokonce mi ani kontrola tlaku pneu nic nenahlásila, tedy musí být stejná i obvodová rychlost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 Já myslím že mezera by měla být pořád stejná pokud je stejný obvod né? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 Jestli je to fotka těsně po přezutí, tak se není co divit, že je tam větší mezera. To je vždy po odlehčení kol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 Ne ne je to v práci, po ujetí 15 km.... neberu to pocifove dle fotky, když jsem byl na srazu, měřili jsme mezery, já na výšku dlaně... RS dlaň bez malíčku a nyní dlaň a ještě jeden pdst mezera.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 Kontrolka pneu se mi po prezuti rozsvitila az druhy den po ujeti tak 30km. Doufam, ze by to takto dlouho nedetekovalo i v pripade opravdoveho defektu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 (editace) Detekuje to hned pokud je to opravdu defekt pokud je to za jízdy, trochu jinak je to, pokud prijdes k autu s defektem a rozjedes se tak to může opravdu trvat, protože jsou tam nějaké algoritmy jak to začne vyhodnocovat po rozjeti - nastartování.. Editováno: 11. Listopad 2013, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 (editace) Já tedy pořídil na zimu 16" plecháče,doplnil je o pěkné poklice a není to vůbec tragické, ba dokonce je to velmi líbivé... Posuďte sami Editováno: 11. Listopad 2013, autor: Sanek81 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
techteb Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Pridávam aj ja foto po prezutí. Sú to 16" hliníkové disky, pneumatiky Dunlop SP Wintersport 4D. Zatiaľ spokojnosť. Čo ma prekvapilo, že nie je až taký veľký rozdiel v prechode z 18" na 16". Čakal som od toho podstatne viac. Som myslel že to bude oveľa mäkkšie. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 pěkné, až na ty staré znaky, ta zelena je out Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokoi Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Nechal jsem tam ráfky 18" a přezul na Michelin Pilot Alpin PA4. Zatím mně mile překvapilo že rozdíl v hluku oproti letním není prakticky znát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 Také přezuto a jako většina jsem vzal Continental. Plecháče bez poklice se mi moc nelíbí, tak jsem pořídil viz foto. Celkem to ujde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 S tou modrou dobré... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 24. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 tak při tom zdražování ŠA udělala pěknou slevu na černá kola Hawk 17" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 24. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 Sice mam uz ve svem vlakne, ale pridam i sem muj zimni setup - 18" Zenith. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 24. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 Jj 18 je krása nesmírná, ale..... ale to jsme tu již x-krát probírali.... pěkně, i to pozadí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 24. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 (editace) přelakovaný Terony 17". Až bude potřeba, přidám zástěrky. Sice už to nebude tak pěkný, ale koho to zajímá v tom blátě Editováno: 24. Listopad 2013, autor: Lucasse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 24. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 Já to říkám pořád černým kolům už chybí jenom zástěrky a dílo je dokonané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabier Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 Ahoj, je možné na OIII použít plechové disky z OII 195/65 R15, 6J ET 47? Pro OIII jsou v TP předepsány kola 195/65 R15, 6J ET43. Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 můžou viz výše.... ... např. 15" mají být dle TP ET 43, jelikož jich je nedostatek, začala škodovka místo nich posílat ET 47 (což je větší rozdíl - 15" z O II) s přípisem, že kola vyhovují pro O III... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 29. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 Kontrolka pneu se mi po prezuti rozsvitila az druhy den po ujeti tak 30km. Doufam, ze by to takto dlouho nedetekovalo i v pripade opravdoveho defektu. Po namontování zimních kol se kontrolka rozsvítila po 17km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 29. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 (editace) Systém kontroly tlaku v pneu opravdu funguje.... pokud píchneš kolo např. na zadní nápravě, což si skoro nevšimneš (pokud ho samořejmě někde rovnou neprorazíš), systém na to upozorní...je to ověřeno v praxi... za těch pár korun příplatku, to rozhodně stojí... Editováno: 29. Listopad 2013, autor: Napalm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.