Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Modelový rok 2014

Roomster Fresh Ambition, 1.4 16V, 63kW

sunset, hagusy, radio swing, kožený paket, volant s ovládáním radia, parkovací senzory, litá kola, ESP, metalíza, projektorové světlomety, manuální klimatizace...

motor v záběhu, výkon nic moc :)

špatné studené starty :-/   http://www.youtube.com/watch?v=t0fF_UUUack&feature=youtu.be

Celkově spokojen, ideální rodinné auto, dostatek prostoru, variabilní prostor v zadu.

post-66584-0-21039400-1377165215_thumb.j

Vloženo

Pěkná barva, neboj ty starty se lehce v servisu vychytají. To že je ten motor zdechlina štve i mne......hold si člověk zvykne, ale dnes už bych tento motor nechtěl ani náhodou.

Vloženo (editace)

Gratuluji k vyberu mam ten samy motor a takovy problem me jeste nepotkal a vykon ja si na nej nestezuji nejsem zavodnik tak mi to vyhovuje. A klidne muzes dat vice fotek me by treba zajimalo co se zmenilo o proti lonskemu MR. Vim  jen ze uz v pojistakch neni vypinac na denni sviceni ,ale nic vic uz jsem se nedocetl.

Editováno: , autor: ASPIRE
  • o 3 týdny později...
Vloženo

Já mám rooma vyrobeného v 5/2013, poslední měsíc MR 2013, Fresh Ambition, ještě bez ESC. Ovládání radia na volantu - to je příplatek, nebo už taky součást stupně výbavy? Jinak taky motor 1.4 63 kW. Startuje parádně, tohle se mi nikdy nestalo.. Určitě bych s tím zajel do servisu. Já měl bohužel zase jiný problém na podvozku, nevím co tam  na té výrobní lince Roomsterů dělají, to už je jak sabotáž. A propó, máš tří nebo čtyř ramenný volant? Já měl mít podle specifikace tří a mám čtyř..

Vloženo

Ovládání rádia na volantu bylo v základu. Měl jsem mít tříramenný bez ovládání a dali mi čtyřramenný s ovládáním. Sice jsem to nechtěl, ale co už... 

Jinak ESP mám v základu, ale odpadla loketní opěrka (která je ve roomu stejně úplně na ho*no), nebyly tam boční ochranné lišty...

Servis mám domluvený na pátek, bude to tam stát přes víkend, v pondělí vyzkouší start s napojenou diagnostikou. A pak se začne měnit a opravovat...a já budu bez auta, čekat... jak u blbečků s tou škodovkou. 

Vloženo

Nech ti dajú náhradné auto. Ešte ti možno neprišiel list, ale máš na to nárok a predpokladám že rovnako ako ja, na Rapid 1.2 TSI 63kW. :-)

Vloženo

Tak to s těmi volanty tam nějakej čulibrk čaruje jak mu kterej přijde pod ruku či co.. To mne podrž. Já to taky neřešil, čtyřramenný se mi líbí. My budeme asi stejná krevní skupina. První auto jsme vrátili, druhý od novoty zase v servisu.. To je fakt :kol-44:

Vloženo

Ono to bude tím, že tříramený volant a čtyřramený s multifunkcí jsou zaměnitelné. Já takhle za 0Kč přišel ke koženému čtyřramínku s ovládáním místo obyč třírameného, který se mi nelíbí. Proč to ale prohazují sami jen tak netuším...

• o 6 měsíců později...
Vloženo

To bylo vždycky před servisem a tam s plnou nejezdím :)

Starty jsou od září 2013 OK, snad to vydrží :) Ale projevovalo se to za vyšších denních teplot, které letos ještě nebyly, takže nechci předbíhat.

Vloženo (editace)

mně se to po tak krátké době nestávalo, spíš to muselo stát tak 7-8 hodin...

Zatím to vyřešila výměna palivového filtru (údajně mohl být špatný zpětný ventil...).. od té doby najeto tuším 7 tisíc a zatím bez problému. Pokud to bude bez problému i přes léto, tak asi na podzim udělám přestavbu na LPG.. prostě až si budu jistý, že je auto po motorové stránce naprosto v pořádku.

post-66584-0-80976000-1396431133_thumb.j

Editováno: , autor: froggy

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...