froggy Vloženo 22. Srpen 2013 Vloženo 22. Srpen 2013 Modelový rok 2014 Roomster Fresh Ambition, 1.4 16V, 63kW sunset, hagusy, radio swing, kožený paket, volant s ovládáním radia, parkovací senzory, litá kola, ESP, metalíza, projektorové světlomety, manuální klimatizace... motor v záběhu, výkon nic moc špatné studené starty :-/ http://www.youtube.com/watch?v=t0fF_UUUack&feature=youtu.be Celkově spokojen, ideální rodinné auto, dostatek prostoru, variabilní prostor v zadu. Citovat
Pawouk Vloženo 22. Srpen 2013 Vloženo 22. Srpen 2013 Koukám, žes zatím nezanevřel na koncernové motory. Ale mám obavu, že se to brzo změní. Dej to do servisu.Jinak pěknej Roomstřík. Citovat
froggy Vloženo 22. Srpen 2013 Autor Vloženo 22. Srpen 2013 Snad toho nebudu litovat Jestli to ale bude opět poruchová záležitost, tak jsem se Škodovkou skončil nadobro. Citovat
Voice Vloženo 22. Srpen 2013 Vloženo 22. Srpen 2013 Pěkná barva, neboj ty starty se lehce v servisu vychytají. To že je ten motor zdechlina štve i mne......hold si člověk zvykne, ale dnes už bych tento motor nechtěl ani náhodou. Citovat
ASPIRE Vloženo 22. Srpen 2013 Vloženo 22. Srpen 2013 (editace) Gratuluji k vyberu mam ten samy motor a takovy problem me jeste nepotkal a vykon ja si na nej nestezuji nejsem zavodnik tak mi to vyhovuje. A klidne muzes dat vice fotek me by treba zajimalo co se zmenilo o proti lonskemu MR. Vim jen ze uz v pojistakch neni vypinac na denni sviceni ,ale nic vic uz jsem se nedocetl. Editováno: 22. Srpen 2013, autor: ASPIRE Citovat
froggy Vloženo 10. Září 2013 Autor Vloženo 10. Září 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Omhk9ihZmd4 Citovat
ASPIRE Vloženo 10. Září 2013 Vloženo 10. Září 2013 tak to neznam me motor slape jak hodinky. Jem me zajima ze ty mas MR 2014 a mas zelene budiky jsem myslel ze se delaji uz jen bile. Citovat
MRoom Vloženo 10. Září 2013 Vloženo 10. Září 2013 Já mám rooma vyrobeného v 5/2013, poslední měsíc MR 2013, Fresh Ambition, ještě bez ESC. Ovládání radia na volantu - to je příplatek, nebo už taky součást stupně výbavy? Jinak taky motor 1.4 63 kW. Startuje parádně, tohle se mi nikdy nestalo.. Určitě bych s tím zajel do servisu. Já měl bohužel zase jiný problém na podvozku, nevím co tam na té výrobní lince Roomsterů dělají, to už je jak sabotáž. A propó, máš tří nebo čtyř ramenný volant? Já měl mít podle specifikace tří a mám čtyř.. Citovat
froggy Vloženo 11. Září 2013 Autor Vloženo 11. Září 2013 Ovládání rádia na volantu bylo v základu. Měl jsem mít tříramenný bez ovládání a dali mi čtyřramenný s ovládáním. Sice jsem to nechtěl, ale co už... Jinak ESP mám v základu, ale odpadla loketní opěrka (která je ve roomu stejně úplně na ho*no), nebyly tam boční ochranné lišty... Servis mám domluvený na pátek, bude to tam stát přes víkend, v pondělí vyzkouší start s napojenou diagnostikou. A pak se začne měnit a opravovat...a já budu bez auta, čekat... jak u blbečků s tou škodovkou. Citovat
e1. Vloženo 11. Září 2013 Vloženo 11. Září 2013 Nech ti dajú náhradné auto. Ešte ti možno neprišiel list, ale máš na to nárok a predpokladám že rovnako ako ja, na Rapid 1.2 TSI 63kW. :-) Citovat
MRoom Vloženo 11. Září 2013 Vloženo 11. Září 2013 Tak to s těmi volanty tam nějakej čulibrk čaruje jak mu kterej přijde pod ruku či co.. To mne podrž. Já to taky neřešil, čtyřramenný se mi líbí. My budeme asi stejná krevní skupina. První auto jsme vrátili, druhý od novoty zase v servisu.. To je fakt Citovat
CreAtive_34 Vloženo 12. Září 2013 Vloženo 12. Září 2013 Ono to bude tím, že tříramený volant a čtyřramený s multifunkcí jsou zaměnitelné. Já takhle za 0Kč přišel ke koženému čtyřramínku s ovládáním místo obyč třírameného, který se mi nelíbí. Proč to ale prohazují sami jen tak netuším... Citovat
mino2 Vloženo 27. Březen 2014 Vloženo 27. Březen 2014 Na obidvoch videach Ti už svieti rezerva. Citovat
froggy Vloženo 27. Březen 2014 Autor Vloženo 27. Březen 2014 To bylo vždycky před servisem a tam s plnou nejezdím Starty jsou od září 2013 OK, snad to vydrží Ale projevovalo se to za vyšších denních teplot, které letos ještě nebyly, takže nechci předbíhat. Citovat
marfan Vloženo 30. Březen 2014 Vloženo 30. Březen 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Omhk9ihZmd4 mne to spravil motor tiež pár krát ale len keď som prešiel asi tak 2km vypol motor a po hodinke som išiel preč vtedy mi to občas spravilo a naštartovať to išlo asi až na 4-5 krát ako keby to benzín nemalo alebo čo, nechápem tomu ale už asi pol roka mi to nespravilo. Citovat
froggy Vloženo 2. Duben 2014 Autor Vloženo 2. Duben 2014 (editace) mně se to po tak krátké době nestávalo, spíš to muselo stát tak 7-8 hodin... Zatím to vyřešila výměna palivového filtru (údajně mohl být špatný zpětný ventil...).. od té doby najeto tuším 7 tisíc a zatím bez problému. Pokud to bude bez problému i přes léto, tak asi na podzim udělám přestavbu na LPG.. prostě až si budu jistý, že je auto po motorové stránce naprosto v pořádku. Editováno: 2. Duben 2014, autor: froggy 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.