alq Vloženo 19. Červen 2011 Sdílet Vloženo 19. Červen 2011 Mam Octavia FL motor 1,2 TSI a mam najazdenych okolo 1600 km skoro novy motor. Ked to rozbieham tak na 3 rychlosti zhruba medzi 2000 - 2500 ot tiez citit take cukanie alebo trhanie od motora. to iste na 4 rychlosti pri tych istych otackach a na 5 rychlosti zas to iste...Ked bol novy motor, prvy druhy tyzden som si nevsimol zeby mi to robilo. A teraz ked idem za nejakym autom, podradim na 4 rychlost a ked stlacim plyn na max a aby auto vystrelilo dopredu tak hned sa objavy take cukanie.Bol som aj v servise ale diagnostika nic neukazala a nahrali mi aj novy softver... este som sa bol aj previest s prijimacim technikom aby mi verily ze naozaj to trha a cuka.Co to moze byt za problem???? netusi nikto??? Benzin v poslednej dobe tankujem na Shell. Zo zaciatku som mal ten problem ze asi 3x mi prehryzli kuny alebo neviem co zapalovacie kably. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Červen 2011 Sdílet Vloženo 20. Červen 2011 Chlapi, nemůžete z té 1,2 TSI dělat raketu, to opravdu nejde. Když tomu šlápneš plnej knedlik a máš nižší ot., tak se to prostě zahltí a škube to. , to se stává i u 1,4 TSI, ale ne v tak velké míře. Jestli chceš něco, co trochu jak ty řikáš vystřelí, koukej od 1,8 nahoru.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alq Vloženo 20. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2011 Nechcem z toho raketu ani nic podobne, ale zo zaciatku mi to vobec nerobilo a teraz preco sa to serie??? a to mam este len 1800 km dneska som to kukol presne... .. Mam odniest auto do servisu ale momentalne bez auta nemozem fungovat... keby robili aspon cez vikendy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.