Publikováno Srpen 22, 201312 r Nový obrázek.bmp Upraveno Srpen 22, 201312 r od Pawouk Téma přesunuto z elektriky. Příště dávej pozor,kde a co zakládáš!
Říjen 2, 201311 r Ahoj, uvazuju o dodelani originální loketní operky do mého Rapidaka. Chci se zeptat těch, co to tam mají z výroby, zda jim vyhovuje, atd. Díky.
Říjen 3, 201311 r No mám opěrku už v základu. Je to prostě škodovácká klasika. Úzká nízko položená opěrka, která zavazí při zapínání pasů a používání ruční brzdy. U aut jiných značek ji mají vyřešenou inteligentněji. Nicméně jsem si na ni zvykl a používám ji pořád a jsem celkem rád, že ji mám.
Říjen 3, 201311 r OK, díky to mi stačí, pak není co řešit. Tak jí tam tedy nechám dodělat. Přeci jenom, na dálnici člověk trošku tý ruce odlehčí.
Říjen 8, 201311 r Tak dorazila, jak tak koukám s montáží si poradím, nemá někdo kontakt popř. rozměry těch šroubů, co drží ten mezikus na kovovém středovém panelu. Seal
Červenec 25, 201411 r Zdarec, auto ani rok stary a stalo se mi toto. Ma se jak v bavlnce a dnes mi vypadla. . Ten pravej cudl je prasklej. Myslite ze se to da reklamovat ?
Září 12, 201410 r Zdravím páni, potrebujem doštelovať ručnú brzdu v tuneli, mám tam lakťovú opierku originál z výroby. Ako sa dostanem k tej 10-ne matke na ručnej brzde? Demontovať celú opierku? Dík. Samozrejme na Rapidke:)
Prosinec 31, 201410 r Zdravím páni, potrebujem doštelovať ručnú brzdu v tuneli, mám tam lakťovú opierku originál z výroby. Ako sa dostanem k tej 10-ne matke na ručnej brzde? Demontovať celú opierku? Dík. Samozrejme na Rapidke:) Serizovat ručku??To není Š120 Ručka se seřídí sama, nebo to už máš tolik nalítáno, že ti nebrzdí ručka? V tom případě nové zadní destičky/pakny . . .
Leden 8, 201510 r Není to úplně k tématu a přesto je. Přes brtiské fórum (http://www.briskoda.net/forums/topic/339306-the-stylists-have-got-it-wrong/) jsem objevil toto http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Box-leather-storage-drive-arm-Center-Console-with-USB-accessory-suitable-for-2013-2014/32257914456.html Akorát, že to je pro čínský RAPID, který má asi trochu jiný interiér v oblasti středového tunelu. Ale jinak to vypadá o dost praktičtěji, líp než standardní loketka. Jen to má ještě trochu vzhkled jak dodo. Upraveno Leden 8, 201510 r od miklisek
Květen 23, 201510 r Byl jsem se dnes projet Rapidem, protože přemýšlím, ze bych ho pořídil. Docela spokojenost, jen mě zarazila loketní opěrka. Nevím, jestli to byla standardní, ale počítám, že ano. V podstatě se se sklopnou opěrkou nedá zatáhnout ruční brzda - musím opěrku vyklopit nahoru, ale i tak do ní při zatahování brzdy narážím loktem. Je tohle normální? Nedá se celá opěrka posunout o kus dozadu? Upraveno Květen 23, 201510 r od elipsoid
Květen 23, 201510 r Nedá. Já mám opěrku v takové úrovni, kde pod ní ruční brzdu zatáhnu. Dát ji níže, tak by to už kolidovalo.
Květen 23, 201510 r Me na té opěrce spíš vadí to jak je nepohodlná (tvrdej plast) oproti čalounění v oktávce a navíc při opření o ní, vrže. Taky sem si říkal, že bez opěrky už nikdy a nakonec jezdím se zvednutou :-(
Květen 23, 201510 r Loketka je tady tragická, nehledě na to, že začně po čase vrzat, ale v servisu si stim poradili.... na jak dlouho ale.....
Květen 23, 201510 r Po čase opravdu hnusně vrže. V servise si s tím moc neporadili, pokud to teda vůbec řešili. Rozebíral a upravoval jsem ji asi 3x, než se mi ji podařilo umlčet. Zatím.
Květen 23, 201510 r Jo, chtěla by trochu dodělat, zvrchu očalounit aby to nebylo jako opírat se loktem o prkno a zespodu nalepit nějakej filc :-)
Květen 23, 201510 r Zespod jsem si nalepil takový tmavý molitan oboustrankou. Přečalounění taky není velký problém. Když se sejme vrchní kryt, je tam jen "nasponkované" takovýma těma svorkama do koníka. Mi ten povrch ale přijde praktický na čištění.
Květen 23, 201510 r Ale jo, je to takovej detail, kdyz uz bych chtel neco dodelavat tak bych si asi spis nechal vytlumit v nejakym car audio studiu vsechny dvere, protoze to drnceni co nastava na dlazbe me privadi k silenstvi mnohem vic, jde to odevsud a boli z toho hlava. Uz si v Praze podle kvality silnice snazim vybirat trasu, ale je to boj s vetrnyma mlynama a vlastni psychikou :-)
Květen 23, 201510 r Zajímavý, že o té opěrce jsem se nedočetl v žádné recenzi. Přitom to byla první věc, které jsem si po usednutí do auta všiml.
Květen 23, 201510 r V hodně recenzích je totiž na fotkách nahoře a Škoda se u nás zásadně nekritizuje : )
Květen 24, 201510 r Záleží jakej typ opěrky máte. Ja mam auto z unora 2015. Ja ji mám potaženou koženkou jako opěrky ve dveřích a při zatažení ručky mi nepřekáží. ;-)
Květen 24, 201510 r Ja to samé.Teď tam dávají nějaké kratší.Když jsem měl předváděčku,tak taky vadila.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.