RomanR25 Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 (editace) Nový obrázek.bmp Editováno: 22. Srpen 2013, autor: Pawouk Téma přesunuto z elektriky. Příště dávej pozor,kde a co zakládáš! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seal Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 Ahoj, uvazuju o dodelani originální loketní operky do mého Rapidaka. Chci se zeptat těch, co to tam mají z výroby, zda jim vyhovuje, atd. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permonek Vloženo 3. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2013 No mám opěrku už v základu. Je to prostě škodovácká klasika. Úzká nízko položená opěrka, která zavazí při zapínání pasů a používání ruční brzdy. U aut jiných značek ji mají vyřešenou inteligentněji. Nicméně jsem si na ni zvykl a používám ji pořád a jsem celkem rád, že ji mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seal Vloženo 3. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2013 OK, díky to mi stačí, pak není co řešit. Tak jí tam tedy nechám dodělat. Přeci jenom, na dálnici člověk trošku tý ruce odlehčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 5. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2013 bez loketky uz nikdy! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seal Vloženo 5. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2013 Už mi jde poštou.. Nemá někdo foto s návodem k montáži. Díky. Seal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seal Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 Tak dorazila, jak tak koukám s montáží si poradím, nemá někdo kontakt popř. rozměry těch šroubů, co drží ten mezikus na kovovém středovém panelu. Seal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas79 Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 třeba tady ty šrouby najdeš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seal Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
d.novakd Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 Zdarec, auto ani rok stary a stalo se mi toto. Ma se jak v bavlnce a dnes mi vypadla. . Ten pravej cudl je prasklej. Myslite ze se to da reklamovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 Zdravím páni, potrebujem doštelovať ručnú brzdu v tuneli, mám tam lakťovú opierku originál z výroby. Ako sa dostanem k tej 10-ne matke na ručnej brzde? Demontovať celú opierku? Dík. Samozrejme na Rapidke:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rendisst Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Zdravím páni, potrebujem doštelovať ručnú brzdu v tuneli, mám tam lakťovú opierku originál z výroby. Ako sa dostanem k tej 10-ne matke na ručnej brzde? Demontovať celú opierku? Dík. Samozrejme na Rapidke:) Serizovat ručku??To není Š120 Ručka se seřídí sama, nebo to už máš tolik nalítáno, že ti nebrzdí ručka? V tom případě nové zadní destičky/pakny . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 (editace) Není to úplně k tématu a přesto je. Přes brtiské fórum (http://www.briskoda.net/forums/topic/339306-the-stylists-have-got-it-wrong/) jsem objevil toto http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Box-leather-storage-drive-arm-Center-Console-with-USB-accessory-suitable-for-2013-2014/32257914456.html Akorát, že to je pro čínský RAPID, který má asi trochu jiný interiér v oblasti středového tunelu. Ale jinak to vypadá o dost praktičtěji, líp než standardní loketka. Jen to má ještě trochu vzhkled jak dodo. Editováno: 8. leden 2015, autor: miklisek 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elipsoid Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 (editace) Byl jsem se dnes projet Rapidem, protože přemýšlím, ze bych ho pořídil. Docela spokojenost, jen mě zarazila loketní opěrka. Nevím, jestli to byla standardní, ale počítám, že ano. V podstatě se se sklopnou opěrkou nedá zatáhnout ruční brzda - musím opěrku vyklopit nahoru, ale i tak do ní při zatahování brzdy narážím loktem. Je tohle normální? Nedá se celá opěrka posunout o kus dozadu? Editováno: 23. Květen 2015, autor: elipsoid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Nedá. Já mám opěrku v takové úrovni, kde pod ní ruční brzdu zatáhnu. Dát ji níže, tak by to už kolidovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.75 Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Me na té opěrce spíš vadí to jak je nepohodlná (tvrdej plast) oproti čalounění v oktávce a navíc při opření o ní, vrže. Taky sem si říkal, že bez opěrky už nikdy a nakonec jezdím se zvednutou :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraustr Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Loketka je tady tragická, nehledě na to, že začně po čase vrzat, ale v servisu si stim poradili.... na jak dlouho ale..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Po čase opravdu hnusně vrže. V servise si s tím moc neporadili, pokud to teda vůbec řešili. Rozebíral a upravoval jsem ji asi 3x, než se mi ji podařilo umlčet. Zatím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.75 Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Jo, chtěla by trochu dodělat, zvrchu očalounit aby to nebylo jako opírat se loktem o prkno a zespodu nalepit nějakej filc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Zespod jsem si nalepil takový tmavý molitan oboustrankou. Přečalounění taky není velký problém. Když se sejme vrchní kryt, je tam jen "nasponkované" takovýma těma svorkama do koníka. Mi ten povrch ale přijde praktický na čištění. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.75 Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Ale jo, je to takovej detail, kdyz uz bych chtel neco dodelavat tak bych si asi spis nechal vytlumit v nejakym car audio studiu vsechny dvere, protoze to drnceni co nastava na dlazbe me privadi k silenstvi mnohem vic, jde to odevsud a boli z toho hlava. Uz si v Praze podle kvality silnice snazim vybirat trasu, ale je to boj s vetrnyma mlynama a vlastni psychikou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elipsoid Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Zajímavý, že o té opěrce jsem se nedočetl v žádné recenzi. Přitom to byla první věc, které jsem si po usednutí do auta všiml. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 V hodně recenzích je totiž na fotkách nahoře a Škoda se u nás zásadně nekritizuje : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Záleží jakej typ opěrky máte. Ja mam auto z unora 2015. Ja ji mám potaženou koženkou jako opěrky ve dveřích a při zatažení ručky mi nepřekáží. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Ja to samé.Teď tam dávají nějaké kratší.Když jsem měl předváděčku,tak taky vadila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.