tttt Vloženo 26. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2017 Ahoj, prosím zkušenější o radu. Mám Kessy s alarmem a vozidlo mi píše, že je slabá baterie - už i kessy (otevírání a zavírání) nefunguje a musím otevírat přes DO. Nejsem úplná technická lama a podle netu jsem si našel návod, jak vyměnit baterii v klíčku, tak bych si to klidně vyměnil sám - navíc v ŠA to asi neudělají na počkání.... K věci, mohu to prostě vyměnit, respektive není třeba ještě něco udělat? Jen vyměním baterii (samozřejmě za správnou) a vše Kessy/alarm bude fungovat, jako by se nic nestalo? Díky Tomáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 26. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2017 Záleží které ŠA. Mě první měnili na počkání, jen jsem si ji koupil u nich v shopu, jel jsem zrovna okolo. Teď si je kupuji i měním sám, nic nemusím přizpůsobovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tttt Vloženo 26. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2017 Jo máš pravdu, že ne-všude jsou neochotní... Mám servis ŠA, kde jsem spokojený, ale mám to dál a kvůli této banalitě tam nechci jezdit. Díky za info, že již není třeba nic (elektronicky apod.) dělat, prostě jen vyměním baterii a hotovo :-). Díky Tomáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tttt Vloženo 26. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2017 Jo, o tom tématu jsem věděl a koukal na něj, ale nechtěl jsem tam psát, neboť to téma se netýká KESSY, ale pouze k DO (bez Kessy) - někdo tam psal ke KESSY a dostal za to zp.cáno, že to tam nepatří, že je téma ke KESSY jinde... tak proto. No a k tomu návodu, stalo se mi to s klíčem čerstvě a návod nemám v aktuálním místě bydliště, ale jinde a chci to vyřešit ještě v pracovním týdnu. Ale OK, máš vlastně pravdu, že na netu ŠA je vlastně návod ke stažení, to jsem si neuvědomil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drahosh Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 u pred FL to krome oranzovyho napisu na Maxidotu zacne hodne hlasite piskat - slysim to i kdyz stojim za autem a vyndavam tridenej odpad z kufru. nechapu, jak si toho nekdo, kdo sedi v aute, muze nevsimnout. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaroCZ Vloženo 22. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2017 souhlasim s Drahoshem ... a pokud to ve FL verzi kontroluje casteji, tak se baterie budou menit taky casteji ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 1. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2017 Já jenom nechápu, proč by žena měla mít můj klíč v kabelce! :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 2. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2017 Treba tak, ze si k ni dam veci, který nechci tahat po kapsach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fel0n Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 Chtěl bych se zeptat, jestli se dá KESSY vypnout ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 Uživatelsky v infotaimentu ne, tedy u O3 ani u Kodiaqa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fel0n Vloženo 14. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2017 Aha já právě myslel, že to bezklíčkové odemykání jde vypnout, protože jsem někde četl článek, že to je k dispozici, ale asi to bylo něco jiného.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 V 13/11/2017 na 19:40, Aleš_BX napsal: leda vyndat z klíčku baterku, odloupnout krtku na klice a otvírat klíčkem a startovat stlačením tlačítka klíčkem (nouzové startování).... nebudete tomu možná věřit, ale znám jendoho paranoika, co to takto v nákupních centrech řeší... jen je třeba s sebou nosit pětikorunu na rozloupnutí klíčku... Na to by snad měla stačit plechová krabička, která bude blokovat signál z klíčku, nemýlím-li se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xfire Vloženo 10. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2017 Nemali ste niekto tento problem? Uz sa mi to stalo druhy krat. Ale neviem kde sa nachadza antenna c.2. Nevie niekto? Popr poradit co to moze byt ? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strabag Vloženo 11. leden 2018 Sdílet Vloženo 11. leden 2018 Necha se u skodovky nekde vyjadrit svuj nazor, co si myslim o simply clever resenei oj.....t dva senzory v zadnich klikach a usetrit tlacitko na zamknuti vozidla na otevrenem kufru? Neuveritelne me toto skudleni centu vytaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mutislav Vloženo 5. Květen 2018 Sdílet Vloženo 5. Květen 2018 Ahoj. Mám Rapida, (leden 2018), tedy cca 4 měsíce. Najeto něco přes 2000 km. Včera jsem přišel k autu, chci odemknout a ouha- nejde to, ani dálka, ani rukou, jen ovladač vždy párkrát zabliká. Musel jsem tedy "rozebrat " zámek a odemknout klíčem. Následný start rukou tlačítko samozřejmě také nešel, tedy nutný start zamáčknutím tlačítka klíčem. Jak jsem dojel domů, vše fungovalo jak má... Dnes jsem zajel do servisu a prý slabá baterie- vyměnili (za mé peníze). To jsem si myslel, že to je jako reklamace. Ptal jsem se, jestli je to normální měnit po 4 měsících vybitou baterii a řekli, že jo, že klíč stále "komunikuje, vysílá" a tedy že se rychle vybíjí. Tak to zlatá fabia s normální dálkou, co mi vydržela 6 roků..... Jakou máte vy majitelé zkušenost s klíčem kessy? Jak dlouho vám vydrží baterka? Je to normální měnit po 4 měsících???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 5. Květen 2018 Sdílet Vloženo 5. Květen 2018 Neni. V oktavce mam kesy 1,5 roku, auto pouzivam denne a dalka funguje na 50 m dodneska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 5. Květen 2018 Sdílet Vloženo 5. Květen 2018 Po 4 mesiacoch som ešte nepočul, ale podľa diskusií na internete často odchádzajú už po roku. U mňa už 18 mesiacov a zatiaľ stále funguje pôvodná baterka od výroby.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 5. Květen 2018 Sdílet Vloženo 5. Květen 2018 Jestli to auto bylo déle na skladě u prodejce, tak to je klidně možné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mutislav Vloženo 5. Květen 2018 Sdílet Vloženo 5. Květen 2018 Ne, vyrobeno v lednu. Bohužel netuším jak to řešit, kde se dovolat zastání, když v servise řekli, že to je normální, tedy ne jako reklamace.... Kde je ten "limit", co je a co není normální výdrž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strabag Vloženo 5. Květen 2018 Sdílet Vloženo 5. Květen 2018 Nekdy to kessy odejde za 2 mesice a pak drzi rok a neco. Zrejme se jedno za cas primotam nekam, kde si to s klicem povida vic nez je zdravo, ale zatim sem nevysledoval kde to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 5. Květen 2018 Sdílet Vloženo 5. Květen 2018 Mohla byť aj chybná baterka od výroby a ktovie, ako dlho mali kľúč s baterkou na sklade ešte pred výrobou auta. Momentálne by som to neriešil, až keď ti opäť táto nová baterka vydrží iba 4 mesiace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 5. Květen 2018 Sdílet Vloženo 5. Květen 2018 samotna baterka nestoji skoro nic a vymenit si ju vie clovek sam. ja som menil hadam 2-3x za 3 a pol roka a 170 tisic km... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tattoomaen Vloženo 5. Květen 2018 Sdílet Vloženo 5. Květen 2018 V žádným případě bych s platbou nesouhlasil. Záruka na baterky bývá standardně jen 6 měsíců, ale ty jsi se vešel i do tohoto termínu. Navíc §616 občanského zákoníků jasně říká, že pokud se vada na zboží projeví v prvních 6 měsících od koupi/dodání zboží, má se za to, že tato vada tam byla již při prodeji a je na prodejci aby ti dokázal, že tam při prodeji nebyla a byla způsobena tvým užíváním. A pokud s autem nejezdíš v jednom kuse po Evropě nebo nejezdíš jako taxi, kdy by to mohli hrát na míru opotřebení vyšší než je míra běžná (což s tvým nájezdem cca. 500km/měs nehrozí), tak ti to nemají jak dokázat. Škoda, že jsi to zaplatil a netrval jsi na vyřízení reklamace včetně protokolu. Takto ti nezbývá než být jen naštvanej. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strabag Vloženo 6. Květen 2018 Sdílet Vloženo 6. Květen 2018 Tak zrovna hodinu spisovat reklamaci za 50KČ mi neprijde jako chytre straveny cas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tattoomaen Vloženo 6. Květen 2018 Sdílet Vloženo 6. Květen 2018 Povinností prodávajícího je v případě zamítnutí reklamace vystavit protokol o reklamaci. Mě, v pozici zákazníka, je jeho čas ukradenej. A když už do toho servisu jel a zkoušel to řešit (reklamovat), tak by s tím nebyla žádná práce, cesta ani čas navíc. Jinak souhlasím, znovu bych tam pro těch pár drobných nejel a neřešil to. Mě baterka v klíčku od passata vydržela necelý 3 roky, teď v oktávce ji mám teprve půl roku a zatím dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.