jelinekh Vloženo 4. Únor 2022 Sdílet Vloženo 4. Únor 2022 zdravím, prosím o pomoc s vyřešením problému. Na nerovnostech je slyšet celkem nepříjemné drnčení z pravého rohu, jak od kastlíku. Nemáte někdo zkušenost, jak problém vyřešit ? viz video. https://youtube.com/shorts/7y-Apr65oJU?feature=share Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prograw Vloženo 12. Březen 2022 Sdílet Vloženo 12. Březen 2022 V 25. 1. 2022 na 20:18, Hoonza napsal: Zkus kouknout na ten kryt rozvoďáku. Mám dojem, že to jde odtud. Když se někam přihne, vždy to na chvilku zmizí. Vyzkouším, ale je to divné. Výsledkem je, že je pravděpodobně volná nějaká klapka climatronicu, která se otevírá, když je auto studené. Musela by se sundat palubka, ale to jsem zarazil. Nechci, aby mi to v autorizáku ještě víc rozes***ali. Někdy to teď dělá, i když mám climatronic na off. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiSKO83 Vloženo 25. Březen 2022 Sdílet Vloženo 25. Březen 2022 V 4. 2. 2022 na 22:30, jelinekh napsal: zdravím, prosím o pomoc s vyřešením problému. Na nerovnostech je slyšet celkem nepříjemné drnčení z pravého rohu, jak od kastlíku. Nemáte někdo zkušenost, jak problém vyřešit ? viz video. https://youtube.com/shorts/7y-Apr65oJU?feature=share Zkus dat něco do té mezery mezi krytem A sloupku a palubkou. Třeba složený papír na zkoušku. Mě to drnčelo tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Kay Vloženo 18. Červen 2022 Sdílet Vloženo 18. Červen 2022 Ahoj. Jak už přes den bývá teplo a zahřeje se přes okno palubní deska, tak mi hodně cvrliká/drnčí něco co jakoby vychází z budíků. Tak jsem je vytlumil páskami ze všech stran a nijak to nepomohlo. Zatlačení na rám budíků taky nepomáhá, takže budíky to asi nejsou. Co ten zvuk zastaví je: - zatlačit na kapličku budíků směrem nahoru - chytnout volant pevně a zatlačit jej nahoru nebo dolů - zatlačit rukou do místa palubovky mezi ofukem předního okna a oknem (pouze před řidičem) řekl bych, že něco u toho ofuku je v palubovce volné a drnčí, ale netuším jak se k tomu dostat. Samotný ofuk to asi nebude, na ten můžu mačkat jak chci a zvuk nepřestane. Nevíte jak demontovat ten ofuk? Nebo co by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jena12 Vloženo 29. Červen 2022 Sdílet Vloženo 29. Červen 2022 (editace) ahoj, mam OIII,2.0tdi a když je venku teplo a ja zrychluji, tak mi něco drnči v oblasti budíků. nevíte čím to může být? Nezdá se mi že by to bylo vymezením vůle palivových hadicek.. Editováno: 29. Červen 2022, autor: Jena12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomSvo Vloženo 12. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2022 V 18. 6. 2022 na 21:48, Matthew Kay napsal: Ahoj. Jak už přes den bývá teplo a zahřeje se přes okno palubní deska, tak mi hodně cvrliká/drnčí něco co jakoby vychází z budíků. Tak jsem je vytlumil páskami ze všech stran a nijak to nepomohlo. Zatlačení na rám budíků taky nepomáhá, takže budíky to asi nejsou. Co ten zvuk zastaví je: - zatlačit na kapličku budíků směrem nahoru - chytnout volant pevně a zatlačit jej nahoru nebo dolů - zatlačit rukou do místa palubovky mezi ofukem předního okna a oknem (pouze před řidičem) řekl bych, že něco u toho ofuku je v palubovce volné a drnčí, ale netuším jak se k tomu dostat. Samotný ofuk to asi nebude, na ten můžu mačkat jak chci a zvuk nepřestane. Nevíte jak demontovat ten ofuk? Nebo co by to mohlo být? Ahoj, tohle cvrlikání mám přesně taky, to zatlačení na kapličku mi taky pomáhá, ale nedokážu identifikovat co toje. Tohle stejný cvrlikání mi taky ještě vychází někde okolo řadící páky, občas pomůže zabušení na plast kolem řadící páky, na chvíli to přestane. Ale musím říct, že je to děsně otravný, možná horší než normální drnčení teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkmobius Vloženo 13. leden 2023 Sdílet Vloženo 13. leden 2023 Zdravicko, mam octavku 3 rs a pri hudbe sa ozyva dost neprijemne vrzganie a vibrovanie z dveri vodica. Nemate nejaky tip co by to mohlo byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ericky Vloženo 15. leden 2023 Sdílet Vloženo 15. leden 2023 Ahojte, viete niekto poradiť. Uz dlhšie počujem zo zadnej pravej strany divne zvuky, ako keby som prešiel po nerovnosti a niečo bolo povolené tak to búcha. Najprv som si myslel ze je to z podvozka, ale zistil som ze ked sklopil zadné práve dvojsedadlo tak je všetko vporiadku. Čiže asi je problem niekde v mechanizme ked sa priklopi sedadlo, je tam asi nejaká vola. Máte niekto skúsenosť? Ako sa dostať do mechanizmu sedadla? Nechcem s tým behať do servisu lebo ochota riešiť takéto problémy je na zaplakanie. Dik za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sup92 Vloženo 15. leden 2023 Sdílet Vloženo 15. leden 2023 @erickytipoval bych to na zámek opěradla, že má vůli v třmenu. Můžeš zkusit třmen obalit trochou lepící pásky, zda to pomůže ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ericky Vloženo 16. leden 2023 Sdílet Vloženo 16. leden 2023 Dik, pozriem na to cez víkend, ked bude viac času. Áno niečo take tam bude, niečo so zámkom podla mna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda124 Vloženo 14. Březen 2023 Sdílet Vloženo 14. Březen 2023 Ahoj, aktuálně se potýkám s problémem, kdy mi rezonuje něco ve výduchu klimatizace a nemá na to vliv ani když vypnu celý climatronic, nebo dám kalibraci klapek, nedokázal by někdo poradit? 334612534_9143594152347794_5122859187060253512_n.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinek79 Vloženo 10. Červen 2023 Sdílet Vloženo 10. Červen 2023 (editace) Zdarec borci. Několik měsíců mě trápilo drnčení ze strany spolujezdce a podařilo se mi konečně zjistit, co to otravné drnčení způsobuje. Zkoušel jsem zafixovat palivové hadičky, na které jsem dost sázel, ale drnčení se ozývalo pořád. Takže drnčení v mém případě dělá hadice klimatizace, která je uchycená k nosníku plastovou sponou. Hadice v té sponě pevně nedrží a je tam značná vůle, která hadici dovoluje aby se pohybovala nejen do stran, ale i nahoru a dolů. A tenhle zvuk se po pravém nosníku šíří až do kabiny, kde je to slyšet na straně spolujezdce. Provizorně jsem tu hadici zafixoval fofrpáskou a pak do té origo spony asi vložím kousek tenké gumy. Snad můj objev pomůže i někomu dalšímu. :-) Pro info mám Octavii 3 FL 2019. VID20230610090636.mp4 Editováno: 10. Červen 2023, autor: lubinek79 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek112 Vloženo 17. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2023 Zdravím. Řešil jste někdo drnčení kastlíku a u budíků viz foto. Když to takto zmáčknu, tak to přestane. Ten kastlík je ale masakr, jezdím s otevřeným. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 18. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2023 @Radek112 Taky tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2023 na F3 pomohlo vybrat budiky a oblepit textilnou izolacnou paskou. na O3 tento problem zatial neregistrujem a to uz boli budiky parkrat vonku z auta https://wirer.sk/f3_ticho-izolacka/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekSi Vloženo 5. Ledna Sdílet Vloženo 5. Ledna Ahojte, stretol sa už niekto s vŕzganím volantu pri otáčaní? Robí to len v konkrétnych miestach. Žeby volantový krúžok? 20231226_140822.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Vasiľ Vloženo 20. Ledna Sdílet Vloženo 20. Ledna Mne to robi volant na spacebavku, vsetko je v poriadku, v servise nic nezistili ... Neviem si s tym rady, nejaka aktualizacia co bol za problem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MM79 Vloženo 26. Dubna Sdílet Vloženo 26. Dubna Borci zdravim, ozyva se mi doslova nechutne drnceni tlacitek stahovani oken v ridicovych dveri. Ten plast tech ctyrtlacitek ma byt vevnitr nejak ukotven nebo se.ma hybat? Aktualne se s tim da posouvat do vsech atran tak o 1-2mm. Ptam se jestli je to na vymenu nebo tam.mam dovnitr neco narvat,abych to aspon trochu zafixoval...nejaky navod na rozebrani toho madla abych ae dostal dovnitr k tem tlacitkum? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 26. Dubna Sdílet Vloženo 26. Dubna Dělalo mi to taky. V servisu vyřešili a dalších 100 tis. km byl klid. Postup neznám, ale bylo to jen o dotažení čehosi. Postupů. jak sundat madlo a ovládání oken, je plný Youtube ;-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidBarák Vloženo 14. Května Sdílet Vloženo 14. Května Ahoj. Neřešil jste někdo problém s drnčením sloupku(ten kde je bezpečnostní pás řidiče) u O3 FL ? Pokud jedu po nerovnostech, tak začne v této části něco drnčet a to stejné pokud s pásem ručně škubnu. Popř. nemáte někdo návod jak tuto část rozebrat ? Našel jsem pouze pro starší verze a bojím se, abych nepoškodil airbag, nebo něco neponičil. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonynek Vloženo 1. Června Sdílet Vloženo 1. Června Ahojte, prosím někde nějaký nápad/zkušenosti? Budíky jsou podlepené a vrzat přestaly, ale vrže něco nekde kolem tyče řízení.. Výdech jsem měl venku a žádná změna. VID20240601111757.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.