Jan R. Vloženo 27. Květen 2022 Sdílet Vloženo 27. Květen 2022 Dík vybral jsem si toto, snad bude dobrá https://m.alza.cz/navitel-r66-2k-otocna-kamera-d7132574.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 27. Květen 2022 Sdílet Vloženo 27. Květen 2022 před 1 hodinou, beuticek napsal: To vůbec není vidět. Mám to taky tak. Obava je zbytečná 👍 Potvrzuju, spíš to vadí v dešti mým očím... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 27. Květen 2022 Sdílet Vloženo 27. Květen 2022 před 3 hodinami, Jan R. napsal: Co na to kamera, když má auto vyhřívané čelní sklo s drátky? Nebude to vadit v záznamu ty pružky drátu? Kamera na to nic, a já také ne. Pouhým okem jsou drátky takřka neviditelné, kamera je ani nezaostří. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 28. Květen 2022 Sdílet Vloženo 28. Květen 2022 Jo potvrzuji, drátky nevadí obrazu ani signálu. V noci video fajn, postačí to, není zvenku skoro vidět. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 28. Květen 2022 Sdílet Vloženo 28. Květen 2022 před 31 minutami, Jan R. napsal: Jo potvrzuji, drátky nevadí obrazu ani signálu. V noci video fajn, postačí to, není zvenku skoro vidět. Tyjo jestli chceš mít větší jistotu toho, že o ten záznam nepřijdeš, tak doporučuju časem jinou paměťovku než Kingston, ty docela rády odchází (bohužel dlouhodobý neduh Kingstonu). A rovnou bych vzal aspoň 64 nebo 128 GB, pokud to kamera podporuje, protože potom dochází k menšímu množství přepisu paměťových buněk a ta karta vydrží mnohem déle (klidně čtyřikrát, což je poměr kapacity 128 vs 32). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 28. Květen 2022 Sdílet Vloženo 28. Květen 2022 Díky. Tato byla zdarma k tomu. Chci 128, protože záznam 1 min má 98MB. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 28. Květen 2022 Sdílet Vloženo 28. Květen 2022 Já mám 64, větší to nebere. Ale mám jen full HD kameru. Plánuju tuhle: CZK 2,885.96 50%OFF | 70mai Dash Cam M500 1944P 170FOV 70mai Car DVR Camera Recorder Built-in GPS ADAS 24H Parking Monitor eMMC built-in Storage https://a.aliexpress.com/_mNpvl9s 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 28. Květen 2022 Sdílet Vloženo 28. Květen 2022 Tato má rozlišení až 2560, podpora 128 GB. Mě se to Wifi hádá s bezdrátovým smartlink a furt mluví connect. Vypl jsem Wifi v mobilu, mobil na kabel a O.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 28. Květen 2022 Sdílet Vloženo 28. Květen 2022 Si vypni WiFi / BT v kameře úplně, však to nepotřebuješ. Já mám taky bezdrátové připojení v kameře vypnuté, jen když potřebuju něco nastavit přes telefon, případně stáhnout do telefonu video, tak to zapnu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 29. Květen 2022 Sdílet Vloženo 29. Květen 2022 Staci vypnut v mobile automaticke pripajanie k wifi sieti kamery. Mam tiez kameru s wifi a bezdrotove carplay a takto to pouzivam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 29. Květen 2022 Sdílet Vloženo 29. Květen 2022 JJ budu muset tak, Wifi v tomto modelu kamery vypnout nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2022 Nemá, prosím, někdo zkušenost s výměnou čelního skla při nainstalované kameře? Mám čínskou na zpětném zrcátku. Tam počítám s tím, že to dopředu radši sám sundám. Je to jiný kryt a asi by se s tím nedrbali. Ale nevím, jestli jim tam nebude vadit kabeláž schovaná pod stropnicí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 13. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2022 nebude, já měl nalepený držák kamery na skle, ten jsem před výměnou sundal, kabeláž zastrčil pod stropnici a po nalepení nového skla uvedl vše zpět do "kamerového" stavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 13. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2022 Já jsem jí pro jistotu taky sundaval. Kabeláž by neměla vadit, schovej jí ke stropnímu světlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 25. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2022 Ja som s kamerou nerobil pred vymenou skla nic a po vymene bola kamera tam, kde mala byt :) Drziak v pohode prelepili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Vloženo 6. Březen 2023 Sdílet Vloženo 6. Březen 2023 Ahoj, nemáte někdo tip kam připojit napájení kamery pro zadní sklo Octavia combi 3FL? Čím jednodušší tím lepší🙈 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 7. Březen 2023 Sdílet Vloženo 7. Březen 2023 @spartakczNapájení zadní kamery? Zadní kamera bývá napájena z přední kamery. Kdyžtak upřesni, jak to myslíš 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Březen 2023 Sdílet Vloženo 7. Březen 2023 možná nemá typ na vzájemné propojení kamer a jen ji chce prostě napojit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Vloženo 7. Březen 2023 Sdílet Vloženo 7. Březen 2023 Mám aktuálně přední, kterou mám napojenou do pojistkovém skříně - kamera nemá možnost připojení zadní kamery. Tak bych to chtěl řešit další kamerou na zadní okno (samostatně) a u té řeším jak co nejjednodušeji ji napojit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 7. Březen 2023 Sdílet Vloženo 7. Březen 2023 Tak zapojit na zásuvku, co je v kufru? Případně zadní stěrač, pokud teda nemáš lift bez stěrače 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Březen 2023 Sdílet Vloženo 8. Březen 2023 Zasuvka v kufri je (prepojena s prednou a) napajana stale 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 10. Březen 2023 Sdílet Vloženo 10. Březen 2023 Nahodou ste niekto nenatrafili na riesenie napajania kamery cez power bank, ked je auto vypnute? S tym, ze by sa pocas jazdy vedela nabijat. Zacal som nad tym rozmyslat, ale natrafil som len na rele, ktore sposobi, ze pri vypnuti zapalovania sa zapne power bank, ale pocas jazdy sa nenabija Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 11. Březen 2023 Sdílet Vloženo 11. Březen 2023 (editace) Vymyslet to určitě půjde, bude potřeba najít i vhodnou powerbanku. Už to tady dokonce někdo dával. Ale... Nejlepší kamery jsou od Viofo, protože v sobě nemají baterku a to kvůli teplotám v autě přes léto. Už to dělají i ostatní u novějších a nebo dražších kamer. A to stačí pokud exploduje ta pidi baterka v kameře s minimální kapacitou většinou 200-500 mAh. Nevím jestli si chceš nechávat v autě 10 000 mAh. Editováno: 11. Březen 2023, autor: rarach89 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 11. Březen 2023 Sdílet Vloženo 11. Březen 2023 (editace) No aj ked je v aute teplo, tak power bank by som lokalizoval podla moznosti co najnizsie a pod palubnu dosku. Ked mi takto vydrzi kamera na skle, podla mojho nazoru by v takomto priestore mohla vydrzat aj power bank. A samozrejme, kamera s kapacitorom je fajn, v podstate ide len o napajanie, nie o to, ci je v kamere baterka alebo nie. Editováno: 11. Březen 2023, autor: misor1994 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ejveen Vloženo 6. Duben 2023 Sdílet Vloženo 6. Duben 2023 Prosím jakou kameru je možné jednoduše přenášet mezi více auty? Jde mi o to aby kamera nebyla pouze jednorázově přilepena na skle, tedy asi aby bylo možné dokoupit další držák pro druhé auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.