cosmicboy Vloženo 6. Duben 2023 Sdílet Vloženo 6. Duben 2023 Volil bych Navitel R1050, myslím, že tvůj požadavek splní beze zbytku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 6. Duben 2023 Sdílet Vloženo 6. Duben 2023 (editace) @ejveenTřeba zrovna u mé 70mai Dash Cam Pro Plus je to úplně v pohodě Editováno: 6. Duben 2023, autor: xmenadis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 16. Květen 2023 Sdílet Vloženo 16. Květen 2023 Po roce jsem vybral jiný model. Díky GPS záznam trasy, rychlosti, jen trochu větší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 7. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2023 Zdravím, přemýšlím jak zapojit kameru. V O2 jsem jí měl normálně v zapalovači, ale tady je trochu dál. Má jí někdo zapojenou do USB pod rádiem? Zkoušel jsem kabel co máme v práci u jednoho měřáku a má mini USB, ale kamera se sice zapne(hlásí GPS fixován), ale nenahrává a ani není WiFi. Tak si myslím, že je to asi jen datový kabel(měřák se tím nenabíjí) a byl by potřeba napájecí. Máte někdo s tím zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 7. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2023 Nevymýšlet již vymyšlené. Napojit na pojistky. https://www.isix.cz/prislusenstvi-k-viofo-gitup-autokameram/pojistkove-pouzdro-s-odbockou-4-typy-v-baleni-atc--ats--micro2--mini/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 7. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2023 Míval jsem do USB pod rádiem zapojenou kameru (Xiaomi) před aktivaci SmartLinku a fungovala OK. Teď jsem ji připojil pres pojistkove pouzdro na spínanou pozici se zapalováním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 7. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2023 Souhlasím s @rarach89 mám to taky na pojistce, kabel schovaný, kamery si ani nevšimneš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzene Vloženo 28. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2023 (editace) Ahoj. Máte někdo zkušenost s touto kamerou integrovanou do zrcátka? https://a.aliexpress.com/_mMuMwVO Editováno: 28. Prosinec 2023, autor: evzene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockhopper Vloženo 27. Ledna Sdílet Vloženo 27. Ledna Koupil jsem po dlouhém vybírání 70mai M500, připojil přes hardwire kit napevno, a spokojenost. NO20240121-141023-000174.mov 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 27. Ledna Sdílet Vloženo 27. Ledna Mám tu samou a taky spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.