attim Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 (editace) Vím, měl jsem SJ4000 na motorku než jsem ji cestou ztratil Čekám na SJ5000, na první recenze apod. U když je malá, pořád a zvlášť s tou přísavkou je to velký a je to vidět. Zkusil jsem vyfotit moji Mini 0801: Editováno: 12. Září 2014, autor: attim 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 Souhlasím, je větší jak ta současná co máš [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 12. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2014 Prosím Tě, kam si schoval tu samici (zapalovací zásuvku)? Díky Normalka, otevri dvere a z boku do palubovky je tam dekl, ten vycvakni, tam se toho vejde, tam mam ty konektory samec-samice zandane. Mam tam i navigaci, pac ji mam vlevo, a tahnutou prodluzkou dal pod palubovkou az k zapalovaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 (editace) Losky, vidis to, kdybys cetl navody, vedel bys ze OIII nema pojistky tam co v historii byvaly, proto je potreba navody alespon shlidout abys vedel v cem to jezdis.... jak psal pistolnik attim, je tam hafo mista, protoze tam pojistky nejsou a je tam tedy urcite vic, nez kdyz tam pojistky byvaly... Editováno: 12. Září 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 Měl jsem škodovek několik a pojistky bývalý v levé bočnici jak u Fabií tak i u Octavií. Favorit je měl myslím pod palubovkou u spolujezdce. PS: Jdeš po mě jak slepice po flusu [emoji2] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 (editace) ale nejdu, jen se te snazim presvedcit, ze nedelas dobre, jak se rika, kdo necte, nevi! podivej se, pojistky tam opravdu u OIII nejsou... rika se tomu vyvoj a ten jak znamo nezastavis... Editováno: 12. Září 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 No, mrknul jsem do návodu a opravdu tam bych ty pojistky nehledal, čekal bych tam zásuvku k diagnostice. Tak přeci jenom ta diskuze k něčemu byla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 Moc ses toho tady za ty roky nenaučil - například takový základ - co je to off topic, nebo se občas podívat do manuálu. Protože i třeba taková FII nemá pojistky v bočním panelu přístrojovky... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 (editace) no tak FII je má dole pod volantem... Editováno: 13. Září 2014, autor: Pawouk Odstraněna citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Září 2014 Sdílet Vloženo 13. Září 2014 A už vůbec se necituje přímo předcházející příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 13. Září 2014 Sdílet Vloženo 13. Září 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qvecko Vloženo 26. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 scháním kameru a přemyšlím kterou mam vyhlednuté tyto: http://cerne-skrinky.heureka.cz/dod-ls460w-gps/#section http://cerne-skrinky.heureka.cz/truecam-a5/ http://shop.blackvue.cz/kamera-DR500GW-HD%2816%29#.VHYtG8kXBv0 nebo jestli víte o nějaké která je též dobrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brus Vloženo 8. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 máte někdo představu jak dostat napájecí kabel nad stropnici v červeně označeném místě. držák zrcátka tam jde dovnitř, ale drát se mi tam nedaří dostat. Je tam na to místo, nebo to je natěsno a nedostanu ho tam? Budu tam dávat ještě drát od detektoru, takže tím víc by se to hodilo zeleně to co je schovaní, červeně to co je vidět. (použit obrázek od Bicisty - díky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 U svojí kamery jsem narazil na jeden problém a to vyhřívané čelní sklo. Občas mi přijde, že se stává, že kamera zaostřuje na spíš na čelní sklo (asi kvůli těm drobným drátkům). Někdy je to v pohodě někdy ne. Kamera je umístěna stejně jako ji mají asi všichni za prostředním zrcátkem, spíš ke straně spolujezdce. Je to typ Challenger DVR-D3. Řešíte někdo obdobní problém u vyhřívaného skla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrontVypla Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Hezký den, pokud se dobře dívám na obrázky tak kameru máte umístenou pod zpetnym zrcatkem a vedete ji vrchem čelního skla až ke dveřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraZi Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Ahoj, potřeboval bych přichytit přísavky držáku do místa, kde má O-III nastříkané na skle takové ty černé tečky proti oslnění. Nemáte někdo vyzkoušenou nějakou folii, kterou bych lehce zdrsněný povrch skla vyrovnal, aby mi tam přísavky držely? Předem děkuji za nasměrování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 To by myslíš nešlo použít? http://www.mpmobility.cz/Prisavka-k-Drzaku-Nokia-HH-20-d715.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraZi Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 mám na držáku 3 malé přísavky v průměru tak 12mm, to bohužel né. Asi hledám nějakou silnější folii, kterou bych tam nalepil a přes kterou se ty tečky neprokopírují, byl jsem u firmy, která tónuje skla, ale jejich folie jsou moc slabé a tupky se promáčkly přes folii a přísavky se nechytily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Koupil jsem záznamovou kamerku a přemýšlím, jak schovat kaber napájení pod strop a svést ho k zásuvce 12V - má někdo typ prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MoRFi Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Uzivatel bicista a jeho octavia. Najdi v kategorii vase octavie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 bicista už má druhou OIII, lepší bude líp hledat: http://forum.skodahome.cz/topic/125382-on-board-camera-vše-o-kamerách-jakou-vybrat-umístnění-zapojení/?p=1807974 taky jsem předtím nenašel, Pawouku, nebylo by vhodné spojit? Ani ne, bobanovo téma je o využití kamery pro čtení značek atd. pro video záznam. Příspěvky jsem tedy přesunul do správného tématu a tamto raději zamknul. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 28. Červen 2015 Sdílet Vloženo 28. Červen 2015 Já jsem svedl napájení do pojistkové skříně vozu. Viz mé vlákno Jindrousi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 28. Červen 2015 Sdílet Vloženo 28. Červen 2015 (editace) Já jsem ale neumětel určitě bych to vyzkratoval :-))) A hlavně mi není jasný jak pod stropnicí tam vložit ten kabel - to mám kde povolit šroubky a v A sloupku ? Možná si zajedu do autoriz. servisu a tam at mi to napojí. Myslíte si, že je auto nějak chráněno když by byla kamera napojená na zásuvku? To znamená zda auto nějak nevypne zásuvku, pokud kapacita baterie se dostane pod určitou mez - aby šlo nastartovat...Díky Editováno: 28. Červen 2015, autor: jindrous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 29. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 (editace) Varianta 1) Nic nesroubujes. Proste to mezi sklem a stropnici to tam ten kablik zasoupnes. a pak to zasoupnes mezi sloupek a sklo. Zacnes tim ze si povolis jeden sroubek na boku stredoveho tunelu vzi sipka foto.protahnes to pod volanetem. Vycvaknes si bok palubovky. Mezi predni sklo a roh palubovky si protahnes drat dolu do prostoru toho otevreneho boku. K dratu prilepis lepenkou mikro USB konec od kabelu a protahnes ho nahoru.Pak kabel normalne nastouchas mezi sloupek a sklo a pak dale ho nastouchas mezi stropnici a sklo (treba skrabkou na led) a dal pokracujes az ke kamere. Varianta 2) Lepsi je ale udelat si prodluzku s konektorem samice-zapalovac. Tu napojit do pojistkove skrine pres pojistku na volnou pozici kde je napeti po zapnuti klicku viz muj prizpevek na ktery tu je shora dan odkaz.a nabijecku a s tou samici-zapalovac spojit a ulozit do boku palubovky. Je to tak lepsi. AD1 kemare se zapne po zapnutem zapalovani a vypne pri vypnuti klicku, Ad2 zustane ti volny zapalovac pro nabijei mobilu ci navigaci, kterou mam mimo jine vlevo na skle a protazenou k zapalovaci. Ad3 zapalovac je porad pod proudem, takze musis kameru rucne vypinat, zadna ochrana proti vybiti autobaterie tam neni a musis naopak zase kameru zapinat takze na to porad musis myslet.Jako pripojit to na pojistky je fakt easy koupis toto : http://www.gme.cz/zapalovaci-konektor-cg-001-p899-292 Dale 10A pojistku (stacila by i 5A) v autodilech nebo na pumpe nebo servisu. K nozicce pojistky co nejblize k plastove hlavicce napajis cerveny drat (tak aby ti co nejvice nozicky zustalo aby byla kam v pojistkove skrini zasunout.) pripadně si na ebay koupit drzacek pojistky s kablikem. Viz pripojeny obrazek No a zpojis ji do pojistkove skrine, Noziskou s dratem nahoru viz pripojeny obrazek. Druhy drat od prodluzky pripevnis nekam na kostru auta, vedle pojistek po leve strane najde nejaky sroub ktery se dotyka zelezne casti a k nemu to pritahnes. a jeto. Do prodluzky zasunes nabijecku, omotas izolepou aby treba vybracema nedoslo k rozpojeni a cely to nechas v bocnim prostoru. P.S pojistkovou skrin najdes za prihratkou leveho kolena, Vyklopit, pomoci sroubovaku nahore trochu zapacit aby jsi ji vykopil uplne. Nebo si nakup dily a prijed do ČB a ja ti to udelam Editováno: 20. Červenec 2015, autor: bicista 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.