Marcello Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 (editace) Ahojte, zaujimalo by ma aky vyznam ma na konektore Autoradia CD Symphony u svorkovnice A kontakt 3 (vlastna diagnostika/vedenie-K). Ja na mojej octe nemam tento vodic v kabelazi vyvedeny. Chcel by som vediet na aku informaciu sluzi. Domnievam sa ze sa jedna skor asi len o overovanie ci dane radio bolo pred odpojenim napr. z autobaterie povodne v danom aute, to znamena ze si to radio ztisti ci nebolo zamanene do ineho vozidla a az potom si pyta pin kod. Tym, ze ja to tam nemam ten kontakt s cislom 3, bude ten pin kod pytat vzdy ked odpojim napr. autobateriu ? Ma tento kontakt aj iny zmysel ? Este jeden dotaz. Na Viacpolovom 20-pinovom konektore C je vystup line out pre predne a zadne repro. Mozem teda toto pouzit napr. pre subwoofer alebo zosilovac pri sucasnom zapojeni silovych vystupov z konektora B? Kde zozeniem ten 20 polovy konektor aby som mohol vyviest potrebne vyvody line out a spinaci + pre ovladanie zosilovaca ? Pajkovat na kontakty radia sa mi zda barbarske. Vdaka za info. Editováno: 27. Srpen 2006, autor: Marcello Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 K- vedení je v 1. případě diagnostické vedení v 2. je pro načtení kódu z ř.j. komfortního systému line out je výstup z předzesilovače - možno zapojit na zesilovač nebo AKTIVNÍ subwofer společně s linkovými výstupy ve škodovce, ve STUALARMU mají i s cinch, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcello Vloženo 27. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 nevies nahodou ako sa ten kabel s konektorom a chinch vola, resp. ako ho pytat. Co sa diagnostiky tyka, tak co tam prebieha v ramci tej diagnostiky ? Ten kod som pochopil, ze RJ si pamat kod a pri nahodnom odpojeni autobaterie ho netreba zadavat. Maju ti konektory aj niekde inde ? Pod akym nazvom, resp. objednavacim cislom sa predava ? Vdaka za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.