Publikováno Srpen 27, 200619 r Zdravím všechny co mi můžou pomoci Mám takovej problémek,teď nedávno sem ťuknul mýho mazlíka a samozřejmě vysikla taky klima..Doplnění by nebyl problém,mám kámoše kterej klimy dělá, ale háček je v tom,že odjel na dovču a my se s jeho strejdou nemůžem dopátrat toho JAKEJ SE TAM DÁVÁ OLEJ,myslím tím označení..Prosím PPOMOCTE MI NĚKDO DÍÍÍÍÍÍÍKYYYYY
Srpen 27, 200619 r Zdravím všechny co mi můžou pomoci Mám takovej problémek,teď nedávno sem ťuknul mýho mazlíka a samozřejmě vysikla taky klima..Doplnění by nebyl problém,mám kámoše kterej klimy dělá, ale háček je v tom,že odjel na dovču a my se s jeho strejdou nemůžem dopátrat toho JAKEJ SE TAM DÁVÁ OLEJ,myslím tím označení..Prosím PPOMOCTE MI NĚKDO DÍÍÍÍÍÍÍKYYYYY Nedoporučuju dolévat náplň do klima, vždy se mění celý obsah klimy najednou - protože ten starý olej co tam je a ten nový olej mohou mít jiné vlastnosti (i když je to ten samý typ) a mohou vzniknout potíže! Prostě při úbytku náplně se vždy vymění celá náplň za novou! Doporučuju!!
Srpen 27, 200619 r Autor Tam právě asi žádnej olej není,ta klima byla celá nově dělaná a jen přetlakovaná a těch tipů do klimatizací je moc a on newí jakej je do auta
Srpen 29, 200619 r Zdravím všechny co mi můžou pomoci Mám takovej problémek,teď nedávno sem ťuknul mýho mazlíka a samozřejmě vysikla taky klima..Doplnění by nebyl problém,mám kámoše kterej klimy dělá, ale háček je v tom,že odjel na dovču a my se s jeho strejdou nemůžem dopátrat toho JAKEJ SE TAM DÁVÁ OLEJ,myslím tím označení..Prosím PPOMOCTE MI NĚKDO DÍÍÍÍÍÍÍKYYYYY trochu si nerozumíme - ty potřebuješ zjistit jakej olej se dává do kompresoru klimy, nebo jaké chladicí médium (prostředek) se používá v soustavě klimy???
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.