Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím všechny co mi můžou pomoci :D Mám takovej problémek,teď nedávno sem ťuknul mýho mazlíka a samozřejmě vysikla taky klima..Doplnění by nebyl problém,mám kámoše kterej klimy dělá, ale háček je v tom,že odjel na dovču a my se s jeho strejdou nemůžem dopátrat toho JAKEJ SE TAM DÁVÁ OLEJ,myslím tím označení..Prosím PPOMOCTE MI NĚKDO :( DÍÍÍÍÍÍÍKYYYYY

Zdravím všechny co mi můžou pomoci :D Mám takovej problémek,teď nedávno sem ťuknul mýho mazlíka a samozřejmě vysikla taky klima..Doplnění by nebyl problém,mám kámoše kterej klimy dělá, ale háček je v tom,že odjel na dovču a my se s jeho strejdou nemůžem dopátrat toho JAKEJ SE TAM DÁVÁ OLEJ,myslím tím označení..Prosím PPOMOCTE MI NĚKDO :( DÍÍÍÍÍÍÍKYYYYY

Nedoporučuju dolévat náplň do klima, vždy se mění celý obsah klimy najednou - protože ten starý olej co tam je a ten nový olej mohou mít jiné vlastnosti (i když je to ten samý typ) a mohou vzniknout potíže! Prostě při úbytku náplně se vždy vymění celá náplň za novou! Doporučuju!! B)

• Autor

Tam právě asi žádnej olej není,ta klima byla celá nově dělaná a jen přetlakovaná a těch tipů do klimatizací je moc a on newí jakej je do auta

• Autor

Nebo tak si to aspoň myslim,že tomu tak je :unsure:

trochu si nerozumíme - ty potřebuješ zjistit jakej olej se dává do kompresoru klimy, nebo jaké chladicí médium (prostředek) se používá v soustavě klimy??? :huh:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.