Tomik723 Vloženo 17. Září 2013 Sdílet Vloženo 17. Září 2013 Ahoj, marně na netu sháním elektrické schéma k zapojení el. ovládaných a vyhřívaných zrcátek u Fabie I po faceliftu tj. LIN zapojení a měly by to mít schémata od roku 2005. Kdyby někdo měl, ideálně třeba celý komplet el. schéma v PDF, pač mám i jiný věci, který bych rád zapojil, byl bych za něj moc rád, poslal bych kliďo i nějakou symbolickou kačku na účet na pivko :-) Můžem to řešit soukromě, kdybyste to nechtěli dávat veřejně na net. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidos21 Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 dej mejla pošlu ti šema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David21 Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 mohli by ste to zverejnit pripadne mi to tiez poslat na mail zhanam to iste ... turian.david22@gmail.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 to pdfko má asi 120MB, takže se to mailem posílá blbě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardasimi Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 Taky bych moc prosil o zaslani ,treba i za rarrovany pdfko. Pokud by to slo. Diky Jardasimi@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lybor Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 (editace) čau.už to mám vyřešené Editováno: 27. Březen 2014, autor: Lybor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.