bekula Vloženo 1. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2013 Zdravím. Nevíte někdo kde sehnat do Fabie takovou tu deku pod víko kapoty? Přikládám foto nevím jak přesně se to jmenuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahdul Vloženo 1. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2013 No ja to poznam ale iba v ciernej farbe on to bude mat asi precalunene... kamarat to bral z OB http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-fabia-facelift/karoserie/skoda-fabia-kryt-do-kapoty-proti-hluku-original-id:7213.eshop ale maju to aj normalne v skodovke v predajni cca za rovnaku cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2013 prinajhoršom vrakovisko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahdul Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 to sa inak davalo len do TDI-cok?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 ja to mám i na 1.2HTP 2003. a oco na tom istom motore nemá (má tuším 2004-05 ročník, neviem presne). možno si to len predošlý majiteľ dokúpil, neviem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Když můžeš porovnat - pozoruješ rodíl ve hlučnosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 na ocovom kombičku som dlho nešiel, ale myslím, že rozdiel bude minimálny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Zdravím a chtěl bych se zeptat, jak má být správně při montáži tlumení ta příchytka vzpěry kapoty: je tlumení částečně nad ní anebo se vyndá a má se dát pod ní? Já ji vyndal, ale s tlumením mě nešla domáčknout. Ví někdo jak to má být správně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Tu stávající tam nedáš. Musíš koupit příchytku pro provedení s tlumením kapoty. Po neděli sem když tak můžu napsat číslo dílu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 potrebuješ takúto príchytku 6Y0 823 397 209 alebo to vyriešiť takto,ako na istom ukrajinskom fóre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 Chlapi díky moc za info, budu shánět tedy novou příchytku. Říkal jsem si, že to bude asi nějak řešeno, ale v balení, kde byla v igelitu díra, jsem ji neměl. Doplňovali mi pouze dvě obyčejné příchytky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 Současně s příchytkou jsem si objednal i pryžové uložení vzpěry kapoty, které mám již z větší části prořízlé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 Já jsem dal deku na O1 hluk tlumí a v zimě motor tak rychle nechládne, sníh netaje na kapotě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.