stepi.p Vloženo 9. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2013 Pořídil jsem xenony na svou OII. Xenony po nastartování naběhnou krásně v bílé barvě (testováno na bílé zdi), ale po cca 5-8 vteřinách světla začnou žloutnou a zůstanou jakoby do žluta a svítí nic moc. Čím by to mohlo být? Ve světlech jsou nové výbojky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 Výbojky tam jsou origo? Jinak to co popisuješ je normální jev když výbojky startujou jsou bílé s nádechem modré pak se barva světla ustálí na bílo-žluté to je origo okolo 4100-4300K. Když pak výbojka je u konce životnosti začne svítit do modra až fialova:-) Jestli chceš bílo-modrou barvu sežeň si výbojky s teplotou světla 6000K. Mám je a svítí krásně...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepi.p Vloženo 16. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2013 výbojky byly origo. Dal jsem tam výbojky 6000k a svítí úplně úžasně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozi Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 Ahoj Stepi, jak jsi vyřešil tu svítivost do žluta? Já jsem měninl výbojku a chová se přesně tak jak to popisuješ ty. chvilku svítí stejně a po chvilce zače xenon svítit do žluta skoro jako halogen... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holys Vloženo 9. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2019 Ahojte, prdla mi pravděpodobně výbojka - spadne do fialové barvy... napadlo mě, prorože se mi nechce teď dávat 4000 za nové orig, nemáte někdo zkušenost s tímto od Osramu?Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.