Martin Z Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 Mate nekdo kodovanim vypnutou rekuperaci? Pripadne v kombinaci s SSS. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 Proč jí chceš vypínat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Z Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 Kvuli zovotnosti batercky. Ale netvrdim, ze chci. Zatim to jen nacitam. Pokud je ale moznost, ze se bude nabijet normalne proc ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 před 7 minutami, wirer napsal: VCDS určite v mobile používať nebude, v noťasi/PC to je v pohode. ani samotné VCDS nemusí byť pre každého ! Ale to je to, o čem zde mluvím. A prý přeháním. Myslím, že ani ne. Pokud sám řešíš často , víš o čem mluvím. Nic na tom není, jen se umět v případě problému dostat do výchozího stavu. Už jsem však zažil dvě skolené úplně na smrt/ bez komunikace/ s klonem VCDS a bez zásahu do parametrizace. Co to kam zapíše ani netuším. Zatím jsem moc neřešil, nejsou tak drahé aby se to vyplatilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 Baterce to nevadí, je nabíjena akorát. SS chápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Z Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 No, rekl bych, ze tento zpusob dobijeni baterce vadi, ale cerpam jen z ruznych clanku. Proto jsem se ptal na osobni zkusenost, jestli to nekdo uz podstoupil. Baterii tu ale resit nemuzem nebo prijde zasah z hůry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 Pokud je tam orig baterie, tak nikoliv, nabíjení je řízené. Dej odkaz na články. Moje zkušenost je taková, že obecně dnes baterie vydrží málo. Jako všechno. Ve čtyřkovém golfu asi rekuperaci mít nebudu a také nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 Wirer: Takze ak som to spravne pochopil, tak kazde jedno svetlo sa da nakodovat osobitne, nekoduje sa to ako komplet. Spravne? Pytam sa preto lebo chcem menit hmlovky za led s DRL a pri reklamacii 5 dveri mi dali nad SPZ ledkove. Cize mi z toho vychadza, ze VCDS ma neminie....a tot v mojom blizkom okoli, je tak akurat par ludi, co vedia tak akurat mliet hubou a ked pride na lamanie chleba, tak vedia h... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 Psal ti, že záleží na modelu. Tj. od roku tuším M2014 změna. Ale žádné kódování není komplet Led, až na výjimku některých parametr dat např Golf GTI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 Len som sa pytal pre istotu, ci som to dobre pochopil [emoji56]. Dik za rady.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 26. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2018 Tak tak. Ak menili SPZ, tak iba to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 26. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2018 Nedalo mi to a kedze neprsi... Skusil som H7, streravacku, spiatocku vymenit za led maxik neukazal ziadnu chybu. Zacinam byt trosku v pomykove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 26. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2018 niektoré chybu nehádžu. ale ťažko povedať... btw, tie "stretávačky" myslíš vážne? COB technolólia nie je na toto práve najlepšia varianta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 26. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2018 Nieeee to som len vyhrabal stare ledky co som nakupil do fabie [emoji5] a tie som skusal. Kedze tam je ta blba H15 tak na hlavne svetlomety kaslem i ked uz aj na Ali su 15/55w. A preco nie su vhodne? Vsak svietia jak dive [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2018 Toto není téma o žárovkách. suppressu, začni konečně dodržovat pravidla fora! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 26. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2018 Prepac Pawouk, ale riesili sme kodovanie, cize tym padom som riesil ziarovky, ze mi nevyskakuje chyba...a kedze zabrdol do toho ze COB led nie je vhodna, tak som sa len pytal preco. Ale ak je to problem....nemal som a ani nemam v umysle nedodrziavat pravidla fora [emoji56] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charvy7 Vloženo 7. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2018 (editace) ............................. Editováno: 7. Listopad 2018, autor: Pawouk Off topic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2018 Od toho je tady poptávková sekce, nebo ho kontaktuj soukromou zprávou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clooney Vloženo 21. leden 2019 Sdílet Vloženo 21. leden 2019 Je mozne nejak nakodovat ci odkodovat funkci prasklych zarovek? Mam rapida 1.6tdi 12/2012. Mel jsem ted prasklou zarovku hlavniho svetla a nic to nehlasilo, coz bych rad any to hlasilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 25. leden 2019 Sdílet Vloženo 25. leden 2019 To ja bych tuto funkci radeji vypnul - kdo poradi? Spaceback MR2014. Kablik mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 27. leden 2019 Sdílet Vloženo 27. leden 2019 (editace) jednotka 09 - kódovanie - dlhé kódovanie a pohľadať Lamp Diagnostics. byte 11 - bit 6 byte 11 - bit 7 byte 16 - bit 4 byte 16 - bit 5 byte 16 - bit 6 byte 16 - bit 7 byte 19 - bit 4 byte 19 - bit 5 byte 19 - bit 6 byte 19 - bit 7 asi všetko. je to tam viackrát pre jednotlivé žiarovky/kombinácie žiaroviek. MR2014 by malo spadať ešte pod elektriku z F2 keď sa nemýlim, pozri teda do sekcie Fabia 2. riešilo sa to tam Editováno: 27. leden 2019, autor: wirer 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clooney Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Wirer, dekuji vse co jsi vypsal bylo odskrtnute, zaskrtal jsem to. Ted jen pockat az praskne nejaka zarovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 stačí žiarovku odpojiť. len pri F2 sa niekde riešilo, že to má opačnú logiku. veď vyskúšaj alebo počkaj na chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clooney Vloženo 7. Únor 2019 Sdílet Vloženo 7. Únor 2019 Tat to nefunguje, vyndal jsem h15 a nic, zkusil jsem ještě přední blinkr a taktéž nic nehlásí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 9. Únor 2019 Sdílet Vloženo 9. Únor 2019 Tak s tym uz neporadim. Nemam to kde overovat. Este si prejdi temu o kodovani F2, niekde sme riesili ze logika je opacna. Cize co chces kontrolovat musi byt zrusene zaskrtnutie. Ked dobre pamatam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.