kokta7 Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 bohužel to jinak nelze dělat než bez výběrového řízení, to si udělal dobře viewere! no česká nátura, viz různé testy... na každej obchod mít slevovou kartu, ne fakt díky... v česku dostanete 100g sušenek za 20kč, v německu dostanete 250g za 25kč.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Martin- Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 Tak pro představu, oslovena většina prodejců ze středočeského, Libereckého kraje a Prahy. Poptávaná byla OIII RS combi TDI v ceníkové ceně 760tis, maximální sleva na IČ, tzn ještě s podporou od škodovky byla 12% dobá dodání od 6týdnů do 6 měsíců Upřímě čekal jsem, že někdo nabíde alespoň 14-15%. Nějaké tipy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 25. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 jo, já bych měl. Kdybys čas strávený tím dopisováním si o slevu, věnoval nějaký výdělečný činnosti, už bys měl ty 2 - 3% z ceny doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 Možná mu poradíš jaké činnosti by se měl věnovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 25. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 nejlépe tomu, co umí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 Aha, já už se lekl že mu poradíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 25. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 rada už padla : neztrácej čas lovením slev a makej na svým, abys ty slevy nemusel nepotřebovat. Čemu nerozumíte pánové ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 26. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2013 Nejlépe dopisovat si v pracovní době, nějakou slevu "vydopisuješ" a ještě přitom jakože makáš.... tak vyděláš dvakrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 26. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2013 no, skvělý ! Pak to má v týhle zemi k něčemu vypadat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 to je fakt, stydím se.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 27. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokoi Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 Tak pro představu, oslovena většina prodejců ze středočeského, Libereckého kraje a Prahy. Poptávaná byla OIII RS combi TDI v ceníkové ceně 760tis, maximální sleva na IČ, tzn ještě s podporou od škodovky byla 12% dobá dodání od 6týdnů do 6 měsíců Upřímě čekal jsem, že někdo nabíde alespoň 14-15%. Nějaké tipy ? 1 % je 7600,- Kč, za ty peníze se dá dojet kamkoliv. Takže rada zní - poptej Moravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 1 % je 7600,- Kč, za ty peníze se dá dojet kamkoliv. Takže rada zní - poptej Moravu Nevím jak kde ale mě počítali slevu z ceny bez DPH. Z ceny 760ti 12% sleva je cca 75000,-kč!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 -Martin-:Máš SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Martin- Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 -Martin-:Máš SZ. Díky z toho Hradce jsem dostal 13% slevu, myslím že to je za běžných podmínek na IČ asi maximum co dostanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 obecně si myslím, že osobní vztahy s prodejcem, počet koupených aut (historicky), ježdění k nim do servisu atp. dá větší slevu než nějaké prosté výběrové řízení - viz mých 19 % slevy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 Tak to je pravda, ale když každý nemá osobní vztahy s prodejcem a kupuje si třeba první nové auto v životě, tak potom alespoň to výběrové řízení že jo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 to je pravda... ale osobní vztahy nepřijdou samy, ty je potřeba vybudovat a hledat, minimálně pomocí známých a přátel získávat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 A teď si vemte, že u prodejce kam jezdíte tři roky na servis vám dají na Octu 12% a že víc nemůžou. Tak oslovíte jiné prodejce a s překvapením zjistíte, že to jinde jde. Já jsem rozhodně příznivcem výběrových řízení :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 Tak se zdá že ani ježdění na servis a osobní vztahy vždy nemusí znamenat nejlepší cenu. Rada tedy zní, zkus to ve svém domovském servisu ale oslov i jiné prodejce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 Jak rika viewer.. Zkusil jsem "domovsky" autosalon a ti dali slevu. V tom by nebyl az takovy problem, kdyby uplne jiny nezavisly autosalon nedal dvojnasobnou. Az kdyz jsem "domovskemu" autosalonu ukazal cenovou nabidku od konkurence, tak ji DOROVNALI. A to jsem si myslel, ze od autosalonu, ve kterem kupujeme 4te nebo 5te auto, bude cenova nabidka nejlepsi. Nikoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 špatné vztahy se servisem.... nebo nelidský přístup servisu k požadavku zákazníka na snižování zisku... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaMMBoX Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 Zdravím pánové, mám hotovou konfiguraci Octy RS, můžete mne tedy přes SZ někam nasměrovat? Tady v Praze jsem se dostal max. na 8%, víc ani ťuk. Na nějakou rešerši nebo výběrové řízení nemám čas. Auto pro soukromou osobu, platba by byla hotově. Mockrát díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 pošli mi tu konfiguraci, zkusím ti to nechat nacenit v Brně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 6. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 nějak mi přijde proti logice, že by se někdo moc rozdával v případě auta, na který se čeká řadu měsíců. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.