Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

bohužel to jinak nelze dělat než bez výběrového řízení, to si udělal dobře viewere!

no česká nátura, viz různé testy... na každej obchod mít slevovou kartu, ne fakt díky...

v česku dostanete 100g sušenek za 20kč, v německu dostanete 250g za 25kč.... 

Tak pro představu, oslovena většina prodejců ze středočeského, Libereckého kraje a Prahy.

Poptávaná byla OIII RS combi TDI v ceníkové ceně 760tis, maximální sleva na IČ, tzn ještě s podporou od škodovky byla 12% dobá dodání od 6týdnů do 6 měsíců

Upřímě čekal jsem, že někdo nabíde alespoň 14-15%.

Nějaké tipy ?

• Autor

jo, já bych měl. Kdybys čas strávený tím dopisováním si o slevu, věnoval nějaký výdělečný činnosti, už bys měl ty 2 - 3% z ceny doma   :kol-46:

Možná mu poradíš jaké činnosti by se měl věnovat.

• Autor

nejlépe tomu, co umí  :kol-48:

Aha, já už se lekl že mu poradíš.

• Autor

rada už padla : neztrácej čas lovením slev a makej na svým, abys ty slevy nemusel nepotřebovat. Čemu nerozumíte pánové ?   :kol-138:

Nejlépe dopisovat si v pracovní době, nějakou slevu "vydopisuješ" a ještě přitom jakože makáš.... tak vyděláš dvakrát  :smich:  :smich:  :smich:

• Autor

no, skvělý ! Pak to má v týhle zemi k něčemu vypadat.   

to je fakt, stydím se....

• Autor

:D  :D  :D

Tak pro představu, oslovena většina prodejců ze středočeského, Libereckého kraje a Prahy.

Poptávaná byla OIII RS combi TDI v ceníkové ceně 760tis, maximální sleva na IČ, tzn ještě s podporou od škodovky byla 12% dobá dodání od 6týdnů do 6 měsíců

Upřímě čekal jsem, že někdo nabíde alespoň 14-15%.

Nějaké tipy ?

1 % je 7600,- Kč, za ty peníze se dá dojet kamkoliv. Takže rada zní - poptej Moravu :)

1 % je 7600,- Kč, za ty peníze se dá dojet kamkoliv. Takže rada zní - poptej Moravu :)

Nevím jak kde ale mě počítali slevu z ceny bez DPH. Z ceny 760ti 12% sleva je cca 75000,-kč!!!

-Martin-:Máš SZ.

-Martin-:Máš SZ.

Díky z toho Hradce jsem dostal 13% slevu, myslím že to je za běžných podmínek na IČ asi maximum co dostanu.

obecně si myslím, že osobní vztahy s prodejcem, počet koupených aut (historicky), ježdění k nim do servisu atp.  dá větší slevu než  nějaké prosté výběrové řízení - viz mých 19 % slevy....

Tak to je pravda, ale když každý nemá osobní vztahy s prodejcem a kupuje si třeba první nové auto v životě, tak potom alespoň to výběrové řízení že jo....

to je pravda... ale osobní vztahy nepřijdou samy, ty je potřeba vybudovat a hledat, minimálně pomocí známých a přátel získávat...

A teď si vemte, že u prodejce kam jezdíte tři roky na servis vám dají na Octu 12% a že víc nemůžou. Tak oslovíte jiné prodejce a s překvapením zjistíte, že to jinde jde. Já jsem rozhodně příznivcem výběrových řízení :-)

Tak se zdá že ani ježdění na servis a osobní vztahy vždy nemusí znamenat nejlepší cenu.

Rada tedy zní, zkus to ve svém domovském servisu ale oslov i jiné prodejce... :kol-47:  :kol-47:

Jak rika viewer.. Zkusil jsem "domovsky" autosalon a ti dali slevu. V tom by nebyl az takovy problem, kdyby uplne jiny nezavisly autosalon nedal dvojnasobnou. :D Az kdyz jsem "domovskemu" autosalonu ukazal cenovou nabidku od konkurence, tak ji DOROVNALI. A to jsem si myslel, ze od autosalonu, ve kterem kupujeme 4te nebo 5te auto, bude cenova nabidka nejlepsi. Nikoliv.

špatné vztahy se servisem.... nebo nelidský přístup servisu k požadavku zákazníka na snižování zisku...

Zdravím pánové,

mám hotovou konfiguraci Octy RS, můžete mne tedy přes SZ někam nasměrovat? Tady v Praze jsem se dostal max. na 8%, víc ani ťuk. Na nějakou rešerši nebo výběrové řízení nemám čas. Auto pro soukromou osobu, platba by byla hotově. Mockrát díky!

pošli mi tu konfiguraci, zkusím ti to nechat nacenit v Brně..

• Autor

nějak mi přijde proti logice, že by se někdo moc rozdával v případě auta, na který se čeká řadu měsíců. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.