Říjen 24, 201311 r bohužel to jinak nelze dělat než bez výběrového řízení, to si udělal dobře viewere! no česká nátura, viz různé testy... na každej obchod mít slevovou kartu, ne fakt díky... v česku dostanete 100g sušenek za 20kč, v německu dostanete 250g za 25kč....
Říjen 25, 201311 r Tak pro představu, oslovena většina prodejců ze středočeského, Libereckého kraje a Prahy. Poptávaná byla OIII RS combi TDI v ceníkové ceně 760tis, maximální sleva na IČ, tzn ještě s podporou od škodovky byla 12% dobá dodání od 6týdnů do 6 měsíců Upřímě čekal jsem, že někdo nabíde alespoň 14-15%. Nějaké tipy ?
Říjen 25, 201311 r Autor jo, já bych měl. Kdybys čas strávený tím dopisováním si o slevu, věnoval nějaký výdělečný činnosti, už bys měl ty 2 - 3% z ceny doma
Říjen 25, 201311 r Autor rada už padla : neztrácej čas lovením slev a makej na svým, abys ty slevy nemusel nepotřebovat. Čemu nerozumíte pánové ?
Říjen 26, 201311 r Nejlépe dopisovat si v pracovní době, nějakou slevu "vydopisuješ" a ještě přitom jakože makáš.... tak vyděláš dvakrát
Říjen 28, 201311 r Tak pro představu, oslovena většina prodejců ze středočeského, Libereckého kraje a Prahy. Poptávaná byla OIII RS combi TDI v ceníkové ceně 760tis, maximální sleva na IČ, tzn ještě s podporou od škodovky byla 12% dobá dodání od 6týdnů do 6 měsíců Upřímě čekal jsem, že někdo nabíde alespoň 14-15%. Nějaké tipy ? 1 % je 7600,- Kč, za ty peníze se dá dojet kamkoliv. Takže rada zní - poptej Moravu
Říjen 29, 201311 r 1 % je 7600,- Kč, za ty peníze se dá dojet kamkoliv. Takže rada zní - poptej Moravu Nevím jak kde ale mě počítali slevu z ceny bez DPH. Z ceny 760ti 12% sleva je cca 75000,-kč!!!
Říjen 29, 201311 r -Martin-:Máš SZ. Díky z toho Hradce jsem dostal 13% slevu, myslím že to je za běžných podmínek na IČ asi maximum co dostanu.
Říjen 29, 201311 r obecně si myslím, že osobní vztahy s prodejcem, počet koupených aut (historicky), ježdění k nim do servisu atp. dá větší slevu než nějaké prosté výběrové řízení - viz mých 19 % slevy....
Říjen 30, 201311 r Tak to je pravda, ale když každý nemá osobní vztahy s prodejcem a kupuje si třeba první nové auto v životě, tak potom alespoň to výběrové řízení že jo....
Říjen 30, 201311 r to je pravda... ale osobní vztahy nepřijdou samy, ty je potřeba vybudovat a hledat, minimálně pomocí známých a přátel získávat...
Říjen 30, 201311 r A teď si vemte, že u prodejce kam jezdíte tři roky na servis vám dají na Octu 12% a že víc nemůžou. Tak oslovíte jiné prodejce a s překvapením zjistíte, že to jinde jde. Já jsem rozhodně příznivcem výběrových řízení :-)
Říjen 30, 201311 r Tak se zdá že ani ježdění na servis a osobní vztahy vždy nemusí znamenat nejlepší cenu. Rada tedy zní, zkus to ve svém domovském servisu ale oslov i jiné prodejce...
Říjen 30, 201311 r Jak rika viewer.. Zkusil jsem "domovsky" autosalon a ti dali slevu. V tom by nebyl az takovy problem, kdyby uplne jiny nezavisly autosalon nedal dvojnasobnou. Az kdyz jsem "domovskemu" autosalonu ukazal cenovou nabidku od konkurence, tak ji DOROVNALI. A to jsem si myslel, ze od autosalonu, ve kterem kupujeme 4te nebo 5te auto, bude cenova nabidka nejlepsi. Nikoliv.
Říjen 30, 201311 r špatné vztahy se servisem.... nebo nelidský přístup servisu k požadavku zákazníka na snižování zisku...
Listopad 5, 201311 r Zdravím pánové, mám hotovou konfiguraci Octy RS, můžete mne tedy přes SZ někam nasměrovat? Tady v Praze jsem se dostal max. na 8%, víc ani ťuk. Na nějakou rešerši nebo výběrové řízení nemám čas. Auto pro soukromou osobu, platba by byla hotově. Mockrát díky!
Listopad 6, 201311 r Autor nějak mi přijde proti logice, že by se někdo moc rozdával v případě auta, na který se čeká řadu měsíců.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.