Michal878 Vloženo 20. Říjen 2013 Vloženo 20. Říjen 2013 Jaky mate ovladač šibru? Ja mam viz obrázek a chtěl bych tam tam ten hezčí nevíte někdo cislo dílu popř cenu ? Ted za jízdy se občas samo otvírá a zavírá takže ten přepínač je ko nebo zabordalereny. Citovat
Michal878 Vloženo 20. Říjen 2013 Autor Vloženo 20. Říjen 2013 (editace) Sry foto tu A toto se mi zda tak do Felicie dobry ale do supa ?! Editováno: 20. Říjen 2013, autor: Michal878 Citovat
waikiki Vloženo 21. Říjen 2013 Vloženo 21. Říjen 2013 Podle odrazu okénka v zrcátku bych to tipl na sedan... Citovat
prassat Vloženo 21. Říjen 2013 Vloženo 21. Říjen 2013 Ahoj, doma máme SUP II sedana v eleganci a ovládání šíbru je stejné jako na tvém obrázku. Citovat
Michal878 Vloženo 22. Říjen 2013 Autor Vloženo 22. Říjen 2013 Otázka je jestli se to dá vyměnit za ten hezčí ? Citovat
Michal878 Vloženo 23. Prosinec 2013 Autor Vloženo 23. Prosinec 2013 Dnes sem učiniil nový poznatek ! Jebalo mi okno za jizdy (otviram zaviram a tak furt dokola) tak sem dnes rozevral ovladač abych ho vyčistil a přišel sem na to že je tam v něm ukryto i tlačítko, když je ovladač v poloze aby okno bylo zavřeno tak pak funguje jak kolibka a ovladá se sním to tlačítko, jako nepřišel sem na jeho využití pouze jen když necham okno oteveřené a vytahnu kliče a pak už nejde dovřít a otočím ovladač do aviraci polohy tak se vlastně nic nestane a když zasunu zas kliček tak se furt nic neděje ale když pak zmačknu tlačítko tak se to dovře ale to se mi pohodlnější zdá prostě zašibovat doleva doprava a zavře se to taky. Zkoumal to někdo ? Citovat
waikiki Vloženo 23. Prosinec 2013 Vloženo 23. Prosinec 2013 (editace) Myslíš u combi? Tam se přimačknutím přední části ovladače ke střeše vyklopí okno a přimáčknutím směrem k zemi se zavře... Aha sedan, to máme bez okna... Editováno: 23. Prosinec 2013, autor: waikiki Citovat
melman Vloženo 18. Březen 2014 Vloženo 18. Březen 2014 Věděl by někdo o kolik cm je snížený strop v případě originálního střešního okna (Sup sedan 2014) ? 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.