MiKy* Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 A prozradíš číslo reklamačního protokolu a u koho jsi to reklamoval? Třeba jen do soukromé zprávy. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 35 tis km/rok? NEbyla by lepší nafta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hollywood.2 Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 Zajímalo by mě kde na ty blbosti s těma rozdílnýma sylemblokama chodíš,já dělám 20 let ve škoda servisu a nikdy jsem o tom neslišel.... No asi máš zázračný kousek s unikajícím olejem odvšud,co to jde .Tohle slyším poprvé o uniku oleje z motoru u TSi a to nám tam jezdí fůra aut s tímhle motorom a to maj i klidně 30000km a více.Dej vědět ...vikyviky..číslo zakázky a servisu a já se ti kouknu ,proč to vše měnili Asi jsem se špatně vyjadříl mněl jsem spíše namysli auta prodané v německu - rakousku - norsku- švédsku , tedy rozdílná kvality prodavaných aut ! když dám příklad , u nas se zasadně montují silemy "z dirama" předních ramen čtyřamené , v německu se vždycka davaji na škody plne silemy ! když se v original servisu zeptáte jestli maji plné silemy přednich ramne , tak odpověd je ,ne to tam nepatří ! ((si snad dělaji srandu)) tak auto je doma , hurá , tak upřesnění informaci co stím bylo : prasklý kryt rozvodového řetězu , vymněna celého krytu ,tedy mám na konci čísla pismeno C "puvodně jsem mněl B" pak přetěsnění olejové vany , dale přetěsní turba "tam byl další ukap oleje" a nakonec znich velezlo že mněnily i rozvody , i když nebyla na moje win servisní akce takže by mně dost zajímalo co se vlastně stalo že prasknul kryt roz řetězu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 Hollywoode,úniky oleje všude možně jsem třeba měl/mám na 1.2 TSI také. Píšu to pořád dokola - nesmíte být zahleděni jen do svého typu auta (Rapid). Podívejte se občas do motorové sekce Fabia II /Roomster,kde je o motorech 1.2 TSI mraky materiálu. chiby,sipat si popel,sylembloky - to je signifikantní pro lenivce,který tady háže vlny a sám není schopen napsat ani jednu jedinou větu bez chyby! Chlape prober se! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 28. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 (editace) to : hollywood.2 a tohle je co ? asi vtip ne ? jinak tohle by mněl být plný silentblok na fabii 1/2 LUZKO ULOZENI RAMENEZESILENE - CELOGUMOVEOCTAVIA 2 / FABIA 1+2 / ROOMSTERAUDI A2 http://www.cc-autodily.cz/luzko-ulozeni-ramene asi tak, je sice fajn pro servis ,že se to více merví když tam jsou puvodní "neplne" ! ale pro jizdní vlastnosti a pevnost je lepší ten co jsem daval odkaz je mi jasné že ve škoda servisu to neznáte ale to je proto že se většína servisu si nevidí na špičku nosu jinak pro pawouka tak se přiklaním k tomu aby všechny moje příspěvky ,ohledně moje auta byly daný do jednoho therdu thx sory udaje ktaré by mně mohly "ohrozit" tedy třeba: čislo reklamace čislo smloumy atd ,nikdy nedávám na internet ! , ano muže te si myslet že jsem paranoidní ano jsem a hodně Editováno: 9. Listopad 2013, autor: vikyviky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 Vlákno o svém Rapidu si klidně založ. Ale nikde nic nebudu přesouvat - technické věci zůstanou kde jsou,maximálně to promažu. Zajímavé - když si dáš záležet,už je to (až na pár drobností) k přečtení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hollywood.2 Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 Jo tyhle znám,ale tohle není originální díl škoda,ale VW Jo a ohledně toho,že sem nechceš dát údaje o opravě,to tak vypadá že žádná oprava nebyla .Jo a jinak dej alespoň název servisu a já si to najdu v práci -databáze oprav(jestli to byl autorizák) to : hollywood.2 a tohle je co ? asi vtip ne ? jinak tohle by mněl být plný silentblok na fabii 1/2 LUZKO ULOZENI RAMENEZESILENE - CELOGUMOVEOCTAVIA 2 / FABIA 1+2 / ROOMSTERAUDI A2 http://www.cc-autodily.cz/luzko-ulozeni-ramene asi tak, je sice fajn pro servis ,že se to více merví když tak jsou puvodní "neplne" ! ale pro jizdní vlastnosti a pevnost je lepší ten co jsem dava odkaz je mi jasné že ve škoda servisu to neznáte ale to je proto že se většína servisu nevidí na špičku nosu jinak pro pawouka tak se přiklaním k tomu aby všechny moje příspěvky ,ohledně moje auta byly daný do jednoho therdu thx sory udaje ktaré by mně mohly "ohrozit" tedy třeba: čislo reklamace čislo smloumy atd ,nikdy nedávám na internet ! , ano muže te si myslet že jsem paranoidní ano jsem a hodně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 Tak pokud je z Ostravy, tak to bys mohl zjistit, ne? Těch servisů tam není moc. A silně o tom pochybuji jestli vůbec to auto má, protože s těma jeho příspěvkama nemohl udělat ani řidičák. A teď mně napadlo, nemá on náhodou starého rapida? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 28. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 (editace) Hm jak si pokud si to ještě nepochopil tak škoda patří pod koncern ! vw- audi- seat- škoda a kdy by si něseděl na uších očích a na rukach , tak bys věděl že tenhle dil je sklidem zamněnitelný ! akorát cena u škody je mněší než u vw hele mně je fuk jestli mi věříte nebo ne, ja si žíly řezat nebudu a nechtěl bys tak ještě nahodou čislo kreditky a pin ? Editováno: 28. Říjen 2013, autor: vikyviky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 originální silentbloky na F1 nevydrží skoro nic, tohle je fakt dobrý tip na výměnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 je fakt, že ty děrovaný a plný existujou a je velká obliba třeba u seatu ibiza měnit ty děravý za plný z modelu cupra a hodně si to lidy chválí, jakej to je rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.