Přejít na obsah

Olej pod autem

vikyviky

Doporučené příspěvky

Zajímalo by mě kde na ty blbosti s těma rozdílnýma sylemblokama chodíš,já dělám 20 let ve škoda servisu a nikdy jsem o tom neslišel.... :kol-32: 

No asi máš zázračný kousek s unikajícím olejem odvšud,co to jde  :kol-44: .Tohle slyším poprvé o uniku oleje z motoru u TSi a to nám tam jezdí fůra aut s tímhle motorom a to maj i klidně 30000km a více.Dej vědět ...vikyviky..číslo zakázky a servisu a já se ti kouknu ,proč to vše měnili :kol-31:

Asi jsem se špatně vyjadříl mněl jsem spíše namysli auta prodané v německu - rakousku - norsku- švédsku , tedy rozdílná kvality prodavaných aut ! když dám příklad , u nas se zasadně montují silemy "z dirama"  předních ramen čtyřamené , v německu se vždycka davaji na škody plne silemy ! když se v original servisu zeptáte jestli maji plné silemy přednich ramne , tak odpověd je ,ne to tam nepatří ! ((si snad dělaji srandu)) :kol-28:

tak auto je doma , hurá :kol-31:  , tak upřesnění informaci co stím bylo : prasklý kryt rozvodového řetězu , vymněna celého krytu ,tedy mám na konci čísla pismeno C "puvodně jsem mněl B" pak přetěsnění olejové vany , dale přetěsní turba "tam byl další ukap oleje" a nakonec znich velezlo že mněnily i rozvody , i když nebyla na moje win servisní akce

takže by mně dost zajímalo co se vlastně stalo že prasknul kryt roz řetězu :kol-32:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hollywoode,úniky oleje všude možně jsem třeba měl/mám na 1.2 TSI také. Píšu to pořád dokola - nesmíte být zahleděni jen do svého typu auta (Rapid). Podívejte se občas do motorové sekce Fabia II /Roomster,kde je o motorech 1.2 TSI mraky materiálu.

chiby,sipat si popel,sylembloky - to je signifikantní pro lenivce,který tady háže vlny a sám není schopen napsat ani jednu jedinou větu bez chyby! Chlape prober se!

Odkaz ke komentáři

to : hollywood.2   a tohle je co ? asi vtip ne ? jinak tohle by mněl být plný silentblok na fabii 1/2

LUZKO ULOZENI RAMENE
ZESILENE - CELOGUMOVE
OCTAVIA 2 / FABIA 1+2 / ROOMSTER
AUDI A2

http://www.cc-autodily.cz/luzko-ulozeni-ramene

asi tak, je sice fajn pro servis ,že se to více merví když tam jsou puvodní "neplne" !  ale pro jizdní vlastnosti a pevnost je lepší ten co jsem daval odkaz :)

je mi jasné že ve škoda servisu to neznáte :) ale to je proto že se většína servisu si nevidí na špičku nosu :)

jinak pro pawouka tak se přiklaním k tomu aby všechny moje příspěvky ,ohledně moje auta byly daný do jednoho therdu thx

sory udaje ktaré by mně mohly "ohrozit"  tedy třeba:  čislo reklamace čislo smloumy atd ,nikdy nedávám na internet ! , ano muže te si myslet že jsem paranoidní :) ano jsem a  hodně

Editováno: , autor: vikyviky
Odkaz ke komentáři

Jo tyhle  znám,ale tohle není originální díl škoda,ale VW :kol-31: Jo a ohledně toho,že sem nechceš dát údaje o opravě,to tak vypadá že žádná oprava nebyla :kol-44: .Jo a jinak dej alespoň název servisu a já si to najdu v práci -databáze oprav(jestli to byl autorizák)

to : hollywood.2   a tohle je co ? asi vtip ne ? jinak tohle by mněl být plný silentblok na fabii 1/2

LUZKO ULOZENI RAMENE
ZESILENE - CELOGUMOVE
OCTAVIA 2 / FABIA 1+2 / ROOMSTER
AUDI A2

http://www.cc-autodily.cz/luzko-ulozeni-ramene

asi tak, je sice fajn pro servis ,že se to více merví když tak jsou puvodní "neplne" !  ale pro jizdní vlastnosti a pevnost je lepší ten co jsem dava odkaz :)

je mi jasné že ve škoda servisu to neznáte :) ale to je proto že se většína servisu nevidí na špičku nosu :)

jinak pro pawouka tak se přiklaním k tomu aby všechny moje příspěvky ,ohledně moje auta byly daný do jednoho therdu thx

sory udaje ktaré by mně mohly "ohrozit"  tedy třeba:  čislo reklamace čislo smloumy atd ,nikdy nedávám na internet ! , ano muže te si myslet že jsem paranoidní :) ano jsem a  hodně

Odkaz ke komentáři

Hm jak si pokud si to ještě nepochopil tak škoda patří pod koncern ! vw- audi- seat- škoda :) a kdy by si něseděl na uších očích a na rukach , tak bys věděl že tenhle dil je sklidem zamněnitelný ! :kol-29:   akorát cena u škody je mněší než u vw :kol-28:

hele mně je fuk jestli mi věříte nebo ne, ja si žíly řezat nebudu :kol-28:

a nechtěl bys tak ještě nahodou čislo kreditky a pin ?

Editováno: , autor: vikyviky
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...