Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Vypadla mi z ní ta sajgrovka ...nevíte, zda se dá sehnat přimo ve škodovce?? ps: a ta plastová krytka nad tou sajgrovkou také?? díky

segerka nie,krytka áno...

post-62595-0-48508400-1382895364_thumb.p

• Autor

Díky .... jen chci dodat, že v nabídce "škoda" tahle krytka samostatně už není a jako náhradu nabízejí sadu za 600,- lol

• Autor

myslel jsem v nabídce autorizovaného servisu "škoda" .... jj, kupoval jsem v CC

Díky .... jen chci dodat, že v nabídce "škoda" tahle krytka samostatně už není ....

Kdybys nekecal:

post-57881-0-84288300-1383542159_thumb.j

• Autor

Wojnar ..... jo a zkusil sis jí objednat?? tuhle tabulku jsem taky viděl a jaké pak bylo mé překvapení

nechajme tak,skúsim zajtra zistiť,aký je stav na SK území  :kol-28:

Díky .... jen chci dodat, že v nabídce "škoda" tahle krytka samostatně už není a jako náhradu nabízejí sadu za 600,- lol

musím potvrdiť tieto slová  :kol-47:  ...je to tak a tým pádom "nekecal"  :kol-28:

• Autor

V pohodě :kol-28:

správne chlapci  :kol-35:

• 4 týdny později...

libero neviem kde si to zisťoval ty ale mne to v Škodovke v pohode objednali :)

a ešte ako to je  s tými krytkami? dava sa tam ta čo ste spomínali vyššie a aj ta čo je na pozícii 4 (1J0 955 229) alebo iba jedna z týchto? Lebo som si kúpil obidva ale keď dám tam tu prvú (21) tak ta druha (4) už tam nesedí dobre  :kol-32:

a aj keď som menil mechanizmus tak na tom starom tie krytky (21) tam vôbec neboli

Upraveno od smolko

a kedy si si to objednával?

minulý týždeň :) a som objednal obidva ako som písal už vyššie ale tu druhu som nepoužil lebo mi to nesedelo dobre  :disgust:

• Autor

A nebude to tím, že jsi ze slovenska?? jen taková úvaha  B)

Upraveno od Kevvin

no aj LIBERO je zo Slovenska a pisal ze to nezohnal :)

zisťoval som to v ŠA  a nič ...rád by som videl screen z ETKY,kde si to zohnal..len tak pre zaujímavosť ;)

tak ja som to zohnal v Škodovke v BJ....a screen z ETKY uz tu daval aj WOJNAR ale tak dam ho aj ja ;)

post-57542-0-39229200-1387236449_thumb.p

post-57542-0-26446300-1387236491_thumb.p

To jsi šťastný člověk.

Stejnou obrazovku mi ukazovali i přímo ve Škodovce a paní se strašně divila, že co jako chcu, že je to normální, dostupný, ND......až do okamžiku než položku rozklikla :D

tak ja už neviem ako je to v tých servisoch, lebo už sa mi par krát stalo že som dačo potreboval a nemali to ale keď som im dal presne číslo dielu tak zrazu už to majú :kol-31:

• Autor

Hold se není čemu divit ...Kocourkov :kol-28:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.