Kevvin Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 Vypadla mi z ní ta sajgrovka ...nevíte, zda se dá sehnat přimo ve škodovce?? ps: a ta plastová krytka nad tou sajgrovkou také?? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 segerka nie,krytka áno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 3. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 Díky .... jen chci dodat, že v nabídce "škoda" tahle krytka samostatně už není a jako náhradu nabízejí sadu za 600,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 http://www.cc-autodily.cz/krytka-nahon-steracu?kod=3B4+839+879A+3FZ http://www.autodilyhh.sk/krytka-nahon-steracu-octavia-1j0955276b-sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 3. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 myslel jsem v nabídce autorizovaného servisu "škoda" .... jj, kupoval jsem v CC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 Díky .... jen chci dodat, že v nabídce "škoda" tahle krytka samostatně už není .... Kdybys nekecal: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 4. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 Wojnar ..... jo a zkusil sis jí objednat?? tuhle tabulku jsem taky viděl a jaké pak bylo mé překvapení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 nechajme tak,skúsim zajtra zistiť,aký je stav na SK území Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 Díky .... jen chci dodat, že v nabídce "škoda" tahle krytka samostatně už není a jako náhradu nabízejí sadu za 600,- musím potvrdiť tieto slová ...je to tak a tým pádom "nekecal" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 Omlouvám se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 10. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 V pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 správne chlapci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smolko Vloženo 5. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 (editace) libero neviem kde si to zisťoval ty ale mne to v Škodovke v pohode objednali a ešte ako to je s tými krytkami? dava sa tam ta čo ste spomínali vyššie a aj ta čo je na pozícii 4 (1J0 955 229) alebo iba jedna z týchto? Lebo som si kúpil obidva ale keď dám tam tu prvú (21) tak ta druha (4) už tam nesedí dobre a aj keď som menil mechanizmus tak na tom starom tie krytky (21) tam vôbec neboli Editováno: 5. Prosinec 2013, autor: smolko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 5. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 a kedy si si to objednával? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smolko Vloženo 5. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 minulý týždeň a som objednal obidva ako som písal už vyššie ale tu druhu som nepoužil lebo mi to nesedelo dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 13. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 (editace) A nebude to tím, že jsi ze slovenska?? jen taková úvaha Editováno: 13. Prosinec 2013, autor: Kevvin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smolko Vloženo 16. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2013 no aj LIBERO je zo Slovenska a pisal ze to nezohnal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2013 zisťoval som to v ŠA a nič ...rád by som videl screen z ETKY,kde si to zohnal..len tak pre zaujímavosť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smolko Vloženo 16. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2013 tak ja som to zohnal v Škodovke v BJ....a screen z ETKY uz tu daval aj WOJNAR ale tak dam ho aj ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 To jsi šťastný člověk. Stejnou obrazovku mi ukazovali i přímo ve Škodovce a paní se strašně divila, že co jako chcu, že je to normální, dostupný, ND......až do okamžiku než položku rozklikla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smolko Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 tak ja už neviem ako je to v tých servisoch, lebo už sa mi par krát stalo že som dačo potreboval a nemali to ale keď som im dal presne číslo dielu tak zrazu už to majú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 24. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2013 Hold se není čemu divit ...Kocourkov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.