ASPIRE Vloženo 25. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2013 Ale kdepak to je u tchyně před barakem ma tam takový kousek mista na parkovani abych nemusel otvirat branu jinak jezdim jen po ceste zadne nezpevnene cesty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 26. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2013 Auto myto naposledy ani nepamatuji... a stav tak nějak ještě ujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2013 Tak jasne ze to ujde na to ze jezdis po poli tak to je pohoda No ale pockej jak zacnou poradne solit to pak krasne pujde videt. To ja zas budu mit vyhodu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2013 Po delší době stav: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 27. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2013 Aspon SPZ si mohol pretriet. Ale na druhej strane nepotrebujes ju mazat v PC -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2013 Smazal jsem jen přední a ani to jsem pomalu nemusel Jezdím inkognito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 30. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2013 Tak zítra končím, přijde z pojišťovny chlap udělat fotky auta kvůli pojistce, takže auto má být čisté. Hold zítra ráno na tom nechám ruce :-D každopádně si myslím že do konce zimy času dost :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 30. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2013 Ono aj nejaka zima uz bola? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 31. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2013 Já myslím že u nás jo, teď je -7 a všechno na kost zmrzlý :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 31. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2013 Kecy v kleci jak se vymlouvá aby mohl umejt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 31. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2013 Nevymlouvám, pojistka končí dneska a je potřeba udělat novou, a jelikož je tam odcizení a další věci, přijeli si auto nafotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2014 tak já stále odolávám. kdyby byl čas, tak už jsem auto umyl, ale nějak ho zanedbávám :.-( už aby bylo sluničko a teplo a mohl jsem se mu krapet pověnovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 Ja som už viac ako dva mesiace neumýval auto (ak nepočítam sklá, aby som videl von), ale stále je pomerne čisté. Vždy ho umyje dážď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 Tak já umejval Hráška teď 29. prosince 2013 bo už sem to nevydržel a navíc sem byl doma, takže kýbl a už sem jel. Předtím 9. červenece 2013. Takže po cca 6 měsících. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 zpredu fajn, zo zasu hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 Nová a tak špinavá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 len už ma to nebaví, takže zajtra asi skočíme pod sprchu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 Nové čísla kedy budú ? v 2015 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 dúfam, že zajtra + potom ešte ma čaká cesta do KE, predajcovi chýbam, tak sa mám prísť ukázať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 7. leden 2014 Sdílet Vloženo 7. leden 2014 To máte tak kamarádské prodejce? To máte dobré, že ti prodá auto a zároveň i kamarádství Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 11. leden 2014 Sdílet Vloženo 11. leden 2014 Už zase jako prase :-! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 11. leden 2014 Sdílet Vloženo 11. leden 2014 (editace) To říkám furt zbytečné mýt auto přes zimu Kdo tu ještě neumýval přes zimu ? Editováno: 11. leden 2014, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. leden 2014 Sdílet Vloženo 11. leden 2014 ja, len som menil auto čiže "hrajem" od 19.12.13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 11. leden 2014 Sdílet Vloženo 11. leden 2014 Já neumýval.. auto je tak nějak pořád ještě OK, takže zatím ani mýt nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. leden 2014 Sdílet Vloženo 11. leden 2014 dnes som rozmýšľal aspoň nad zadným oknom keď som čakal na natankovanie. ale nakoniec akosi nevyšlo - tak mám pekne orámované od stierača Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.