Rypicong Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 tak to pochybuju že to je i u mě, mě to dělalo hned od výroby, ale na místě je zvuk podobný zapínání zipu slyšet, ale jenom občas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Takže "servisní akce"? nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Heh, tak co tedy? Reaguje se tedy až na stížnost zákazníka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 asi tak .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
d.novakd Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Presnee do tej doby me to taky nikdo nerekl. A byla predemnou pani s fabii a stejnej problem takze to nebude jen rapid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Fábia,Rapid,Roomster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hiro72 Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 tak vrzání plynového pedálu, jak jsem vypozoroval, vzniká při nízkých teplotách, jak se to prohřeje nevrže, má na to i vliv jak šlapu na plyn, mám patu pod brzdou a jak vykloním nohu na plyn asi jej nějak zkřížím, dělalo to když jsem moc chladil klimou a teď když je někdy ráno zima, jinak už mám cca 12 000 km a nic kromě tohohle zatím nehlučí, pouze pořád vyhřívám zadní sklo hrnkem s kávou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
12tsi77kw Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 (editace) zkuste mrknout na video - pedál.. už mě to dnes drásalo nervy... musíte stáhnout všechny 3 RAR soubory, aby to šlo, bohužel to mělo přes 40MB děláto, když plynový pedál nepřišlápnete rovně dolů, ale vychýlíte se od směru - viz. video... 1pazvukpedalu.part2.rar Editováno: 9. Listopad 2014, autor: 12tsi77kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
12tsi77kw Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 ještě 2 soubory 1pazvukpedalu.part1.rar 1pazvukpedalu.part3.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 tak vrzání plynového pedálu, jak jsem vypozoroval, vzniká při nízkých teplotách, jak se to prohřeje nevrže, má na to i vliv jak šlapu na plyn, mám patu pod brzdou a jak vykloním nohu na plyn asi jej nějak zkřížím, dělalo to když jsem moc chladil klimou a teď když je někdy ráno zima, jinak už mám cca 12 000 km a nic kromě tohohle zatím nehlučí, pouze pořád vyhřívám zadní sklo hrnkem s kávou mám to stejně, netlačím na pedál kolmo ale šikmo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
12tsi77kw Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 přesně tak... taky pata tak někde mezi brzdou a plynem a jdu do toho šikmo... díval se někdo na to video? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Ale takhle snad jezdi kazdej ne? Nikdo snad nema nohu rovnobezne ve smeru pedalu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 Jinak mně začal se ozývat klepání víka kufru (vzdáleně jako by od zadního podvozku), tedy dorazy šly o další zoubek více (nyní již o 2 zuby oproti origo), tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 no jsem zvědavej jak auto bude "vrzat" až bude opravdu mráz. Zatím se stupňuje vrzání výplně předních dveří na kostkách a ozývá se to pulzování, což fakt netušim co je a pěkně mě to sere... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 K tomu pulzování je pěkné téma tady http://www.briskoda.net/forums/topic/303567-low-frequency-boom-in-cabin-fixed/ Angličani to dost řeší (evidentně je to dost s..e), diskuze se motá hlavně okolo pneumatik, nedostatečného tlumení panelů karoserie vzadu, vliv na to má prý i chybějící rezerva v kufru, zlepšuje to trochu přídavný koberec v kufru. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 (editace) Já už jsem 1,5 zimy zažil a můžu říci, že v létě má svoje pazvuky a nástupem zimy ustoupí zimním pazvukům. Čtvero ročních období, čtvero sad pazvuků Editováno: 10. Listopad 2014, autor: Petrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 K tomu pulzování je pěkné téma tady http://www.briskoda.net/forums/topic/303567-low-frequency-boom-in-cabin-fixed/ Angličani to dost řeší (evidentně je to dost s..e), diskuze se motá hlavně okolo pneumatik, nedostatečného tlumení panelů karoserie vzadu, vliv na to má prý i chybějící rezerva v kufru, zlepšuje to trochu přídavný koberec v kufru. jako je fakt, že jsem si toho poprvé všiml až když jsem nasadil zimáky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 Jo já taky, mám leňáky 185/60 R15 a zimáky 195/55 R15 (zimáky se mají foukat o 0,2baru více než letní dle návodu 2,4 předek - 2,5 zadek tedy) Tak nižší profil a starší typ podvozku prvních Rapidů MR13 dělají své, tvrdý, jak kdybych seděl ve Ferrari a hned se projevuje více pazvuků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 to já mám stejný jako letní 215/45/16 Ale zřejmě zimáky od Michelinu Alpine A4 vytváří nějaký rezonance a mě to pak pulzuje v kabině. Nebo to už dělalo předtím, ale já si toho nevšiml na letních - což pochybuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 Hmm, těžko říci, mně to kupodivu nedělá co popisuješ. Jinak i když máš stejný pneu, tak zimní se mají foukat o ty 0,2 baru více než je předepsaný tlak pro letní. to jen poznámčka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 když jsem je nechával měnit v pneuservisu, tak se týpek koukal na štítek na víčku na koliik se mají foukat... no ještě to radši překontroluju. Ale fakt je, že to pulzování, tady o tom nikdo neslyšel ale angličani to fakt docela řešej a i němci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 Petrrr aste som nepocul o tom ze by sa mali fukat zimne viac ako je predpisane.Preco by sa mali fukat viac? Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 Je to tak, jak napsal Petrrr, viz Návod k obsluze: Hodnoty tlaku pro letní pneumatiky jsou uvedené na vnitřní straně krytu hrdla palivové nádrže » obr. 105 - . Hodnoty tlaku pro zimní pneumatiky jsou o 20 kPa vyšší než pro letní. Kontrolu tlaku provádějte vždy u chladných pneumatik. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 Návod k obsluze vozu. str. 131. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 (editace) Je to kvůli tomu, že zimní pneu má měkčí pryž a tak by při stejném tlaku byla jakoby nedostatečně nafouklá i vzhledem k nižším venkovním teplotám ( objem vzduchu při 20st.C je jiný než při 5st.C. Můj názor. Vždy jsem foukal zimní pneu u všech aut o něco více než letní. Editováno: 10. Listopad 2014, autor: Petrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.